En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt liv

Skaffade denna blogg för att kunna skriva om vad som helst. mitt liv. här ska jag kunna skriva om vad som helst utan att några av mina kompisar ska kunna läsa. inget taskigt mot dom, men ibland kan det vara skönt att ha saker för sig själv.

Hejsan!

Måndag, ny vecka. Jag har bestämt att det ska bli en bra vecka!:)
Idag har jag tränat "step", första gången för min del. Jätteskönt! Svettades riktigt ordentligt. Nu är jag nyduschad och fräsh:)

Har inte så mycket att skriva idag. Suget finns inte där för tillfället...

men vi hörs snart! det lova jag!

Skrivet av eve_lina, 2006-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

Hej på er alla, vet inte vilka ni är, men det går nog bra det här. :)

Ny vecka, nya tag. Är det så man säger?
Nu är det bestämt, jag ska vittna för polisen. Lite småläskigt, men det går nog bra. Det är bara sanningen som gäller!

Har tränat nu ikväll. Det blev lite friskis & svettis. Riktigt skönt alltså! Svettades som bara den! Imorgon ska jag träna lite styrka och kondition. Det är stationer man ska gå runt på.
Det verkar trevligt i föreningen. Andra gången jag var där idag. Har köpt ett terminskort nu, så det är bara att träna på.

I fredags firade jag och min pojkvän 21 månader tillsammans. Vi käkade tacos och kollade på två filmer. (Closed, Family man.) Den sista filmen blir man rikgit sådär, kääääär och man smälter.
I lördags var det inte alls planerat att jag skulle på fest. Men jag gick dit i alla fall med Malin. Det blev ju himlans trevligt!

Revyn har ju satt igång nu! Har övat dans hela helgen (lör, sön). nu är öppningsnumret...

Skrivet av eve_lina, 2006-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vet inte om jag har gjort rätt eller fel.
Igår sprängdes det en hemmagjord bomb nere vid vårat kapprum i skolan. Det var mycket folk där, men ingen kom till skada. Fick bara jätteont i öronen.
Jag blev jätteupprörd på de här killarna. För jag misstänkte ett par killar i min klass direkt. De håller på med sådant här.
Jag frågade runt lite och frågade vem/vilka som hade utlöst bomben.
tillslut fick jag reda på vilka det var. JAg och några klasskompisar gick upp till rektorn, och berättade vad som hänt och vilka det var.
Vi berättade även andra saker som har hänt. tex. att de har sprängt en godisautomat på stationen och vem det var som klottrade i tunneln i centrum som inte polisen fick tag på.
Igår kväll fick jag veta att polisen skulle komma idag. När jag skulle gå och lägga mig på kvällen var jag rädd. Tänk om jag har tagit fel, även fast jag var helt säker på det på dagen, vilka det var och såvidare. Men nu blev jag osäker. Tänk om jag har gjort...

Skrivet av eve_lina, 2006-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag uttänjd! Var på ett yoga pass nu ikväll. Det var inte direkt en utmaning för mig som redan är vig, men en bra start för träningen!
Imorgon ska jag träna pilates. Har aldrig testat på det heller, men vi får se hur roligt och jobbigt det är. Det känns bra att jag börjar komma igång med min träning igen.
Efter yogan ville jag ut och gå stavgång med mamma, men hon orkade inte pga jobbig dag på jobbet. Synd, för det skulle ha varit skönt!

Gud vad jag känner mig ensam nu när Erik har åkt iväg. Det känns som att han är borta för gott. Men han är bara borta en dag. Fast han är ända nere i Lund, så det är en bit bort.
Jag saknar honom i alla fall jättemycket. Han ringde mig i natt innan han gick och lade sig, och sa att han hade fått ont i magen när han hade gått hemifrån mig igår kväll.
Men inte ont i magen på ett dåligt sätt, utan det kändes som när han gick hemifrån mig när vi var nykära. dvs. för 20 månader sen. Det är bra att det känslan...

Skrivet av eve_lina, 2006-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

Tredje gången jag skriver här då.
Nu har jag verkligen bestämt mig. jag ska börja träna igen, men inte gymnasitk, utan typ olika pass, som tex. joga, boxersize osv. :)
ska komma i trim nu till sommaren!

det känns i alla fall skönt.

något som känns mindre skönt är att man börjar skolan imorgon. usch, orkar inte. vill ha lov hela livet, ne men inte hela, men det skulle vara skönt med lite lov till. känner mig inte tillräckligt utvilad...

jag har umgåtts med min pojkvän hela dagen. han åker till Lund imorgon, Lagwagon (ett band) spelar där.
bara han kommer hem hel. det kan ju gå lite vilt till på de där konserterna. har själv varit på en. hyjeda mig. jag blev ju mörbultat!

jag tog en paus nu. för pojkvännen kom förbi igen. han lämnade min bussremsa:)
sedan sa han att han ville stanna längre och gosa, men han kunde inte.
well..
träffar han på onsdag:)

Skrivet av eve_lina, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen!

Ny duschad, pojkvännen är inne i stan. ibland blir jag orolig, eller inte orolig, men jag blir typ orolig när han åker ifrån mig. Vet inte varför. och imorgon eller på tisdag ska han åka till Lund och gå på konsert. vet inte varför jag är så konstig? om jag ens är det?
jag vet ingenting.

jag hostar som ett svinockså, har gjort det i 3 månader nu. det liksom krasslar i hela halsen ända ner i lungorna. jag har fått medicin men den hjälper inte. å..

snart börjar skolan också. usch. kommer jag verkligen orka denna termin?
nationellaprov och gymnasieval...

vet inte ens vad jag ska välja. vet bara vilken linje, men inte gymnasium.
fast jag är lite osäker på linjen också. vill gå teater, men va sjutton ska jag bli?
som sagt, jag vet ingenting.


Skrivet av eve_lina, 2006-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!

det är första gången jag skriver här. å vad jag tycker att det här ska bli skönt. få skriva av sig, och det är inga man känner som är medlem här hoppas jag.
för då kan man skriva vad man vill!:)

jag och min pojkvän har haft ett underbart lov tillsammans.
men idag, så gick allt åt helvete.
jag är en sådan person som blir jättelätt svartsjuk. min pojkvän vet om det. och det är ett stort problem i vårat förhållande.
men ändå när jag är med, så gör han mig med meningen svartsjuk!
det var en skitsak, men grejen är att jag blev ledsen av att han gjorde det medvetet. han vet hur dåligt jag mår och hur jobbigt det är att vara svarsjuk. sedan skrattar du bara åt mig.
är jag värd detta? jag har verkligen försökt att inte visa min svartsjuka för dig den senaste tiden. sen gör du något sånt här mot mig, jag känner att jag har misslyckats.


jag förstår inte.

det skulle vara skönt att få prata med någon.
men jag vet inte vem som riktigt...

Skrivet av eve_lina, 2006-01-07

Visa hela (5 kommentarer)