En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fakespear

Fakespears blogg

UGL-kurs i Mariefred

Taggar: ledare utveckling kurs grupp Mariefred

Under den gånga veckan har jag ägnat mig att gå en UGL-kurs. För er som inte vet vad en UGL-kurs är så står det för Utveckling Grupp Ledare. Mer om sådana kurser kan du läsa här, http://uglkurser.se.

Vi träffades alltså 12 helt okända människor med olika bakgrund och erfarenheter och hade en helintensiv vecka i Mariefred. Det var från 9 på morgonen till 21 på kvällen med avbrott för mat och fika. En helt fantastisk men utmanande upplevelse då man ibland kände sig väldigt okomfortabel i vissa situationer. Kontentan av hela kursen är att det är den bästa kurs jag någonsin gått och helt omöjlig att förklara för någon som inte gått det. Dock uppmanar jag alla, ledare eller inte, att gå kursen. Bara att vara på ett internat sådär och utmana sig själv är nyttigt. Det gäller dock att våga, den som inte vågar någonting kommer inte att vinna någonting, varken om sig själv eller om andra.

Jag vågade mycket och hade en modig vecka, ledarna sa dock sista dagen; Se till och ta det lite lugnt med "vanliga människor". Jag har då med mig massor till både vardagslivet och det professionella. Fast jag tror vardagslivet är den största vinsten. För mitt vardagsliv står inför flera intressanta förändringar.

Skrivet av fakespear, 2009-10-04 14:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?