En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Feels like a merry-go-round

Idag har jag unnat mig själv nya naglar =o) Det blev skitbra! Som vanligt när Emma är i farten. Och nu är det jobb som gäller. Till 22. Sen är det hem till mysen.
Det blir inte mkt tid för han i helgen. Varken från min sida eller från hans. Imorgon ska jag ut och käka med jobbet. Och på lördag ska jag ut med tjejerna och partaja. Jokke ska ju vara på loppisen i Huaröd med fotbollslaget. Tjejerna vill ju att han ska med ut på lördag men han ska ju vara där på söndagen med så då orkar han inte.
Får se hur det blir nästa helg med, för då kommer Sanna hem. Och både jag och Jojo är lediga faktiskt. så det var väl tänkte att vi ska hitta på nått tillsammans då. Typ laga lite mat och så hos Jojo i Karlshamn. Ingen av oss har ju varit där och hälsat på! Det är dåligt, vi är dåliga!

Och nu i helgen var et ju kalas för Hasse som fyllt 25. Killarna pallade inte med tjejernas tempo och somnade i soffan alldeles för tidigt!

Vi tjejer däremot, vi höll igång!

Nej, men det är ju iaf klart att jag ska åka hem till mammi och pappi nu i slutet på september med Jokke. Ska gå på Kolmården och lite annat skoj =o)
Ska bli SUPER! Då ska jag även släppa nyheten att Jokke och jag ska flytta ihop. De vet inte nått än fast de kanske anar.
Imorgon ska Jokke på intervju förresten! På Elektro Sandberg i Hässleholm. Hoppas, hoppas, hoppas innerligt att han får något fär! Han skulle bli så lycklig då. Jag vill inget hellre för han.

Nej nu ska jag snoka runt lite och sen kanske man ska se till att jobba. Det är ju trots allt därför jag är här.


Skrivet av emelia, 2007-09-06 19:25

jaa kom hem :D vi ska va fulla! :)
saknar ihjäl mig efter dig min lilla trasselsudd!! <3

Skrivet av lito, 2007-09-06 19:55

åhh va fin du va i håret.. =) miss you!

Skrivet av Chuckie, 2007-09-10 21:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?