En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fanta

fantas bloggis

Igår var jag då i Kristianstad och stod i öltältet och sålde, det va ganska skoj, mångaa man känner som e där inne och festar loss :)
Började där vid 18 och slutade lite efter 2. Sen fick jag köra Tobbes bil hem för han hade druckit. Vi stannade även på Statoil o käkade på vägen hem, vid tre snåret sådär, det va gött ;) Det va ju nästan ljust när vi kom till Glimåkra.

Idag har jag och Patricia cyklat en riktigt bra bit. Först cyklade vi runder i byn och så sen cyklade vi till hennes häst i Nedanbäck. Så man har fått lite benträning idag ;) Sen skulle jag o Humlan till gymmet men när vi vatt där en liten stund så kom kvinnogruppen och då stack vi, kan ju meddela att jag inte va så sugen på att träna efter cykelturen tidigare på dagen.
Nu tittar jag på beck filmen men det är just nu nyheter.

Det var med andra ord en rolig eftermiddag med en del skratt, en del hets och en HEL del cyklande :)

Nu ska jag kolla på filmen igen!


#14

Skrivet av fanta, 2007-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag inte gjort så mycket. (inte idag heller) Har precis lyssnat på Filip o Fredrik som var sommarpratare i radion idag, gick precis i repris, grymt bra! Dom är sköna typer :)

Nu sitter jag här och tänker på kärlek, jag förstår inte hur man kan vara kär i en sport så mycket. Det är ju nästan onaturligt. Man kan vara arg och sur på dagarna men när man går in genom dörren till den där ladan så blir jag så glad och positiv så det är nästan löjligt. Man kan bli arg där givetvis, men man går ändå dit nästa dag och blir lika glad. Förstår faktiskt inte hur det kan vara så. Ishockeyn gör mig till en bättre och gladare person tror jag. T o m nu på sommaren är det hur kul som helst att gå dit och jobba "röven" av sig :)
Dom flesta kompisar jag umgås mest med spelar ishockey, eller har spelat. Har mitt hockeyliv att tacka för mycket i mitt "vanliga" liv. Jag vill i framtiden om möjligheten finns tjäna en liten hacka på mitt ishockeyspel men framför allt spela...

Skrivet av fanta, 2007-07-04

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har det varit en både bra och dålig dag. Fixade till boxen vi fått så nu är det wimbeldon hela dagarna, gött med sportexpressen. Men sen har jag fått något jävla msn-virus på datorn, så varje gång jag är inne så skickar jag en massa meddelande till alla andra som är inne och så får dom virus typ, och jag vet inte om att jag skickar till dom. Helt sjukt. Har försökt fixa det hela dagen men jag vet inte om det har funkat, har iaf laddat ner ett nytt msn nu så det kanske kan gå.

Annars har jag inte gjort mycket idag, va på gymmet i förmiddags med Albin men vi kom ganska snabbt fram till att vi inte alls va sugna på att gymma, så det blev inte så mycket gjort. Sen har jag inte gjort något speciellt, lagat mat och så typ. Sen kom Lavin och så kollade vi på Allsång på skansen : ) Efter det bar det av till trollabadet för att kolla läget. Va där ett tag och sen cyklade vi en runda i byn.

Nu sitter jag här och klockan är 23.04 och vill verkligen ha bort mitt virus....

Skrivet av fanta, 2007-07-03

Visa hela (0 kommentarer)

I helgen har det varit full fart på mitt så annars trista liv. I lördags var Lavin (alias humlan) här och gjorde huset osäkert. Vi lagade lite käk och kollade på teve och så. Ganska slappt och gött med andra ord.
Igår var jag först och gymmade med Albin och sen stack jag hem för att inta duschen, men Lavin kom och gjorde upp planer. Vi hade bestämt oss för trollabadet eftersom det var kalasbra väder. Men vi var tvugna att handla först så jag stack in i duschen och sedan bar det av till hasses. Efter det så var det bara att cykla till trolla och slänga sig ner på handuken och lapa sol ; )
Det var faktiskt dåligt tryck där men stannade några timmar. Spelade lite volleyboll och sånt. Badade dock inte, va inte så sugen. Sen bar det av hem till fiskaregränd igen, med Albin och Humlan i släptåg. Dom kom på att vi skulle göra milkshake så det va bara fram med mixer och hela kittet. Det blev mycket gott : )
Efter det så gick vi ut i solen och kom på att vi skulle lira tennis....

Skrivet av fanta, 2007-07-02

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag varit lite mer aktiv än igår. Har varit o handlat på hasses, fan va dåliga bananer dom hade, inte halvmogna bara. Inte alls bra : ( Känns som jag är där varje dag men jag har så dålig fantasi så jag kan inte handla för flera dagar i förväg.
Sen va jag på gymmet med Albin o Biffen, tränade mina små lurviga ben, eller kanske långa lurviga ; ) o snackade lite skit.
Har gjort tacos ikväll, gott. Det va inte så svårt iofs, bara att tina köttfärsen för den va redan gjort och låg i frysen. Det gillar vi ; )

Har pratat både med syrran och morsan idag. Det va ett tag sen, mamma o pappa hade hittat paradiset sa dom, va på en ö i kroatien och där va hur fint som helst. Syrran hade det ju som vanligt bra, jag vill också till USA! Men kanske inte för att passa en pojke i sex veckor men det hade man väl stått ut med om man hade fått åka dit. Sen sa hon att dom inte kunde göra något för det va dåligt väder så berättar hon att det va för varmt för att göra...

Skrivet av fanta, 2007-06-29

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag inte gjort mycket nytta. Gick upp kvart över elva, inte likt mig att sova så länge. Sen blev det soffan innan jag stack ner o handlade lite.
Har nästan precis kommit hem från träningen, idag va det ganska slappt.
Det är faktiskt höjdpunkten på dagen när man kommer till träningen o träffar alla. När jag kom så va redan Jonas o Biffen där så skulle vi öppna för jag hade kortet med mig, men det gick sådär bra :) haha
Vi fick vänta till Rune kom o så fixade han det till oss, jävla larm o koder o skit.
Vi va inte alls många idag, många sjuka tydligen.

Har vatt inne på Viktor Sjödins blogg idag och läst om hans liv, fan va jag önskar att jag va lite bättre på ishockey så man kunde få leva det livet han lever. Han spelar i den kanadensiska juniorligan, det enda han gör om dagarna är tränar eller spelar och sedan hänger med sina lagkamrater. Iofs spelar dom en jävla massa matcher men ändå, det hade ju varit en dröm att få göra det.

Drömma kan man....

Skrivet av fanta, 2007-06-28

Visa hela (0 kommentarer)

Hej o välkomna till min alldeles nystartade blogg.
Här ska jag skriva några rader ibland om mitt så intressanta liv.
Alla är verkligen så glada över att Joel äntligen börjat skriva en blogg! haha eller inte : )

Men nu ska jag iväg på försäsongsträning.

Ha d hallon!


Skrivet av fanta, 2007-06-28

Visa hela (2 kommentarer)