En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Livet kan vara underbart ibland.. Jag är en Glad tös alltid, förutom när jag är ledsen men det har en logisk förklaring faktiskt.

Var på Kolmården igår. Mysigt... När vi väl kom dit och in!!! Det var riktig låååång kö! Det började redan vid Bråviken! För er som inte vet var det är så är det ca... 5 km innan Djurparken... Köade fram till Safariparken i en timme! Sen tog det en halvtimma att komma in i Safariparken sen tog det dubbelt så lång tid att köra den eftersom ALLA skulle stanna och titta på djuren. Nu är reglerna sånna att man alltid ska hålla fordonet rullande (?)
Djurparken är mysig att gå och strosa runt i. Titta lite på de konstiga djuren och mysa. Min bror var mest uttråkad, kanske ska tilläggas att han är 20... Inte 2.
Kikade på delfinerna. Det var inte riktigt lika bra som det brukar vara dock. Markoolio var det som gjort den i år. Man fick inte se jätte många trix...
Sen var det tropicariet som gällde. Det var typ därför min bror var med... Jag är inte något större fan av ormar och kräldjur, men igår fick jag ingen panik för första gången. För av någon konstig anledning...

Skrivet av emelia, 2008-07-16

Visa hela (1 kommentar)

Kan man säga... Har för tillfället en inneboende. Får se hur länge. Om det löser sig för henne eller hur det blir. Men hon är inte till besvär... Snarare tvärt om... Jokke får dock finna sig i att där är 2 hysteriska fruntimmer i huset för tillfället!! Men det verkar inte vara några problem.

Annars har vi varite ute lite och levt rövare. Eller mest hållt låda kanske man kan säga. Var på Class i måndags och lyssnade på trevlig musik. Och gått lite på stan och åkt lite karusell och ätit lite sockervadd =o)

Ser nu fram mot helgen iaf. Det år fullbokat från och med imorgon. Kalas!!

Skrivet av emelia, 2008-07-10

Visa hela (0 kommentarer)

...och jag har nog världens mest underbara pojkvän trots allt. Jag vet att det finns de som kommer reagera på det här men ni vet inte ett skit. Så är det bara. Han är underbar, jag har aldrig och kommer aldrig hitta någon som är lika fin som han. När man hör om problem som andra har så märker man att vad jag har.. Det är en världslig sak!

Igår var vi ute en liten sväng på stan med Jokkes morbror. Det var riktigt trevligt. Mycket folk som bara den var det.
Men det blev lugnt eftersom det var dop imorse. En gammal hederlig gudstjänst är ju få förunnat en söndags morgon. Lilla Bianca var supergullig. En liten gullunge är hon... Och Ronja är ju i den underbaraste av åldrar nu. Mysunge hon med.
Börjar nästan längta lite tills man har en egen liten mysbulle att härja rundor med. Det hade varit supermysigt.

Skrivet av emelia, 2008-07-06

Visa hela (0 kommentarer)

Det här kommer bli en livad vecka! Mycket livad... Imorgon blir det lite lugnt på stan häng och Smens med Jokke och Jessica på kvällen. Sen på lördag vet jag inte om jag ska dra med mig Jokke ut efter att han jobbat eller hur det blir.
Söndag är det dop. Sen jobbar ju Jokke på kvällen iaf. Sen drar veckan igång. Det är typ utgång ALLA dagar skulle jag tro. Både jag och Jessica är ju lediga så... Kommer nog vara lite sliten efter den här veckan. Men sen går Jokke på sin semester. Ska bli skönt. Och sen är det ju bröllop. Måste hitta en klänning tills dess. Jag ahr ju visserligen en jag kan ha men jag vill ha en ljus ljus brungrå... Lite jobbigt bara att jag inte sett en sån utan har kommit på det själv. Kan bli svårt då...

Igår var det utgång med Linda och Jessica på Banken. Det var inte mkt folk men vi livade upp stället skulle man kunna säga. Linda var på topp och vi tappade bort henne lite. Sen var det pasta och hem som gällde. Men trevligt hade vi.


Idag...

Skrivet av emelia, 2008-07-03

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av emelia, 2008-06-26

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nu har midsommar passerat och helgen som hör till likaså. Midsommar tillbringades med Amanda och Martin hos dom. Åt och hade det trevligt. Vi återupplivade det gamla hederliga kortspelet "ta 1, ta 2, ta 3" och det fick fart på saker och ting. Vi sov hos dom så slapp vi ju gå hela långa vägen hem.

Lördagen bjöd på frulle a la midsommar, d.v.s sill och kall potatis och lite annat plock från aftonen. Sen var det bara hem och ladda batterierna igen för den var det utgång med Angelica och Amanda. Det blev Banken. Vi hade en vild debatt om skulpturen som är utanför museet. Är det en gräddbulle eller är det en bröstvårta? Jag röstade på bröstvårta, andra hävdade att det var en gräddbulle. Vet inte riktigt om jag tror dom. Sprang på Jessica och vi hade det sjukt trevligt!! Träffade en massa kul folk oh det var kalas!! Var hemma halv 4 =o) Det tar alltid så lång tid att gå hem. Jag fattar inte varför riktigt. Måste vara längre hem än det är dit tror jag! Men trevligt hade...

Skrivet av emelia, 2008-06-22

Visa hela (1 kommentar)

Imorgon bär det av till Amanda och Martin. Kommer dricka champange HELA dagen =o) Dom säger ju att man inte blir dålig av det. Men det kanske är för att om man är på krogen har man bara råd att köpa ett glas. Ska se om det är så de tänker eller om det bara är så att man inte blir dålig.

Annars blir det en mysdag idag. Ska hem och mysa kisse med Fia och hennes dotter och sen bir det att hitta på något med Sanna, Jojo och Jessica. Det var länge sedan det!! Men lille Sanna har ju börjat jobba här igen. Ska jobba sommaren så nu kommer vi se varandra mycket mer!

Ha nu en underbar midsommar allihopp!! Hoppas det inte regnar och att det bli kanonväder!

Skrivet av emelia, 2008-06-19

Visa hela (0 kommentarer)

Det är bara att konstatera! Bowling är inte min starka sida! Någonstans!!!
Kick off:en med jobbet igår var riktigt trevlig! God mat och allt annat gott, så som sällskapet.
Bowling i Åhus och käk på samma ställe.

Det var ju lite tävling med så den som vann bland killarna var den norske Kai =o) Han vann att sitta med ett race med Rickard i hans Camaro och Eva blev vinnare bland tjejerna och hon vann att åka ett varv med Petjo på hans MC på en racebana. Låter farligt tycker jag! Hade hellre åkt Camaro med Rickard!

Annars är det lugnt. Snart semester ju! Det ska bli skönt. Vara ledig i 4 veckor och bara slappa till det =o)

På fredag är det midsommar. Detta ska firas med en heldag tillsammamas med Amanda och Martin. Ska bli riktigt trevligt. Champangefrukost och hela baletten!!!

Skrivet av emelia, 2008-06-17

Visa hela (0 kommentarer)