En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Bakom ett par Ray-Bans

Min morgon förgylldes av dessa underbara damer som hissade flaggan.

Valborg måste ju prompt firas... På något sätt, det går inte att undvika här i Lund. Men jag och mitt crew bangade champagnegalopper och stadsparksfirande. Nej, nu var jag inte riktigt ärlig. Jag var där. Trots att jag hade bestämt mig för att inte gå dit, så var jag där, tittade lite på alla fulla människor och var så fullkomligt nöjd över att gå därifrån för att möta upp Sigridhttp://sigridn.blogspot.com/ och Maja som kom med bussen från Malmö. De hade inhandlat proviant till eftermiddagens sillmiddag och det enda vi behövde komplettera med var en lillebror med Hallands fläder.

Eftermiddagen avnjöts med fläderdrink på min soliga balkong. Sven och Josef dök upp med en darttavla. Magnus trillade in - jag är nog lite för full. Han fick en fläderdrink och lovade att bara smutta. En gammal klassis - Björn - kom också förbi. Till sist...

Skrivet av emms, 2007-05-02

Visa hela (0 kommentarer)

sitter och hetsäter solrosfrön, försökte mig på en matteintegral som ger olika svar varje gång jag räknar om. Kanske bara ska inse att hjärnan är trött och krypa ner under täcket.. För två veckor sedan gjorde jag och Malin ett försök till att sjunga en egenkompomponerad sång på Kålles . Det blev ett fiasko eftersom det var så härjigt på själva sittningen fick vi göra någon variant i vardagsrummet på mellanfesten. Som sagt, det var lite fel forum...
Imorgon är det dags för lagfest, och vem vet om vi river av en sång även denna kväll, och hoppas på bättre mottagande! Nu faller ögonen samman.

...och Ronny stod och mumla, om Darcy och Pitot....

Skrivet av emms, 2006-11-30

Visa hela (2 kommentarer)

Egentligen har detta bara varit en onsdag knappt värd att skriva något om, för vad i herrans namn har jag gjort idag?? En handfull mattetal, druckit otaliga koppar kaffe, skrattat åt Bonde söker fru (jotack, det tycker jag minsann är roligt...) tänkte förgylla denna onsdag med min kompis Malins fina GA-balstass. Hon såg ut som en filmstjärna!

röda läppar regerar

Skrivet av emms, 2006-11-15

Visa hela (2 kommentarer)

....tisdag morgon. Livet är inte kul idag. Sitter och försöker bena ut Miljöbalken och miljökonsekvensbeskrivningar. Planen är att bli färdig med den här sabla rapporten imorgon. Men det går sjukt trögt. Nu kom Malin i sin fina Filippa K-kappa. Vi regerar på Studiecentrum i våra nyinköpta stassar.....

min förebild Tarras-Wahlberg

Skrivet av emms, 2006-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

...efter en ovanligt lättöverkomlig måndag (trots att jag missade den planerade föreläsningen med Gert Wingårdh - ville verkligen lyssna på honom) har jag och min vän Malin knåpat samman en liten sångtext vi skall sjunga på den kommande sittningen på torsdag. Vi ska hålla till på Kålles - Lunds välkända bratnations place på torsdagar. Melodin är han tog av sig sin kavaj med Lasse B och vi driver friskt med klientelet. Ska bli skoj!

Skrivet av emms, 2006-11-13

Visa hela (1 kommentar)

Gittan bakade bröd förra helgen - stort och mustigt surdegsbröd. Tyvärr är Steeve en riktig brödoman, så det börjar sina i frysen. Macka med messmör - svårslaget.

nybakat.. finns det något bättre?

Skrivet av emms, 2006-11-12

Visa hela (0 kommentarer)

... det var inte meningen - det var det verkligen inte. Men jag följde med Malin som smakråd till Spirit - hon skulle köpa en kappa från Filippa K (vilket hon också gjorde - underbar i tweed). Menmen. Jag kunde inte motså Acnejeansen. lite som att ha en gördel.. men jag känner mig rolig...

Skrivet av emms, 2006-11-12

Visa hela (1 kommentar)

...inspirerad av mina vänner, hamnade jag här. Mitt alter-ego Steeve gillar ljusgula byxor och säljer husvagnar. Den lilla människan Emma har precis bestämt sig för att inte skriva en tenta på fredag, vill helst baka surdegsbröd och just nu håller hon på att dö av avund på sina slackervänner som är ute och reser.

Steeve och frun Gittan

Skrivet av emms, 2006-10-31

Visa hela (2 kommentarer)