En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fashion Photo

Glädjen kommer till dom som skrattar

Jag skriker och skriker men ingenting hörs. Mina skrik på hjälp kvävs av hans hårda och vassa hand som trycks mot min mun. Det enda som hörs är musiken som spelas på våningen ovanför. Min kropp värker och är helt stel efter att jag har spänt musklerna för att försöka att komma loss. Han sliter upp klänningen halvt ovanför brösten och för in handen under bh:n. Det gör så ont när han knådar mina bröst, ju mer jag försöker att komma loss ju hårdare knådar han. Det gör så ont, så ont, tårarna rinner ner för mina kinder, känner hur maskaran börjar lösa upp sig.
Han börjar smeka mig på insidan av mina lår, hans händer känns som sandpapper, det river och svider. Sakta för han in sin hand innanför min trosa, den är iskall, det går rysningar genom min kropp.
Trosorna sliter han av mig och så knäpper han upp sin gylf, plockar fram sin stora styva snopp och börjar smeka insidan av mina lår med ollonet samtidigt som han knådar mina ömma bröst. Jag kan inte göra...

Skrivet av fashionphoto, 2008-08-24

Visa hela (0 kommentarer)

Ja vad kan en fredag i Växjö erbjuda om inte karloskardagarna. Först var jag nere på stan en sväng med familjen, åkte lite karuseller med brossan och strosade runt lite i affärerna.
Efternågra timmar bär det av hemmåt för att fixa till sig lite för att sedan gå på fest med syrran & Nicklas.
Nicklas och hans kompisar hade fått för sig att dom skulle supa mig full men efter bara en timme så var Nicklas fullare än hälften av alla som var på festen och jag var fortfarande spik nyckter skulle ju trots allt jobba dagen efter. Under kvällen erbjöds en massa wii spelande sång och dans och en dyngrak syster.
Som avslut på kvällen tog vi en promenad ner till stan. Jag fick turen att gå med min stupfulla syster och Nicklas, Peppe och hennes maffiga pojkvän som var lika packad som Nicklas och Ellen som fick smeknamnet älgen under kvällens gång. Efter ca 45 minuters promenad med 5 st fulla kompisar så var vi frame på stortorget.
Självklart så fick Nicklas en ljus ide om att han...

Skrivet av fashionphoto, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Om det är någon som är intresserad av att läsa en mycket tråkig sammanfattning av min senaste vecka så kommer den här.

Lördag: mycket trevligt att få arbeta som bröllopsfotograf för paret Tour
Söndag: ledig från jobbet
Måndag: jobbade och blev schokad när jag träffade på en lös majsorm i foderodlingsrummet. Ormen hade ju trots allt varit försvunnen i över en månad.
Tisdag: jobbade åter igen
Onsdag: Jagade dom "jävla" värmlandsfåren som hade rymt igen.
Torsdag: ledig från jobbet. Mamma och jag tog en sväng på stan och shopade. Mamma kom på den bra iden att vi skulle äta ute. Hon frågade mig om jag ville det och jag svarade självklart ja, då var hon ju bara trvungen till att säga "du bjuder". Det är ju bara sånt som man ser på film att folk gör. jag slapp ju att betala maten tillslut iaf :D
Fredag: Jobbade och för säkert tjugofemte gången denna sommaren så jagade jag värmlandsfåren som återigen lyckats rymma trots att vi lagat stacketet flera gånger....

Skrivet av fashionphoto, 2008-08-03

Visa hela (2 kommentarer)

Jaha då har man hittat Dannys kopia :D och sjunga kan han oxå
Bild ett är då killen som jag hittade på youtube och bild två är ju som ni ser Danny.

Så här ser han ut iaf rätt lik tycker jag
Eller vad tycker ni?

Skrivet av fashionphoto, 2008-07-07

Visa hela (2 kommentarer)

ja änu en dag på jobbet har man klarat av snart löning :D
Fick en liten mildare schok idag när jag skulle göra eftermidagsfodringarna i djurhuset. skulle precis gå ut genom dörren för att ge kaninen lite morötter då jag tittar ner mot dörrkanten. Det sitte nämligen en liten larv där sen två dagar tillbaka och förpuppar sig. Men det är inte bara en larv jag ser utan en spindel!

Med hjärtat i halsgropen ropar jag till Carolina "en spindel" "en fågelspindel"
Vi lyckas att fånga in spindeln och tillslut få in den i des terrarie. Phu det var en lättnad. Inte för att jag är rädd för spindlar, tvärt om jag tycker dom är faschinerande (ursäktar stavning). Men det är ju inte precis så att man förväntar sig att man ska se en fågelspindel när man ska gå ut genom dörren. Det visade sig att spindeln hade varit borta i drygt en vecka :O och nu är den tillbaka.

Det var nog det som hände utöver det vanliga idag. Igår hade jag lite tid över så då tog jag en liten fotorunda i...

Skrivet av fashionphoto, 2008-07-06

Visa hela (0 kommentarer)

Man funderar hela tiden på hur ens föräldrar ska reagera. Har dom sårt för att axeptera, blir dom förvånade eller smälter det bara in?
Vad jag har förståt så är det många bisexuella som har ett förhållande med någon av det motsatta könet för att täcka att man är bi.
Men vad tycker ens föräldrar när man inte lyckas hålla ett förhållande med en kille mer än en, två månader? Samma visa varje gång, varför dög inte han, han som var så trevlig, varför tog det slut? Det är inte alla som kan ha ett förhållande med en bisexuell partner. Varför ska det vara så svårt att axeptera? Jag vill ju inte ha någon annan när jag har dig, varför skulle jag lämna dig för en tjej? Jag älskar ju dig och ingen annan kan du inte förstå det?
Men vad skulle ens föräldrar säga om man hade ett förhållande med en tjej? Hur tidigt ska man berätta, eller hur sent ska man tala om det?

Det krävs en hel del när man simmar mot strömmen, man får ofra en del annars blir det för...

Skrivet av fashionphoto, 2008-07-03

Visa hela (0 kommentarer)

Varför ska jag behöva ljuga för den jag en gång älskat att allt är okej
men Varför gjorde han som han gjorde?
Just nu saknar jag någon att hålla om, någon att pussa, någon att dela mig glädje, sorg och kärlek med.

Nu känns det som om jag inte har någon, vad har jag gjort mot alla? Vad handlar allt om, det är inte lätt att rätta till saker och ting om man inte vet anledningen till varför folk har tröttnat på en. Alla vi som var så tajta tidigare vad har hänt?
Just nu saknar jag någon som jag kan lita på, någon som jag kan prata med, någon som inte snackar skit om en. Vem kan den personen vara? Var finns den personen?

Skrivet av fashionphoto, 2008-07-01

Visa hela (1 kommentar)

Ja då var man hemma från Götet. Fan helgen har varit så jävla skit skoj så att man knapt kan vänta till nästa år.

Kl 06.51 avgick tåget till göteborg i fredags. Redan i torsdags morse hade man sätt folk iklädda nita och skinnjackor och ölflak i högsta hugg. Allt började lungt och stillsamt när vi hade klivit på tåget och det börjat köra, men freden varade inte länge. Marcus började retas och tetas och vara allmänt odräglig mot mig. Jaha det här var ett tacken för att jag håller håller honom sällskap på den tre timmar långa resan. Efter att han gjort mig redigt förbannad, ungefär efter halva resan så kokar det av vrede i lilla mig och jag gav honom en näve mitt i fäjjan. Har aldrig sett mig så förbannad. Haha men tyst fick jag på honom en stund iaf, det är väll det som krävs kanske. Så kaxig var han ju inte efter det. Inte trode jag att resan skulle börja så.

Vi lyckas ju iaf komma fram till Göteborg utan några mer knytnävsslag och sparkar i skrevet som...

Skrivet av fashionphoto, 2008-06-29

Visa hela (0 kommentarer)