En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

Att skriva

Taggar: skvaller skriva

Har fått höra från två oberoende personer som inom ganska korta intervall sagt till mig att de gillar att läsa mina bloggar.

Det är kul att skriva och det är kul att få uppskattning för det man skriver. Som jag fått en del kritik för så är det inte alltid sanning i det jag skriver. Ibland vet jag att mna vänner i smyg klagat på att jag överdrivit för mycket, säg det till mig så ändrar jag. Jag drömde ju trots allt om att bli journalist då jag var yngre och de gör ju inget annat än att överdriva.

Man kanske ska hitta jobb på nån skvallerblaska, där tror jag att jag skulle göra susen!

Skrivet av fakespear, 2009-04-28 23:25

Klart man måste överdriva! Det är ju det som gör livet och läsningen spännande. Och att skriva PRECIS som det är tycker jag nog är att utelämna sig själv lite väl mycket. Om man överdriver med jämna mellanrum så vet folk aldrig vad som är riktigt sant och vad som är fabulerat. Och då får de lite hjärgympa medan de funderar!

Skrivet av LindaLustlig, 2009-04-29 12:18

Har dock hört om någon som slutat läsa min blogg för det skrevs för mycket saker i gåtor här... Men så kan det nog bli om man inte lever i min närmaste umgängeskrets, men har kompisar som är det.

Skrivet av fakespear, 2009-05-03 19:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?