En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

emmahotchpotchs bloggis

Hejsan! Idag har jag vatt med Kajsa jag sov över hos henne igår tills idag vi har hoppat på hennes studsmatta och sen har vi vatt inne på msn, sen har vi nog inte gjort så mkt mer.

Skrivet av emmahotchpotch, 2007-05-18

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan! Idag har jag varit i skolan vi hade en trekamp mot 4 A och 4 C, vi vann alltihopa. Sen har jag varit och spelat pingis idag det är inte världens roligaste precis jag skulle hellre vilja vara i stallet:/ Sen har jag bara suttit vid datorn och chattat på msn . Jag har spelat ett spel på datorn som heter My Pony Stables det är jätteroligt man ska ta hand om hästar. :)

Skrivet av emmahotchpotch, 2007-04-24

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av emmahotchpotch, 2007-04-23

Visa hela (0 kommentarer)

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt har bara vatt i skolan ochh varit hemma,chattat på msn. Sen har jag varit i stallet vi hade teori. Vi pratade om sadlar. Vi kände på bossarna på olika sadlar om dom behövdes stoppas upp med mer ull eller luft. Vi skulle egentligen hoppa idag men det är så många hästar som hostar så vi fick ha teori istället. Men det var roligt det också. I slutet av veckan så ska jag få en ny cykel den gamla cyklen trillar väl snart ihop:P Och nu slipper jag ju använda mammas cykel när man ska cykla till stallet:)

Skrivet av emmahotchpotch, 2007-04-23

Visa hela (2 kommentarer)

/emmahotchpotch/bilder/Foto12.jpg[/im

Hej! Jag heter Emma, jag rider på ridskolan GRK (Grönadalsridklubb) Där har jag en sköthäst, han heter Hotch-Potch och är en Welch Mountain han är världens bästa häst det är han ni ser på bilden. Hemma har jag en katt som heter tussan. Hon ska fylla 1 år i sommar den 15 juli. Sen har jag två bästa kompisar som jag älskar så himla mycket.Erica & Lisa<3

Skrivet av emmahotchpotch, 2007-04-23

Visa hela (1 kommentar)