En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nu börjar mitt nya liv, och det innebär att jag inte kan fortsätta skriva här. Förhoppningsvis kommer jag inte behöva "prata om mina problem" på samma sätt. Och det är ingen som vet att jag skriver här.. Och så skall det förbli. Och det är av den anledningen jag inte kan fortsätta skriva. Jag kommer inte vara ensam något framöver. Inte som det ser ut nu iaf.

Så tack för mig sålänge. Jag kanske kommer tillbaka någon dag.. Om allt skiter sig dvs. Och det får vi hoppas att det inte gör. ;)

Skrivet av existera, 2006-06-06

Visa hela (2 kommentarer)

Jaha. Det är söndag och söndagsbilagorna står och stirrar på en i hyllorna på affären. Britney har brytit ihop i en leksaksaffär efter att hon nästan tappat sin unge. Jaha. Britney orkar inte vara konstant förföljd av paparazzis. Jaha. Kevin är aldrig hemma. Jaha. Britney vill skiljas. Jaha. Kevin vill ha hälften av hennes pengar. Jaha.

Kevin lämnade sitt ex och deras två ungar för att bli tillsammans med Britney. Dumpade en avdankad kändis för en av världens största stjärnor. Vadå golddigger?
Hon blir på smällen och föder en unge som hon missköter totalt. Kevin festar och hon vill skiljas, men hon tvekar eftersom hon då blir av med massa pengar. Det kanske hon borde tänkt på när de gifte sig? Och hon borde ju ha märkt att Kevin var en dålig farsa innan han stoppade kuken i henne. Och nej, det kan inte vara lätt att sköta ett barn samtidigt som man är gravid. Men hey! Bruden är ju tät som fan, varför inte bara skaffa en nanny?

Helvete vad jag tycker synd om den...

Skrivet av existera, 2006-06-05

Visa hela (2 kommentarer)

Allting gick som jag ville, och nu mår jag bra.

OCH FYFAN VAD JAG FÖRTJÄNAR DETTA! :)

Skrivet av existera, 2006-06-05

Visa hela (2 kommentarer)


Ett av två viktiga mål i mitt liv har just slagit in. Eller ska vi säga ÖNSKNINGAR som slagit in? Skäl till att leva och orka överleva. Jag är påväg upp nu. Imorrn får jag antagligen reda på hur det blir med den andra saken. Den är nästan viktigast av allt, och blir det inte som jag vill med den kommer jag bli extremt olycklig.

Men nu snackar vi alltså om STORA saker. STORA förändringar. RADIKALA förändringar. Saker som kommer vända mitt liv uppochner totalt. Positivt sett alltså. Och det är precis det jag behöver. Någon måste ha hört mina böner om ett lyckligt liv och att för första gången sen jag var liten få må bra. På riktigt. Ett välmående som håller i sig och inte försvinner efter några dagar.

För några dar sen hade jag inte hopp om någonting. Allt såg lika mörkt ut som vanligt. Men igår smällde det. Jag fick förhoppningar om ett nytt liv. Precis som i Triss-reklamen. Plötsligt händer det...

Och jag fortsätter att be om allt allt ska gå...

Skrivet av existera, 2006-06-01

Visa hela (2 kommentarer)

Spydde upp ett p-piller förra helgen.
Nu har jag börjat äta som en häst och jag blir inte mätt på samma mängd mat som jag blev förut. Och saker som förut lindrade mitt sötsug har ingen effekt alls.

Jag borde fått mellanblödningar eftersom p-pillret inte hade hunnit börja verka när jag spydde upp det, men det är inga spår av blod i mina trosor.

Nu blir jag fan nojjig.. ;/ Det värsta är inte att döda ett barn, utan hur man kommer må efteråt. Tvingas sjukskriva sig och förklara för jobbarkompisarna VARFÖR man är hemma. Det kommer skvallras hej vilt och jag kommer framstå som en oansvarig person som inte skyddar mig.

Nej, det blir fan gynkan nästa vecka.. Måste reda ut det här. ;/

Skrivet av existera, 2006-05-22

Visa hela (5 kommentarer)

Är så sjukt jävla seg idag. Inte fått sova ordentligt på hela helgen.. Orsaken? Teven. Man tänker att man ska gå och lägga sig innan 22 för att inte vara dödstrött dagen efter, och vad händer? Man hittar nåt intressant program eller nån film som man bara MÅSTE titta på. Sen är klockan 24 innan man går och lägger sig ändå. Tacka fan för att jag jobbar halvtid och börjar sent. Det gör liksom ingenting om jag är seg dagen efter.. Men helger som denna dröjer det tills onsdagen efter torsdagen tills jag är återställd, haha.

Sög så mycket kuk igår att jag har träningsvärk i nacken. Det är mindre skönt faktiskt.

Men jag ser fram emot nästa vecka.. Känns som att det kommer bli den bästa på länge om allt går som planerat.

Och Lordi vann igår. Kan man göra annat än buga och bocka för dessa underbara varelser? JAG ÄLSKAR DEM!
Men det hade ju inte skadat om de kommit på delad förstaplats med Islands Silvia Night. Blev aningen lack när hon inte gick vidare...

Skrivet av existera, 2006-05-21

Visa hela (2 kommentarer)

Gjorde inte slut i fredags.. Det hade inte känts rätt.
Men vi pratade iaf ut och jag fick äntligen en syl i vädret att säga vad jag tycker och tänker och han tog det bra.

Så nu är allt bra igen och jag ser redan fram emot nästa gång vi ses. :)

Skrivet av existera, 2006-05-21

Visa hela (1 kommentar)

Han skulle kommit hit tidigt idag, men istället valde han att umgås med sina kompisar så han kommer hit inatt istället. Jag ligger garanterat och sover då, så han skulle ringa och väcka mig så att jag kan gå ner och öppna porten. Sen går jag upp och lägger mig igen - och vips så var våran fredagkväll borta.
Han frågade om jag älskar honom, och jag svarade ja. Han märkte väl att jag betedde mig konstigt.. Och visst jag är konstig och totalt ur balans, jag funderar ju på att göra slut.
Jag orkar inte mer nu, och det vet han. Men som så många andra killar förstår han inte vad han gör fel. Han förstår inte att det är fel att umgås med sina kompisar på helgerna utan mig. För det är ju trots allt bara på helgerna vi ses. Jag skulle ha mött honom på stan och vi skulle ha gjort saker som jag hade sett fram emot. Men tre timmar innan ringer han och säger att det blivit ändrade planer.

Har en skiva med massa deppiga låtar som påminner om diverse saker. En av låtarna,...

Skrivet av existera, 2006-05-19

Visa hela (2 kommentarer)