En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fanta

fantas bloggis

Hej hopp i stugan...

Idag har jag varit lite mer aktiv än igår. Har varit o handlat på hasses, fan va dåliga bananer dom hade, inte halvmogna bara. Inte alls bra : ( Känns som jag är där varje dag men jag har så dålig fantasi så jag kan inte handla för flera dagar i förväg.
Sen va jag på gymmet med Albin o Biffen, tränade mina små lurviga ben, eller kanske långa lurviga ; ) o snackade lite skit.
Har gjort tacos ikväll, gott. Det va inte så svårt iofs, bara att tina köttfärsen för den va redan gjort och låg i frysen. Det gillar vi ; )

Har pratat både med syrran och morsan idag. Det va ett tag sen, mamma o pappa hade hittat paradiset sa dom, va på en ö i kroatien och där va hur fint som helst. Syrran hade det ju som vanligt bra, jag vill också till USA! Men kanske inte för att passa en pojke i sex veckor men det hade man väl stått ut med om man hade fått åka dit. Sen sa hon att dom inte kunde göra något för det va dåligt väder så berättar hon att det va för varmt för att göra något, då trodde jag att jag skulle åka dit och slå henne, det kan inte vara för varmt, tänk på oss vi har knappt tjugo grader och regn hela jävla tiden, hur kul är det?

Ikväll har det blivit teve för hela slanten, Stefan o Krister haha, fan va fula dom är.
Sen blev det någon kriminalserie. Nufunderar jag på om jag ska duna eller om man ska vara uppe lite till och kolla läget på msn. Kan nog ändå inte sova så jag kan lika gärna va vaken lite till.
Vill att det ska hända något, mitt liv är ganska händelsefattigt just nu.


Trevlig helg kamrater!
#14

Skrivet av fanta, 2007-06-29 23:35

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?