En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Bakom ett par Ray-Bans

nytt försök imorgon?

sitter och hetsäter solrosfrön, försökte mig på en matteintegral som ger olika svar varje gång jag räknar om. Kanske bara ska inse att hjärnan är trött och krypa ner under täcket.. För två veckor sedan gjorde jag och Malin ett försök till att sjunga en egenkompomponerad sång på Kålles . Det blev ett fiasko eftersom det var så härjigt på själva sittningen fick vi göra någon variant i vardagsrummet på mellanfesten. Som sagt, det var lite fel forum...
Imorgon är det dags för lagfest, och vem vet om vi river av en sång även denna kväll, och hoppas på bättre mottagande! Nu faller ögonen samman.

...och Ronny stod och mumla, om Darcy och Pitot....

Skrivet av emms, 2006-11-30 22:28

Emma! Sitter och läser dina små texter, skoj skoj! Väntar på att få hänga upp min presentation som jag efter lite sömn och mat men massor av stress nu är klar med! Till och med modellen är byggd, tjoho! Men nu vet jag inte vad som ska hända, det blir liksom tomt efter varje projekt... Hoppas att vi hinner med en julfika innan det är lov, kanske kan fresta lyxliraren maja också! Fast hon kanske är för fin för oss nu när hon blivit världsvan! =)
Kärlek och kyssar

Skrivet av Mia, 2006-12-14 15:07

Fint att ni håller igång skeppet där hemma!
Kärlek

Skrivet av Kristina, 2007-01-24 17:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?