En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Svenska tjejer - vackrast i världen

Taggar: resa kvinnor Sydney vackra

Sådär, nu är man äntligen hemkommen efter en stabil 24-timmars resa från Sydney. Mosig är jag, men jag har iaf lyckats hålla mig vaken hela dagen.

Resan gick ganska bra och slutsatsen därifrån är att svenska tjejer är vackrast i världen! Svaret är enkelt, Sydney är en internationell stad och det är många som reser till och från den staden. Som vanligt då man sitter där i avgångshallen så kollar man vilka andra som ska åka och då la jag märke till en tjej som tidigare suttit vid bordet bredvid mig på cafét och druckit en kaffe. Söt tjej tänkte jag, dock förmodligen lite för ung, och sedan var den saken ur världen. Sedan då vi skulle boarda så råkade jag hamna bredvid henne i kön och såg så klart att det stod Europeiska Unionen - Sverige på framsidan av hennes pass.

Sedan då jag satt mig på planet som kom en något förvirrad tjej (hon gick i fel gång) efter att jag hade satt mig och slog sig ned i sätet snett bakom mig. Tänkte inte så mycket mer på det frånsett att hon var väldigt snygg och sexig. Sedan då den 8 timmars resan fortgick och jag hade promenerat runt lite i planet så var det enkelt att se att de där två tjejerna var planets vackraste (detta gäller dock bara ekonomidelen, men i buisness så brukar det vara ont om snygga tjejer då jag åkt där).

Så då vi hade kommit fram till Kuala Lumpur var jag ju tvungen att ställa frågan, "Inte har jag fel då jag säger att du kommer från Sverige?", sa jag på svenska. Hon tittade på mig lite förvånat och log. Sedan ägnade vi stora delar av våra 3 timmar i Kuala Lumpur åt att prata samt smuggla cigaretter till Sverige. Väl hemma i Sverige såg jag till så att cigaretterna tog sig in på ett lagligt vis.

Men det är faktiskt så, svenska tjejer är bland de vackraste i världen. Bara att se på de kvinnliga vänner jag har, alla ser ju riktigt bra ut. Dock är jag säkert lite partisk då jag är uppvuxen bland svenskor. Men helt klart tjejer, ni ska vara stolta för ni är vackra!

Skrivet av fakespear, 2009-04-27 22:02

Håller med helt och fullt! Bra skrivet! :-)

Skrivet av LindaLustlig, 2009-04-29 12:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?