En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Bakom ett par Ray-Bans

Valborg

Min morgon förgylldes av dessa underbara damer som hissade flaggan.

Valborg måste ju prompt firas... På något sätt, det går inte att undvika här i Lund. Men jag och mitt crew bangade champagnegalopper och stadsparksfirande. Nej, nu var jag inte riktigt ärlig. Jag var där. Trots att jag hade bestämt mig för att inte gå dit, så var jag där, tittade lite på alla fulla människor och var så fullkomligt nöjd över att gå därifrån för att möta upp Sigridhttp://sigridn.blogspot.com/ och Maja som kom med bussen från Malmö. De hade inhandlat proviant till eftermiddagens sillmiddag och det enda vi behövde komplettera med var en lillebror med Hallands fläder.

Eftermiddagen avnjöts med fläderdrink på min soliga balkong. Sven och Josef dök upp med en darttavla. Magnus trillade in - jag är nog lite för full. Han fick en fläderdrink och lovade att bara smutta. En gammal klassis - Björn - kom också förbi. Till sist kompletterades sällskapet med Malin som hade varit och fyndat fyra par skor på en second hand affär i Småland. Dags för kalas!

Magnus, Maja, Josef, Malin, jag, Björn, Sigrid

Sillrumpor, nubbe, trumpet, Vägvisaren, Elvis... Festen var ett faktum! Det blev dans i vardagsrummet. Tack mina vänner, en underbar tillställning!

Skrivet av emms, 2007-05-02 20:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?