En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Pepparkvarn och piggelin

Ja, vad ska man säga?? En HELT UNDERBAR helg i Eskilstuna. Precis vad jag behövde. Kommer ABSOLUT åka dit igen, det kan jag tala om!!
I fredags myste vi bara på kvällen... Typ lagade lite åt, drack lite vin och myste till det i soffan. Somnade sent och vaknade tidigt så vi låg kvar i sängen till typ halv 1 =o)
Sen gick vi en runda i Eskilstuna, vid ån. Det är rätt fint där fakiskt. Och fint väder hade vi med. Solsken och mys... Gick lite på gamla stan och sen hem och myste lite till. Lagade lite mat... Drack ytterligare lite vin....

Sen diskuterades huruvida nöjd man var med utrustningen... Jag tyckte det var som en pepparkvarn (ni som sett Sex and the city kanske kan associera till vad jag menar)
Det blev även endel piggelin-prat. Vi har haft en supertrevlig helg och jag åkte därifrån med en bra känsla i magen.

Och vad gäller Joakim... Du är bra elak.... Måste jag säga, Pengarna ska jag ha vad du än har för undanflykter. Du LOVADE mig att betala halva hyran under uppsägningen det var ju "det minsta du kunde göra". Jag skiter väl i vad du har för problem själv. Du har försatt mig i en JÄVLA sitts... Och det var ju fint att du lät mig tro att allt var frid och fröjd och att du skulle vara själv och hela jävla baletten men så går du och blir tillsammans med Johanna... Nu har du ju någon att "ta hänsyn till" vilket du ville slippa.
DRA ÅT HELVETE!

Skrivet av emelia, 2008-10-19 23:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?