En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

En helg i regnets tecken

Taggar: helg Stockholm regn

Det blev verkligen en helg i regnets tecken. Många utomhusaktiviteter var planerade, men det mesta regnade bort.

Fredagens After Work med brännboll förbyttes mot Rock Band och Tribond. Jag dominerade dock så där var det ingen skillnad. :)

Lördagen och Söndagen var tänkta för en tur i Skärgården med några kompisar i deras båtar. Regnet och blåsten gjorde att nästan allting ställdes in, vi fick en fika på Fjäderholmarna iaf. Och jag fick köra båt, den största båt jag någonsin kört. Dock var det kallt och regnigt, men ändå en mysig tur med trevliga vänner.

Så här ser man Gamla Stan från båt.

Så det blev utgång på lördagskvällen istället. Använde mina cerisa hängslen för andra gången, de höll bra efter Bennys lagning. Var på O-baren, det var bra fram till 1, då blev det så mycket folk och jag blev sur. Så jag åkte hem via en öl på Imperiet, det var skitkasst. Måste ut lite mer kring Stureplan inser jag. Saknade dock ett dansgolv så jag fick visa upp mina nya dansmoves.

Söndagen ägnades åt bakfyllepizza, tårtkalas för två födelsedagsbarn samt slapp i soffan. Det ena födelsedagsbarnet fick pom-pom och det andra diskhandskar med spets och stenar. Nu laddas för en ny vecka och nya händelser.

Har dock lärt mig ytterligare några saker i helgen om mig själv. Och jag har sagt saker till någon som jag inte trodde jag tordes säga. Nu pekar det uppåt!

Skrivet av fakespear, 2009-06-14 21:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?