En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag e i min lilla lilla värld.........

Den här bloggen skriver jag om dagarna som har gått och lite allt möjligt!

I dag har vi fått tillbaka matteproven. Jag fick rätt bra. Jag fick 18/ 20 på A- delen. Och på B-delen fick jag 5/20 det var inte så bra. I dag så ska jag ha fotbollsträning. Yeey fotbollsträning!!
Och i dag är det CIS NY. Hoppas inte jag missar det i dag!
Vi få väll se. Jag måste bara ha Ashlee Simpsons två album!! Dom är så bra!! Jag tror jag ska köpa dom den här veckan. Nu måste jag göra min Tyska läxa!!

Det var allt för mig!


Kram/ E

Skrivet av empaPH, 2007-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

Det här e min första blogg inlägg!!
Förra lördagen var det melodifestivalen final!! Mina favoriter var Ryssland, ungern och turkiet!!! jag tycker inte rätt låt vann men den var ganska bra!! Men jag tycket inte att ukraina var bra dom sjöng inte ens. Dom bara dansade! Och i semifinalen tycker jag att Andorra var bra!! Men dom kom inte med i finalen.

Snart ska jag klä på mig!! I dag kommer min lillasyster hem! För hon har varit med en kompis! Och sovit över! i fredags var jag och min kompis Sara på gröna lund! Det var roligt.
Kvasten var jätte roligt! Men mina favoriter var Flygandemattan och bergodalbanan!! Men extreme och fritt fall tilt är inre mina favoriter!! Jag har åkt extreme jag måde illa när jag åkte den!!

Det var allt för mig:)

// Kram E

Skrivet av empaPH, 2007-05-20

Visa hela (0 kommentarer)