En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

You make me fall a little harder

Nu har Jokke flyttat in hos mig enligt skatteverket =o)

Förra helgen var en livad helg. På fredagen var det After work på Banken. Det var trevligt. Men jag och Jessica tog en tidig kvällning och gick hem vid halv 11.
På lördagen väntade ju partaj med Jojo med. Det var jag Jessica och Jojo. det var superskoj!! Vi var på Class som har öppnat en ny champagnebar som var kalas!! De gjorde supergoda cocktails. Kom hem typ halv 4 på morgonen.

Sen har det varit en veckas jobb och det mest världomvälvande som hänt där är att vi ska få en kafftautomat. En sån med en massa olika smaker.

Nu i helgen är jag ledig själv. Jokke har jobbat både lördag och söndag. Så igår var jag och Jessica på stan oxh lunchade och jag hittade naturligtvis ett par superfina jeans!! Men de kostade 1400 så jag är lite kluven faktiskt. Vi ska ju till ÍKEA och handla loss ju! Så jag vet inte hur jag ska göra. Idag blir det gå och sola och sen skulle väl jag och Jessica hyra en film och glo på. Hon skulle ut igår så hon är väl lite bakis idag =o)

Det är underbart attalltid ha Jokke här. Jag känner mig totalt nykär fortfarande. Jag har det där riktiga pirret i magen konstant! Jag vill inte bli av med den känslan!
Han är min mys!

Skrivet av emelia, 2007-09-16 10:26

naw! love dåå! mih myyys!! iih! komma hem o smitta av er lite mys på mig med :D

puss <3

Skrivet av lito, 2007-09-16 13:37

Grattis! vad himla roligt att han flyttat in :)

Skrivet av Kajsa, 2007-09-16 18:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?