En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Bakom ett par Ray-Bans

onsdag - > snart torsdag

Egentligen har detta bara varit en onsdag knappt värd att skriva något om, för vad i herrans namn har jag gjort idag?? En handfull mattetal, druckit otaliga koppar kaffe, skrattat åt Bonde söker fru (jotack, det tycker jag minsann är roligt...) tänkte förgylla denna onsdag med min kompis Malins fina GA-balstass. Hon såg ut som en filmstjärna!

röda läppar regerar

Skrivet av emms, 2006-11-15 23:10

Emms, majsan, jag och charli har nu läst igenom din blogg som morgonlektyr till kaffet! Fin och informativ läsning! Inte många veckor kvar nu tills vi alla åter är samlade i Lund, men först ska Maja och jag göra Paris och Barcelona lite osäkra. Jag har fått ett love-kit av Majsan i fölsedasspresent så det ska nog gå vägen!
Vi saknar er lite, dig och mia...det får bli många och långa middagar i vårvärmen i Lund..

Puss

Skrivet av sigrid, 2006-11-30 10:15

hej lilla emma. jag är här på bloggisen för första gången. sigrid har förevisat. gött. önskar att jag också var en bloggare men jag vet inte om det hör till min personlighet. tänker att det är samma genre som dagbok o det har aldrig funkat för mig. nu ska vi försöka ta oss ut på paris gator. puss o kram så ses vi hemma. nån gång. au revoir!

Skrivet av majis, 2006-11-30 10:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?