En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Emmas liv.

Emma, född 82..
Sambo och 2barn, en flicka och en pojke.

Nu är dotter min sjuk..
Dom ringde från skolan i dag och talade om att hon hade 40 graders feber..
Föra veckan så ringde dom också och sa att hon va sjuk, hämtade hem henne och hade henne hemma i några dagar, samtidigt så vart sonen sjuk och vart frisk nu i helgen..och så i dag är dottern sjuk igen..suck..får se hur länge det dröjer innan sonen blir sjuk igen..bara jag klarar mig så är jag nöjd..

Skrivet av emm_a, 2011-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

Nu vat det ett tag sen jag skrev..
Har haft fullt upp..eller..jaa lite i allafall..
Idag är det söndag..igen..tycker inte om att helgerna går så fort..skönt att veckorna går fort men tycker att helgen kan gå saktare.

Ihelgen har vi inte gjort så där jätte mycket..min underbara sambo hade fixat en jätte god middag i fredags, så när jag kom hem från jobbet så byte jag om och åkte iväg och tränade, under tiden lagade P en underbar middag..Kycklingfile, med vitlöks ost och bacon, krämig potatisgratäng och en god sallad, och till efterrätt frukt salld med glass..han är underbar min sambo..

Och i lördags så va jag och Ä i väg in till stan på en tjej dag..med bio och lunch..vi tog med oss en vän och hennes dotter också.

I dag (söndag) så har vi åkt lite skridskor med kidsen innan sambon och sonen åkte iväg på hockey..och jag och Ä ska i väg med grannen och käka lite spicyhot..underbar slut på en underbar helg..

Skrivet av emm_a, 2011-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Tisdag i dag..hann bara jobba 2 timmar och sedan ringde skolan och sa att Ängla hade ont i huvudet och var varm..bara att ordna för sig och sedan gå och hämta..

Idag har det varit en sån där skit, tråkig dag..inget händer och allt känns bara så jävla tråkigt..

Nya tag i morgon..börjar inte fören kl.13.00 så jag hinner mysa lite med barnen innan jobbet..lyx.
Nej nu ska jag och sambon i väg och handla...sedan åker han iväg och jobbar..jippy..eller inte..längtar tills det är helg igen..

Skrivet av emm_a, 2011-01-25

Visa hela (0 kommentarer)

...

Lämna gärna en komentar om ni vill...

Skrivet av emm_a, 2011-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Måndag..igen..
Gud veckorna går så fort, och helgerna fortare..suck..
Men, men..
Idag ringde kl. 06.00 var bara att gå upp och klä på sig och sedan i väg till jobbet, jobbade hela dagen sedan hem och byta om för att sedan åka iväg och träna lite och sola en stund.
Efter träningen så va det bara att åka hem och hjälpa sambon med middagen..mos och köttbullar, sallad..snabbt och enkelt.
Min sambo var tvungen att gå till affären för att handla lite och under tiden han va borta (ca 10 min) så hann jag fixa masor..tex: plocka ur diskmaskinen, steka köttbullar, plocka fram kläder till barnen, sätta på en maskin tvätt, duka och fixa sallad..
Hmm...tänk om min underbara sambo hade samma tempo :)

Nej nu är maten klar, dags att äta...

Skrivet av emm_a, 2011-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Måste skriva av mig lite...
I dag är det söndag och jag hatar söndagar, speciellt när min sambo ska jobba natt, han åker redan 19.20 och jag tycker att hela dagen går så fort, det ska sovas, tvättas, handlas, ta fram kläder in för måndagen, laga mat, bada barn och så ska man hinnas umgås lite också..suck..
Men men..sånt är väl livet.

Jag är en sån person som måste ha kontroll...
Städa är ett måste varje dag, (mår bäst när det är rent och fint) ta fram kläder till barnen kvällen innan så att allt finns klart när man vaknar..

Jag är nog en jobbig människa att leva med..om man skulle fråga min sambo, som tycker att jag städar för mycket..men sån är jag och sån kommer jag alltid att vara.

Nej nu ska jag ta upp barnen ur badet, sen ska jag pussa min sambo hejdå, för att sedan ta mig en kopp kaffe.

Skrivet av emm_a, 2011-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag också en blogg.
Hade tänk börja skriva dagbok, men kom på att det är ju så 80-tal :)
Jag kommer att skriva om allt och inget..ungefär.

Kan börja med att skriva lite om mig själv..

Emma, född 82, bor i Surahammar med min sambo Patrik och våra två små änglar, Ängla som är född 03 och Melwin som är född 06..

Jobbar som resurs på dagis åt en flicka som har diabes, har själv haft diabetes sen jag var 6 år..så jag vet vad jag gör :) ..trivs som fisken i vattnet..

Jag har en syster, som är äldre och en bror som är äldre..
En underbar mamma och en underbar pappa, som alltid finns till hand när det är något.

Vad mer??
Jo jag har en katt också..en Findus, som är en riktig mamma gris..och så har Ängla en kanin..Nova..

tror inte att det är så mycket mer att berätta just nu..

Skrivet av emm_a, 2011-01-23

Visa hela (0 kommentarer)