En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
exotic

I give you my life

Hi!
My name is Mia and i live about 5-7miles north of Stockholm.
The reason that i write all my blogs in English, is because i have to work on my Enlgish so i later in life can do something with it.

My blogs can be everything from happy, sad, long, short to the longest novell ever.

After my mother left me i have only use the writing to let get anger and sadness away. But from time to time i write about something happy, depends on my temper. :)

Give me some comments so i have something fun to read :)

Igår var det mys, brände skivor och poppade musiken på högsta volym! Bror min hade fotbollsmatch senare på kvällen och så kom han hem och berätta hur mycket han skämdes över att det hördes enda dit xD Även att jag hade dragit ner volymen så det inte skulle höras dit bort så gjorde de det iallafall :p
Pratade med sötnöten igår och jag vill ha, ha, HA en valp :$ <3

Ikväll ska jag hem till Nelly, hon och hennes man bjuder på middag och så ska vi sitta ute på hennes balkong hela kvällen/natten och blir smock!! \o/


Ace of Bace - Always have, always will

I was mesmerized when I first met you
I wouldn't let myself believe
That you could step right out of my wildest dreams
But you didn't know that secret part of me
Until we kissed and made it open up so easily

I always have (even though it didn't show)
I always will
You know that I just wanna touch you whenever you're close to me
I always have (doesn't matter where we go)
I always will
You know that I just...

Skrivet av exotic, 2007-08-25

Visa hela (1 kommentar)

Totaly owned!
1) Don't use caps.

This is one of the biggest hate mail, or any mail, mistakes that you can ever make. First of all, it looks like you're yelling. And if that's the point, reconsider just how much of a fucking moron it makes you look like. If you find yourself using all caps for anything, erase what you have written, and re-write it. If you find that you have sent anything with all caps, turn off your computer, and, in true Mall Emo form, slit your wrists. Remember kids, it's 'down the road', not 'across the street'. MAKE IT COUNT!


2) Proof-read your e-mail.

Another damaging mistake you can make is a lot of typos. Nothing makes you look stupider than calling someone an 'ideot'. Always use the Spell Check button, or F7. If your email program does not have this, copy the contents of your e-mail to a Word doc (That's 'document' for short), and spell check it there. Also, make sure it makes perfect sense.


3) CHECK YOUR FACTS.

First of all, the fucking...

Skrivet av exotic, 2007-08-22

Visa hela (1 kommentar)

Min kurator sa idag att vi skulle försöka få mig att dricka endast två dagar på en månad, så säger jag "Två helger då va?!". Så säger han att minen jag gav honom när han sa detta, var som att någon skulle ta ett spädbarn från en mamma :O
Jag tror dock att han överdriver lite, jag behöver inte dricka!! Jag bara vill.. :o Kommer iallafall inte fullfölja hans skamliga förslag, jag är 19år snart 20år fyllda och gör precis vad jag vill...
Men säg mig, vilken ungdom dricker inte Fredag och Lördag?! Helt normalt ju!

Så säger han att jag kommer få alkoholproblem om jag inte lägger ner, men liksom. Sålänge jag inte längtar efter alkohol, eller gör dumma saker för att få alkohol så är jag inte beroende! Vilket jag aldrig kommer bli. Som sagt, jag är en helt vanlig jävla svensson-unge!!

Skrivet av exotic, 2007-08-13

Visa hela (7 kommentarer)

Hektisk dag, gårdagen börjar så som att brandalarmet sätts igång, så vi fick först springa rakt mot boetten, sen halvvägs så säger det att det kommer från våran avdelning. Så då var det bara att vända på klacken och springa tillbaka och känna på alla dörrar om de var överhettade, så kollade jag L's rum, så personen har förmåga att hitta på tokidheter med tändare.... Men sen så visade det sig att det var falskt alarm ^^,
Sen senare lite senare så åkte den nya vikarien till Rimbo med en Klient och så tappar hon bort nyckeln till bilen, så jag och Nelly var tvungna hitta en bild plus extranykel.. jooobbigt, men det löst sig till slut iallafall.

Idag så sattes branalarmet på igen, så det var bara springa som en tok idag igen då. Morgongympa kanske man kan börja kalla det. Dock så var det falskt alarm igen, så imorgon så kanske man ska ta på sig springvänliga skor..
Sen så senare på dagen så var jag och Nelly uttråkade, så vi kastade in en kotte på...

Skrivet av exotic, 2007-08-08

Visa hela (2 kommentarer)

Första dagen på jobbet för den här veckan är avklarad! Im so freaking good!
Igår så dog mitt internet ganska så rejält, och det känns verkligen när man inte har det :(

Ptja, vad ska man mer skriva. Helgen var en pest och pina, även fast jag vet att jag inte behöver dricka så blir suget Ännu större när man inte får!!

Kom och på att tänka idag.. kammar killar håret under armarna? Måste ju bli ett jädrans afro annars ;o

Jimmy eat world - Sweetness

-If you're listening, whoa-a-a-a-a-a
Sing it back, whoa-a-a-a-a-a
String from your tether unwinds, whoa-a, whoa-a
Up and outward to bind, whoa-a, whoa-a

I was spinning free, whoa-a-a-a-a-a
With the little sweet and simple numbing me

Are you listening, whoa-a-a-a-a-a
Sing it back, whoa-a-a-a-a-a
So tell me what do I need, whoa-a, whoa-a
When words lose their meaning, whoa-a, whoa-a
I was spinning free, whoa-a-a-a-a-a
With the little sweet and simple numbing me
Yeah, stumble 'til you crawl,...

Skrivet av exotic, 2007-08-06

Visa hela (4 kommentarer)

Igår åkte jag akut till tandläkaren, eftersom jag hade såå himla ont. Hon kollade på tanden och sa att det var svullet och skrev ut recept på pencillin, detta kostade mig 533kr, jävla galningar :O
Jag har då börjat min 10dagars kur, vilket betyder att jag inte får dricka på 10dagar. Kanske är lika bra om man tänker efter, men känns ändå frustrerande att man ine får dricka fast man vill. Det är ju inte så att jag kommer klättra på väggarna för att jag inte druckigt alkohol på 10dagar, men att veta att jag inte Får även om jag Vill är väldigt irriterande.
Så då lär det bli en ganska så lugn helg för min del!

Har skrivit om min självbiografi till engelska, vet inte varför men roligare och lättare att skriva på engelska. Sedan så ser allting så mycket bättre ut på engelska :)

Jag är en sån här arbetsnarkoman som tillbringar mina timmar inne på expedition och latar mig med Jimmy HAHAH!! RoXor!

Skrivet av exotic, 2007-08-03

Visa hela (3 kommentarer)

Helgen började med att jag slutade klockan 12:00 i fredags. Tog en sväng till Norrtälje för att köpa present till Ela som fyllde 18år, sen gick jag och pappa till glasbanken och köpte helgens ranson, sen handlade vi mat. Seeeeeen bar det åt att hämta syster på jobbet, så då skulle vi alltså tillbaka till ruta ett ^^,
Kom hem, började duscha och göra mig iorning, drack drink till drink, råkade dricka upp en halv flaska brännvin. Drog hem till empo på förfest, då vart det cider och sen lite före 21 åkte vi mot Elmsta. Men eftersom jag hade jobbat hela dagen och knappt sovit något på natten så kunde jag inget annat än att sova, HAHAH! Så medans alla andra drack och hade skitkul i öltältet så låg Mia på bordet, full som ett as och sov! Ringde "tompa" senare på kvällen, men det var sådant oljud att man inte kunde hålla en konversation så vi pratade inte så länge.
Just det, glömde nämna att jag såg Ashberg (stavas?) på expert i Norrtälje och sedan så uppträdde...

Skrivet av exotic, 2007-07-29

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är det en deppdag, det är exakt 6 månader sedan mamma dog. Inte för att jag håller räkningen eller något sådan, men 180 dagar utan henne, förstår inte hur jag har klarat mig alla dessa dagar. Men man kan säga att jag inte har gått en dag smärtfri, men jag försöker att hålla uppe humöret och spela glad så folk inte förstår hur jag mår :)
Jag hoppas att hon förstår det att även om jag inte är och besöker minneslunden, så älskar jag henne mest av allt, att jag saknar henne varje minut. Att det är för henne jag gråter om på nätterna..

...

Skrivet av exotic, 2007-07-22

Visa hela (2 kommentarer)