En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Emma it is.

Serru, det här är min blogg. Här skriver jag vad jag vill. Bara så du vet!

Den här dagen för ett år sedan grät jag. Jag grät väldigt mycket. Det var nämligen dagen efter min sista julkonsert med Haga och SON. Sedan kom vårterminen. Jag sökte in till Musikgymnasiet. Sedan kom sommaren och jag fick reda på att jag hade kommit in på musikgymnasiet. Och så kom då den dagen när jag fick reda på att vi skulle göra julkonsert med SON. INGEN var gladare än jag! Nu är det slut för i år, men chansen att vara med finns fortfarande kvar. Det känns bra det.

Inatt hade jag världens läskigaste dröm. Den handlade om min kompis Lina och hennes lillebror. I drömmen hette han Max, men det gör han inte på riktigt. Tror jag. Det var VÄLDIGT länge sen jag pratade med henne. I vilket fall som helst, Max hade tydligen blivit mördad. Och sen så var det en massa blod. Då vaknade jag.

Anton, du glömde din kostym här!

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tycker att marsvinet Bosse (Burre) i "En riktig jul" är tufft. Marsvin är oftast tuffa. Dock stör jag mig på en sak. Det stackars marsvinet måste ju bli överstimulerat med allt julpynt i buren. Jag har haft marsvin och de är överjävliga om de blir överstimulerade.

Något annat som också är överjävligt är att jag svimmade igår. Fick åka ambulans den här gången och som vanligt hittades inget fel på mig. Trevligt var dock att både Anton och jag fick Piggelin av Lena. Mumsigt!
Det blir därför ingen julkonsert för min del. Jag har gråtit floder över det, jag måste få sjunga. Nu får jag istället sitta i publiken och lyssna. FAN vad jobbigt det är!

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-11

Visa hela (2 kommentarer)

Mitt liv är så jävla bra just nu! Jag älskar att leva och jag fattar inte hur bra jag har det!

Hela helgen har jag varit hos Anton och haft det mys. Och nu påbörjas världens roligaste och stressigaste vecka, nämligen julkonsert/luciaveckan. Det är mycket nu. Torsdagen kommer vara supermycket stress, men jag älskar det ändå!

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-09

Visa hela (1 kommentar)

Nu har jag julpyntat lite. Datorn har fått en ny skrivbordsbild!

Jag har satt upp min julstjärna i fönstret. Skrivbordet är också pyntat. Min julkyrka och alla mina tomtar trängs nu med datorn och läxböckerna.

I fredags hade vi julmys med klassen.!
Jag kände mig julig och mysig. Och så hade jag tagit massa värktabletter för min höft, så jag var helt uppe i det blå. Men jag hade det bra ändå.

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-02

Visa hela (0 kommentarer)

Det har hänt något med mig. Ända sedan jag gick på lågstadiet har jag tyckt om att gå i skolan. Jag har längtat efter skolan, och jag har trivits när jag har varit där. Speciellt om det är musik på schemat. Nu går jag ju på musikgymnasiet och vi har musik mest hela tiden. Imorgon tillexempel. Vi ska ha musik konstant hela dagen. Och Emma, hon sitter här och vill helst av allt bara skolka hela morgondagen. Vad är det för fel på mig?!

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-02

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är det äntligen helg. Jag blir så himla trött på skolan ibland. Min kropp orkar inte, den säger ifrån. På skarpen.

Jag har övat idag. Min hand är bra nu, äntligen. Det var väldigt jobbigt att inte kunna spela. Men nu jävlar ska det övas. Idag har jag spelat igenom mitt prioett stycke typ. Fem gånger kanske. Sen orkar varken fingrarna eller tungan mer. (Det låter porrigt, jag vet) Då övade jag lite sång istället. Det känns bra att öva, det är ju det här jag lever för.

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-02

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det fredag. Jag vaknade tidigt idag. Då går man till skolan tidigt och hänger i datasalen. Det är lite dumt. Jag skulle likagärna kunna sitta hemma vid min dator och göra exakt samma sak. Jag är nog lite dum i huvudet.

Idag ska Anton och jag påbörja vårt arbete om medeltida borgar och slott. Jag har suttit och letat fakta. Jag har även hittat fakta. 9 A4-sidor närmare bestämt. Det här blir nog bra till slut.

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nu är julen igång också. En bunt noter till julkonserten ska in i min pärm. Och in i mitt huvud.

Idag fikade jag med min väninna Tilda. Tilda är en mycket klok kvinna som säger mycket kloka saker. Idag sa hon;

"Hon kan ju klä av sig naken och rida barbacka på en igelkott nerför en puckelpist".

Då satte jag läsken och kladdkakan i halsen och tjöt av skratt! Jag älskar henne, och alla roliga saker hon säger. Vad skulle jag göra utan mina vänner?

Idag har förövrigt varit en slö dag. Engelskaprov, Kulturhistoria och Ensembleuppspelning. Det är imorgon det händer grejjer. Robert Wells kommer och har seminarium på Musikgymnasiet. Jag är taggad som fan, och ser fram emot en torsdag. Det gör man annars inte om man går i Es1c. Torsdagar är bajsdagar.

Skrivet av emma-it-is, 2007-12-02

Visa hela (0 kommentarer)