En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

emeliebjorklundanderssons bloggis

det mesta från igår löste sig, och jag har bestämt mig. Nu ska jag verkligen slänga alla gammla minnen:/ kommer bli jobbigt men det är nog det bästa, varför spara på minnen som man inte kan få till liv igen? det är nu bara saker som förblir dödliga för mig.
Samtidigt som jag får stå för vad jag gjort!...

Idag blir det stressigt. har en väska att packa, (inte glömma något) två bilder att måla, (ananrs får jag inte VG i bild) och plugga till ettmedieprov imorron. (som tur är det bara två frågor att plugga in. För imorgon har jag en havltimme på mig här hemma innan vi åker till sjuntorp och hämtar upp Cissi. Ska bli härligt att komma härifrån kan behöva det känner jag. så man får lite tid att tänka...

heippa

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-05-30

Visa hela (0 kommentarer)

är så jävla trött på allting just nu! ska bli skönt att få åka iväg snart.
idag har gammla minnen kommit upp från ingenstans och har ingen anning om varför. Men det var väl kanske inte den bästa dan!!:/
Nu är det iaf dags att bestämma mig för hur jag ska göra? gå vidare och ha turen att träffa nån annan glömma allt gammalt. eller så förblir jag kvar i denna situation!! så vad säger jag?

Har redan hunnit bli av med en kille, helst inte en till...
ÅH vad jag hatar honom för detta! tror inte nån vet hur mkt.. Träffade förresten kim idag. Han tror nog att jag är helt jävla dum i huvudet så han ser man nog inte igen :( fast för en gångs skull verkade det som om han brydde sig. lite iaf....

En sak vet jag nu och det är att jag kommer skita i allt här hemma och bara leva livet nere i bulgarien vare sig jag kommer hem död eller levande så ska jag leva mitt liv!!
heippa

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-05-29

Visa hela (0 kommentarer)

jag måste vara tokig.. hur kan jag låta en så underbar kille som honom bara försvinna.
Och varför gjorde jag som jag gjorde?:/ Usch! jag skäms över mig själv men en sak vet jag och det är att jag aldrig kommer göra om samma misstag. ´
Saknar honom så otroligt mycket just nu:( men han har en ny, så jag hoppas bara att hon tycker om honom lika mkt som jag gjorde... nog om detta.


I sommar kommer det bli så underbart bara Jenny och Patrik kommer ner. De två är nog de som står mig närmast om hjärtat. Konstigt eftersom de bor så långt ifrån men ändå:) Och gardis..mmm så underbart att bara vara där om kvällarna. haha Jenny kommer du ihåg Dennis och Rene? Fan vilka underbara killar:P Speciellt Dennis som skulle bo i grisstian tills nästa år du kom ner;) Och Rene som jag gick vilse med uppe på hunneberg:S Tänk om vi hade bosatt oss där han var riktigt snygg han:) men du måste hälsa alla där uppe ifrån mig saknar dem så det svider i ögat på mig.
själv bor man...

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

nu äntligen har sommaren kommit! under våran media lektion har vi suttit ute o bara njutit. fast det blev dock inte så mkt gjort:/ hhaaha. vet inte vad mer man ska skriva. ska iaf lära mig skate a och åka inlines. Måste också hinna hoppa lite på studsmattan:P Älskar att vara ung! haha heippa!!

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-05-04

Visa hela (0 kommentarer)

nästa gång vi åker till amf4 är det känsö som gäller!! så underbart:) hoppas bara vädert blir lika fint som förra året kasnke några grader svalare. saknar folket redan nu och vi tjejer ska flirta in hos oss pk;) jag är ju faktiskt ändå "tornet- tjejen" hahaa
jaja än e det några skoldagar kvar. vill skaffa mig en kille också så man har nån att leka med när man inte har nått att göra. men det är inget man bara kan skaffa sig. en av de rätta kommer nog dyka upp förr eller senare så det är bara att sitta o vänta!:)

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-05-03

Visa hela (0 kommentarer)

Varit i skolan från halv nio till tre idag. Under dessa timmar hade jag en lektion!
Efter första lektionen (och den enda!) Stack jag och Ellinor in till stan för att kolla läget.

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-02-08

Visa hela (0 kommentarer)

Vad går egentligen hela livet ut på?
Att överleva överhuvudtaget?, eller är det att bilda familj och köpa sig ett hus, kanske en volvo också? Eller kanske är det att få någonting bra gjort. Någonting som uppmärksammas så folk kommer ihåg en som den goda människa man var?
Enligt mig själv går livet ut på att få uppleva så mycket som möjligt. Resa över hela världen och se sig omkring. Ge sig ut på spännande resor, kanske även hoppa bungy jump? varför inte?
Vad skulle man annars hitta på? Sitta framför datorn och spela cs de kommande 10 åren. Även om man redan varvat det 120 gånger. Tycker man verkligen att det är lika kul fortfarande då?
Eller så kanske man hamnar framför tv:n hela dagarna.
Kanske skaffar man sig en familj i väldigt tidig ålder. Men detta innebär inte att man missar chansen att ge sig ut i världen. Vem har sagt att man måste vara ung, helst runt 19-25 år.
Varför inte ta med sig ungarna när de blivit lite äldre och lära dem en annan livstil...

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill inte verka korkad på något sätt, men är jag den enda som tycker om att se "big brother"? Inte på grund av att jag inte är tillräckligt smart för att fatta svt:s alla naturprogram utan därför att det underhåller mig.

Allt jag ville igår var att verkligen få sova ut. Gick och lade mig runt tolvslaget och somnade dirket. När klockan hade hunnit bli fyra ringde Erik. Han hade somnat på bussen hem från Göteborg och stod nu på torget i Vbg.
Så det var bara att ta på sig kläderna och börja cykla iväg mot stan. Hann som tur var inte ända dit.
När vi gick o lade oss hade klockan hunnit bli halv sex. Sedan vakande jag tio på morgonen. Alltså har jag inte sovit alls länge inatt så som jag hade tänkt mig, men jag överlever.

Fem dagar kvar till Transtrand. Dags att börja packa?

Erik du är den goaste pojken jag träffat:)


"Keep up the good work!"

Skrivet av emeliebjorklundandersson, 2006-02-05

Visa hela (0 kommentarer)