En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Livet kan vara underbart ibland.. Jag är en Glad tös alltid, förutom när jag är ledsen men det har en logisk förklaring faktiskt.

Var ett tag man skrev här. Dags för en uppdatering med påbackning av Marilene =o)

Nu har helgen med Becka gått... På lördagen var vi på EKO och på Bo Olsson i Tomelilla innan en totalt misslyckad festkväll =o) Eller BK:s är ju ganska inne har jag hört. Men det var ganska trevligt för då orkade vi åka till IKEA på söndagen. Det var bra! Och där hittade jag ÄNTLIGEN min spegel. Så nu är den min den med.

Förra tisdagen blev det cappuccino, italienska mackor och småplocka med tjejerna =o), istället för AfroDance på Friskis =o) Det var ett bra påhitt och det är alltid livat!!! Men lilla Sannaluring saknades så det blev ju inte riktigt som förr....

Och i helgen har det varit mys. Mamma och pappa kom i fredags och sen har det bara varit bra hela helgen. I fredags kväll tog vi det lugnt och kollade på "Så ska det låta" och åt grekisk pytt i panna, som för övrigt var asgott.
Sen i lördags tog vi en sväng ner på Österlen och åkte till Tomelilla och gick på Bo...

Skrivet av emelia, 2008-03-19

Visa hela (1 kommentar)

Jag är lite nyfiken över det här med förlovning. Vi har pratat om det och kollat lite men sen har vi pengafrågan. Jag har pengar så jag kan köpa ringarna men det går inte Joakim med på. Vad gör det för skillnad? Om jag eller han köper ringar? Det ska ju vara till oss i vilket fall som helst.
Visst jag kan väl tänka mig att det förmodligen har något med manlighet att göra men kom igen... Lite nytänkande har ju ingen dött av precis. Någon som har några tankar kring detta? Jag vill gärna bli klar i huvudet över varför det är så... =o)

Annars sitter jag på jobbet. Gick på stan en sväng innan. Köpte jeans, en kofta och SKOR!!! Varldens finaste jätte sötaste skor!!! Superduperfina! Från Scorett.... Det kommer bli kalas!!! Becka kommer ju på trosdag =o) Åhhh, som jag längtar efter henne! Det är helt sjukt!!!! Vi ska ha så fruktansvärt skoj!

Jag och Jokke var lediga igår, eller jag hade ju varit "ledig" hela veckan men sjuk. Det...

Skrivet av emelia, 2008-03-01

Visa hela (1 kommentar)

Nu har jag varit sjuk i en vecka!! EN VECKA!!!! Vad är det är? Cancer i typ halsen och näsan eller? Jag har hemsk hosta och 40,000 nålar i halsen, har haft feber och mått dåligt. Nu känner jag mig piggare men halsen är inte vad den ska. Elller pigg och pigg... Jag sover till typ 10-halv 11 varje dag och byter sängen mot soffan och ligger där sen hela dagen. Så pigg och pigg vet jag ju inte. Men jag måste lösa hur jag ska göra med morgondagen. Om jag ska chansa och ta den eller om jag ska ta den dagen med och rikta in mig på helgen. Tror kanske det blir så. Annars finns risken att jag tappar rösten igen... Och det vill jag inte....

Och i helgen jobbar jag kväll på lördag och morgon på söndag, Tänkte att det inte gjorde nått eftersom Jokke ändå jobbar han med, men nu är hans vänner på han om att han ska öla med dom på lördag kväll... Grejen är den att när han är med dom så litar jag inte på han. Jag har fått känslan av att dom inte riktigt tycker det är okej...

Skrivet av emelia, 2008-02-27

Visa hela (4 kommentarer)

Det finns nu, det finns då, det finns sen om du vill
Men det finns inget annat att hålla sig till
Så för din, för min, men inte för kärleks skull
Kom och utmana mig inatt

Någon har valt att bestämma hur kärlek går till
med regler och råd
Så därför inatt, ska vi älska som fåglarna vill
Klippa nån tråd
Stormen tar fart över frosten igen
Och vilsen väntar på värmande vän
När som jag tröttnat på Jag Min och Mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig
Håll om mig inatt


Skrivet av emelia, 2008-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

Ikväll vankas det bubbel och Let's dance tillsammans med Sturesson. Ska bli trevligt. Se om vi kanske kan lära oss dansa som dom. Hade varit skoj det.

Igår var det alla hjärtans dag med. Fick inget... För det är ju inte nått att fira tydligen... Lite småtråkigt men men... Inget att göra åt.
Jag gick iaf på stan en sväng i solen och handlade lite. Sen hem och drack kaffe på balkongen. Första gången för i år, fika ute, den 14 februari. Det är ju inte så dåligt det inte.

Nej, nu får jag ska och pingla till det lite här tror jag.

Skrivet av emelia, 2008-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Mitt hjärta tillhör dig:

Skrivet av emelia, 2008-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

Okej... 2 låtar avverkade.... SÅÅÅÅ DÅLIGA!!! Herregud! Vem är det egentligen som bestämmer vem som ska vara med och inte? Det är ju hemskt!!! Helt sjukt dåligt!! Hoppas resten av låtarna svänger lite mer...

Nu är det absolut inte långt kvar till Becka kommer. Jag längtar mig tokig!!! Jag behöver henne.... Det var gulligt när hon ringde i torsdags kväll och bara.... "Jag kände att du behövde mig... Jag läsate bloggen och bara tänkte... Nej, nu behöver hon mig."
Självklart behöver jag dig så jag kan kräkas över allting och bara må skit en stund....
Det känns som att det är många som bryr sig om hur jag mår och om jag är lycklig och det är jag sjukt glad över. Till och med från oväntat håll.... Tackar och bockar för stödet.... Det känns bra att veta faktiskt...

Men det känns som att det blivit lite skillnad.... Vi får se om det utvecklar sig mer positivt eller om det trillar tillbaka. Jag mår faktiskt bättre nu.
Det enda jag mår dåligt över nu är...

Skrivet av emelia, 2008-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

Det har infunnit sig en dålig känsla i magtrakten. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är eller vad det innebär mer än att det inte känns bra..... Dåliga känslor och klumpar i magen är aldrig bra. Men jag vet inte hur jag ska få bort det heller. Det är inte det att jag tvekar över hur jag känner eller vad jag vill! Det är det absolut inte.... Men det behövs lite närhet och kärleksförklaringar då och då.... För att allt ska kännas bra.
Och då och då händer sånns här små skitsaker som får en att undra ännu mer.... Då är det skitsamma vad som sägs eller görs... Känslan går inte att trolla bort precis. Det är synd att säga. Jag blir inte sur på dig. Jag blir ledsen.... Och det gör ont.... Även att det kanske är en skitsak. Men om det nu är så jag känner, är det svårt att låta bli? I alla fall just nu? Är det svårt att visa kärlek även att man kanske har tankarna på anna håll. När man är van med mycket och det försvinner nästan helt blir det...

Skrivet av emelia, 2008-02-06

Visa hela (2 kommentarer)