En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Livet kan vara underbart ibland.. Jag är en Glad tös alltid, förutom när jag är ledsen men det har en logisk förklaring faktiskt.

Jag ska snart inte bo själv mer
Nu är det bestämt. Jokke ska flytta hit. Han ska säga upp lägenheten imorgon. Så november... Då är det vi två som bor här, tillsammans. Ska bli skönt. Såhär rätt som det känns så kan det inte gå fel. Det kommer vara helt underbart!

Men jag retar mig fortfarande på att det snokas i min blogg på lunar. Hon kan väl bara fråga om det är något hon undrar över tycker man? Men men... Så kan det vara...

Åhhhh, Becka!! Jag hoppas innerligt att du menar att du ska till NY och köpa Mary Janes till Pelia!!! Det första jag ska göra i dom är att ha sex!!! LÄTT!

Skrivet av emelia, 2007-07-30

Visa hela (1 kommentar)

Sitter och väntar här på det fruktansvärt snabbfixade Joakim. Vi ska på bio och se på Harry P. Har endast sett den första av dom filmerna och fattade ej tycke för dom men nu följer jag med som sällskap till Jokke och bio är ju ALDRIG fel!
Igår var vi på Swdala Outlet så nu är jag några Frank Dandysar rikare =o)
Oj! Nu kommer han ut från toaletten! KORS! Och nu gick han in där igen... Jag vill ju ha godis på filmen! Ingen bio utan gotter!!Det är galet dåligt i så fall!
Annars har vi det super han och lilla jag. Det känns som att jag vill sitta ihop med honom i typ alltid. Det sägs att vi är "konstiga" men nej! Vi är NYKÄRA! Det kommer hålla i sig kan jag tala om. Så är det!!

Skrivet av emelia, 2007-07-29

Visa hela (1 kommentar)

Det blir inget Köpenhamn i helgen. Ska dra Svedala Outlet istället =o) Jag och Jokke, och stilla mitt klädberoende för stunden.
Ska försöka dra ner lite på den varan är det tänkt. Nu måste ju Jokkes kläder få plats i garderoberna med, och det kan bli problem. Jag måste nog rensa lite tror jag.

Han ska iaf säga upp lägenheten nu snart så sen är det bara under uppsägningstiden, 3 månader, och sen är vi sambos =o)
Önskar att alla kunde vara lika lyckliga som jag

Skrivet av emelia, 2007-07-26

Visa hela (2 kommentarer)

Vad hände med sommaren och med solen?

Hopp, jag måste tala om att jag har fattat ett beslut. När jag får en unge ska den bli som Skrållan i "Vi på saltkråkan". Den ungen är sååå mysig, och busig. Det är tokgulligt.

På Lördag bär det av till Köpenhamn med Angelica, Andreas och Jokke. Ska se om det är samma sak som att hänga med Beckaluring i Nyhavn och pimpla öl.

Skulle ha åkt till Tosselilla, Skånes sommarland, igår men det var ju skitväder så det funkade inte. Det bliv minigolf och grillning istället. Fungerade bra det. Grill är aldrig fel. Synd att man inte grillar på vintern. Man kan ju faktiskt göra det... Egentligen. Det ska jag nog ta och ändra på tror jag =o)

Jag har ett problem med. Nu när Jokke ska bli inneboende hos mig så ska vi ju köpa lite smått och gott till lägenheter i möbelväg. Men jag hittar inte en enda TV-bänk som jag gillar! Det är illa! Jag fattar inte hur svårt det kan vara när...

Skrivet av emelia, 2007-07-22

Visa hela (1 kommentar)

Åska och regn. Borde det inte sluta nu?

Äntligen har jag kommit på hur man skickar över bilderna från mobilen till datorn. Min mp3-sladd fungade. Hade samma uttag på telefonen. Så nu är Köpenhamnbilderna på plats på datorn. Det var inte lika många som jag trodde.

Mamma och pappa har varit här nu med. Skickade hem dom nu imorse. Vi var på Kiviks marknad igår. Trodde det skulle vara kalasdåligt väder för det. Det åskade ju litegrann på förmiddagen oc´h det regnade lika mycket. Så jag trodde ju att det skulle hålla i sig hela kvällen men det visade sig att det blev strandväder så vi höll ju på att flyta bort där på fältet. Så det var bara väldigt varmt.
Åt kinabuffé på kvällen så man höll på att kräkas! Men det är ju så gott...

Jag har varit totalt sinnesförvirrad de senaste dagarna och yrat om ditten och datten. Allting är bra nu förutom en liten detalj som inte är dålig men som får en att...

Skrivet av emelia, 2007-07-18

Visa hela (1 kommentar)

I keep quiet and hope you forget

Vad gör man när man känner sig som den ensamaste människan på hela jorden? Hur blir man av med den känslan?
Han kanske inte förstår... Men... Jag vet inte.
Imorgon kommer mamma och pappa iallafall. De är i Helsingborg nu.

Nej jag har tappat stinget helt idag! Jag får tala om allting en bättre dag.

Skrivet av emelia, 2007-07-14

Visa hela (1 kommentar)

Började jobba idag, och med jobbet kom solsken

Det är den bistra sanningen. När jag gick in på jobbet idag 14:45 så skingrade sig molnen och släppte fram solens strålar som ett hån mot mig. Kul att ha 2 veckors regn-semester. Verkligen!
Hoppas att det regnar imorgon, jobbar nämligen från morgon till kväll.

Var inne en sväng i stan igår. Åt sockervadd och drack vin/cider. Det är aldrig fel. Sommaren ska vara mycket av den varan. Men egentligen ska ju sommaren bestå av SOLSKEN men det verkar som om Gud glömt det.

Nje, jobba jobba

Skrivet av emelia, 2007-07-09

Visa hela (1 kommentar)

Allsångs premiären avklarad, inte mycket att hurra för

Har varit uppe med Jokke hos mamma och pappa och hälsat på vännerna. Ville inte åka tillbaka men det måste man ju.
Det var underbart att vara uppe i Linkan med Jokke. Känner att det här kommer bli nått bra med han och mig. Mamma har redan frågat när vi ska gifta oss. Så jag tror att han ligger ganska mycket på plus sidan uppe i Östergötland.
Hade Becka med mig tillbaka till skåneland. Vi hängde en sväng i Köpenhamn och drack öl och gjorde stan. Enda dagen på min semester som var solig, än så länge. Supermysigt hade vi. ska försöka lägga in en bild på det här sen om jag fattar hur jag får över dom från mobilen till datorn. Men det ska nog lösa sig.

Nu sitter jag hemma och ska egentligen städa men när jag gjort lite orkade jag inte så jag tar ett vil här. Det måste man ibland.

Ikväll ska jag fixa till håret på Jokkes systerdotter, Alexandra. Och icke att förglömma!! Vi ska äta...

Skrivet av emelia, 2007-07-05

Visa hela (2 kommentarer)