En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

This is the story of the hurricane

26/8 kl 21.00

-

Lördagkväll och jag är allt utom just mig själv. Screw it.

-

Jag försöker tänka och analysera. Fokusera. Men jag lyckas inte och det skrämmer mig verkligen. Jag lyckas alltid. Jag brukar alltid kunna strukturera upp min verklighet när den börjar bli suddig. Men inte nu. Jag är rädd.

Jag trivs inte med det här. Jag får panik och stöter bort människorna som älskar mig. Men jag orkar inte diskutera. Jag orkar inte face:a. Det är jobbigt. Det gör ont. Och jag vet att jag i slutändan kommer att falla tillbaka till det som är tryggt och säkert. Jag är sån. Fan.

Jag vill vara en konstnärssjäl samtidigt som jag vill ha en trygg framtid i hus med familj och många människor runt omkring mig. Det är det som hela den här paniken handlar om. Jag får inte ihop det. Allting har blivit svart eller vitt. Och jag står i mitten. Jag är grå.

Jag sitter här i mörkret och jag finner ingen inspiration till att ta mig ut.

Skrivet av fairytale, 2006-08-26

Visa hela (1 kommentar)


24/8 kl 16.15

-

ÄVENTYRSDAG MED FL1;

Det här har varit en bra dag.
Vi fick verkligen smaka på ösregnet i Skövdes skogar ett tag och vi var verkligen dyngsura från topp till tå. Men jag tror att de flesta hade ganska roligt. Klassen blev nog tightare efter diverse lekar, promenader och mycket prat. Jag skrattade så jag tappade andan åt Mias gamla erfarenheter efter 10:ans hopptorn.

-

Jag är nu hemma. Har precis tagit en dusch och sitter och försöker varva ner med lite musik. Jag funderar på om jag verkligen måste bege mig ut i regnet igen. Det pratas om att bilen måste in på verkstad igen, vilket jag håller med om. Men, idag?

Nåväl.

-

(RANSOM NOTES;

Jag känner mig delad på mitten och helt kluven i åsikterna. Det trillar in bokstavliga söta sms med jämna mellanrum, men jag vet inte om jag kan identifiera mig med dem. På distans är allting självklart men när situationen är framför mig så slås jag omkull. Jag slås omkull, blir snurrig och...

Skrivet av fairytale, 2006-08-24

Visa hela (0 kommentarer)


23/8 kl 21.00

-

Jag kan inte ens minnas när jag sist låg i mysbyxor framför tv:n efter en lång dag.

Verkligheten står i farstun. Jag spenderar mina dagar i skolan med väldigt sköna människor för att sedan göra sånt som gör mig lycklig. Idag innebar det ett ssu-möte och från och med nästa vecka kommer även dansen i gång igen. Utöver det ska läxor och vänner klämmas in. Welcome to reality, ungefär så känns det. Vi får se när jag sparkar "bak-ut".

Regnet smattrar mot rutan och det är nog dags för mig att sova snart. Det väntar en dag imorgon. En dag i Skövdes skogar med klass och lärare. Det blir nog väldigt spännande, hehe.

Godnatt.

Skrivet av fairytale, 2006-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

23/8 kl 09.10

-

Tredje dagen i skolan och allt känns toppen. Människorna är enkla och naturliga, precis som jag.
Sitter i datasalen och smygskriver lite medan genomgången pågår.
Det här blir nog en bra dag.

Personalfesten sög föresten. Aspackade fjortisbratz överallt. Vad fan skulle jag där och göra?

Nåväl, dags att kila.
På återseende!

Skrivet av fairytale, 2006-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

21/8 kl 18.20

-

Första skoldagen avklarad. Och jag säger då det, den här tiden kommer att bli obeskrivlig. Det är bara en känsla jag har, en helt underbar känsla.

Det här kommer att vara så bra för mig.

Nu ska jag släpa mig iväg på personalfest. Det blir dock inte så sent för min del :]

Skrivet av fairytale, 2006-08-21

Visa hela (0 kommentarer)


21/8 kl 09.30

-

Psykbryt i natt.
Nu får det fan va' bra. Nu ska jag bli människa igen ; glad, käck' och positiv med världens framtidstro.

-

Jag kommer på mig själv med att sakna hjärter kneckt jätte ofta. Ingen känner mig som han. Bara han har förmågan att få allt att verka så oerhört lätt.

-

Snart är det dags för en dusch. Sedan väntar nya människor och nya situationer några mil bort på mig. Första skoldagen, scary men riktigt roligt.

Skrivet av fairytale, 2006-08-21

Visa hela (0 kommentarer)

20/8 kl. 19.00

Det här var inte så svårt ändå, skönt.

-

Sitter och lyssnar på den underbaraste låten som någonsin har gjorts och funderar över livet. Imogen Heap - Hide and seek kan trollbinda mig som ingenting annat.
Det blåser ute och åskskurarna hälsar på emellanåt.

Livet börjar imorgon. Jag ska börja skolan igen. Jag har en känsla av att de här åren kommer att medföra en del prioriteringar och funderingar. Men det ska inte hindra mig. Mitt liv kommer att innehålla studier, politik och dans. Det kan ingen ändra på.

-

Jag har dock svårt att få grepp om verkligheten. Vad vill jag och vad kan jag? "Where are we? What the hell is going on? The dust has only just begun to fall.."

-

Ikväll ska jag titta på Beck och gräva ner mig i soffan.
Det är min tur nu.
Imorgon är det även personalfest för oss sommarlandare. Avslutning på Stadt. Det lockar faktiskt inte alls i ärlighetens namn.

Skrivet av fairytale, 2006-08-20

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tänkte ta mig i kragen och försöka blogga lite seriöst, igen.
Vi får se hur länge det håller :]
Välkomna hit i alla fall.

Skrivet av fairytale, 2006-08-20

Visa hela (0 kommentarer)