En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
emelia

It's brighter now, I will make it on my own

Livet kan vara underbart ibland.. Jag är en Glad tös alltid, förutom när jag är ledsen men det har en logisk förklaring faktiskt.

Ja, nu börjar min halsjävel jävlas igen! Känner mig helt slemmig i halsen men det går icke bort. UNDERBART!! Alltid! Jag blir typ bara sjuk i halsen.....

Jaha, då ska vi se. Helgen som var var trevlig och lugn, Wii spelande i Åhus hos Janne och Tolle. kom hem en sisodär kvart över 3. Wii spelandet resulterade i en bryten nagel, blånagel på tummen och träningsvärk i armarna. I lördags hade ju Jokkepukkot tackat ja till att jobba extra så jag låg här hemma och myste till det för mig själv med lite Sex and the city och lite vin =o) Underskattat!
I Söndags inhandlades ett Guitar Hero till Wiit.Så nu spelas det som aldrig för i lyan!! Har fått upp fingerfärdigheten så jag kan spela på medium nivå (4 färger och fort fort)
Känns duktigt!!!

Annars knatar allt på som vanligt. Har dock missat jympan nu se 2 senaste gångerna efter som jag varit krasslig. Men på tisdag ska vi på Afro Power Dance. Ser hur kul ut som helst. Väldigt mkt skaka rumpa =o) Vilket jag har gott om att...

Skrivet av emelia, 2008-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Just nu har jag en "mysa-för-mig-själv-kväll" med Ben&Jerrys och Sex and the city. kl 8 börjar Guldbaggegalan som man icke får missa. Annars har jag haft slappe sedan i torsdags. Ledig torsdag och fredag, med lite lunchjympa med Jojo på fredagen. Var hos Jonte och Tezz på kvällen. Myste lite med Ronja och önskade mig en liten bulle själv. Sen kom vi hem och jag var trött och då var jag glad att jag inte hade en bulle.

Har jobbat helgen annars. Har roat mig med USB minnen. Superskoj!

Annars är allt som vanligt. Jag är kär och galen, Jokke är kär men mindre galen... Jag har fått etr ENORMT mysbehov och Jokke har visst fått motsatsen. Så nu sitter jag här i hans tröja som luktar hansparfym och som är i hansstorlek. Är det inte underbart!Vad gör man inte för lite närhet.... Och hans doft får jag bara känns på tröjan han haft på jobbet, han har blivit för lat för att spruta på sig parfym när vi är hemma själva =o)
Så kan det gå.... Välkommen vardag och...

Skrivet av emelia, 2008-01-21

Visa hela (1 kommentar)

Just nu känns allt typ som... bläääää

Har väl någon typ av "låt det bli vår" ångest. jag är typ ledsen och trött om vartannat. Vet inte vad det är för skit men jag hoppas att det försvinner snart.
Ikväll är det jobb som gäller. Med Usb minnen på köpet. Det ska verkligen bli skoj... Verkligen. Jag hade velat vara hemma istället. Tur att det bara är denna helg... Sen är jag ju ledig 2.

Becka kommer och hälsar på den 8 mars!!! Och är här hela helgen!!!!
Som jag längtar!!! Vi ska sitta och fika och prata skit hela dagarna!!! Åhhh, vad jag saknar henne.... Hade behövt henne här hos mig nu med en gång egentligen.

Skrivet av emelia, 2008-01-19

Visa hela (1 kommentar)

Hej hopp... Jag känner mig en aning uttråkad! Jokke är och tränar typ kickbox med fotbollslaget. Jag borde diska men orkar inta ta tag i mig. Borde duscha och fixa till men orkar inte. Jag har ingen som helst ork men är rastlös. CP!

Helgen har varit trevlig. Fredagen började med jobb, sen hem och kalasa med Janne och Fia. Det var en trevlig kväll med god mat, fina drinkar, wii-spelande och lite singstar såklart!!

Annars har det varit en lugn helg med mycket mys i sängen och i soffan och i sängen igen. Jag har bestämmt mig för att mys i alla former ska vara temat för 2008!

Nej, nu måste jag ta tag i det här. Kan inte sitta här och sitta. Måste snoffsa till mig lite innan Jokker kommer hem... Kanske kan lura till mig ett ligg ikväll....
HELL YEAHH!!!!!

_____________________________________________________________________

15°C - Det blir inte varmare än så här i Finland, så vi börjar här; spanjorerna tar på sig mössor, vinterjackor och handskar....

Skrivet av emelia, 2008-01-14

Visa hela (2 kommentarer)

Såååå....

Nu har jag påbörjat mitt nya sundare liv (tydligen)..... När Jojo kom och hämtade mig funderade vi på vad det var vi fått för oss egentligen... Friskis och Svettis?? Vi Telennium tjejer känns inte så "Friskis&Svettis" men vad fan gör man inte föt, låt säga Beach 2011?? (Har inte så höga förväntningar)
Så nu ska det bli träning minst 2 gånger i veckan. Iaf 2 gånger i veckan till en början... Sen kanske vi blir friskisar på heltid =o)

Skrivet av emelia, 2008-01-10

Visa hela (1 kommentar)

Efter vissa påtryckningar så kommer nu en liten uppdatering =o)

Nu har juloch nyårshelgen passerat och lämnat sina spår. Då menar jag mest att man har ätit sig fördärvad och att det passar alldeles ypperligt att börja träna nu i början av januari =o)
Mammas mat är inte att leka med, det är ju så supergott så det finns inte! Framförallt julmat!

På lördagen innan jul åkte vi tidigt och plockade upp Lollo och Frallan på stationen i Hässleholm. De kom, något överförfriskade av morgonens första öl =o). När vi satt oss i bilen hängde jag på där och det var ett riktigt kacklande på oss. Klockan var då cirkus 5 över 9 på morgonen. Vi ölade lite i bilen för att få tiden att gå. Vid typ halv 1 var vi typ framme och då började allt släppa och man kände hur trött man var egentligen. Men det var ju så mkt roligsre att dricka öl på vägen upp. Frågan är hur kul Jokke tyckte vi var =o)

Julafton blev en lugn tillställning. Mamma jobbade ju kvällen så vi åt innan...

Skrivet av emelia, 2008-01-07

Visa hela (2 kommentarer)

... på julfesten
Ja, ja och ja.... Jag var ful och ja jag drog en fjortisfylla á la Vanessa style =o) Men vad gör det? Sånt händer. Alla har nog varit med om det....

Nu längtar jag bara till fredag. Då har min julledighet börjat. sååå skönt! Åker upp dit på lördag med Lollo och Frida i släptåg =o) Kommer bli en så mkt roligare bilresa upp och så mycket livligare... Stackars Jokke som hamnar mitt i allting.

Nej nu vill jag ha hem Jokke!

Mamma och han tjatar om barn nu med. De är för söta! Jokke säger att han ska byta ut mina p-piller mot sockerpiller och mamma bara håller med.

Nej nu ska jag yla lite falskt till musiken jag lyssnar på och snoka i andra bloggar och vrår


Skrivet av emelia, 2007-12-18

Visa hela (3 kommentarer)

Och den firas i min ensamhet, utan tända ljus, på jobbet

Idag är det inget advetsmys alls någonstans. För jag jobbar till halv 3 och Jokke jobbar delad så han jobbar till halv 10 ikväll. Så när jag kommer hem får jag adventsmysa för mig själv. Kanske är kul, vad vet jag?
Ledigheten över jul är iaf klar nu, så det blir upp till mammii och pappii tillsammans med Jokke. Det är något att se fram emot. Klä julgranen och lägga alla paket där under dagen innan och sen äta tills man storknar på julafton. Och man får ju öppna julklapparna då med. Och äta lite till. Man kan alltid äta på julafton. MASSOR. Jag kommer säkert gå upp ca 20 kilo över en dag. Det är inte att leka med det inte.

Äntligen har jag fått mitt nintendo Wii!!! Som jag väntat på det. Men nu jäklar kan det spelas.

Fredag denna vecka är det julfest med Fragus. Det kan bli en intressant tillställning på många sätt. Men den kommer framför allt inte bli lugn!...

Skrivet av emelia, 2007-12-09

Visa hela (1 kommentar)