En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fashion Photo

Metaltown 2008

Ja då var man hemma från Götet. Fan helgen har varit så jävla skit skoj så att man knapt kan vänta till nästa år.

Kl 06.51 avgick tåget till göteborg i fredags. Redan i torsdags morse hade man sätt folk iklädda nita och skinnjackor och ölflak i högsta hugg. Allt började lungt och stillsamt när vi hade klivit på tåget och det börjat köra, men freden varade inte länge. Marcus började retas och tetas och vara allmänt odräglig mot mig. Jaha det här var ett tacken för att jag håller håller honom sällskap på den tre timmar långa resan. Efter att han gjort mig redigt förbannad, ungefär efter halva resan så kokar det av vrede i lilla mig och jag gav honom en näve mitt i fäjjan. Har aldrig sett mig så förbannad. Haha men tyst fick jag på honom en stund iaf, det är väll det som krävs kanske. Så kaxig var han ju inte efter det. Inte trode jag att resan skulle börja så.

Vi lyckas ju iaf komma fram till Göteborg utan några mer knytnävsslag och sparkar i skrevet som jag hotade med var nästa etapp i mitt vrede.

Väl innne på metaltown, var allt lugnt mellan oss och vi kunde rocka loss, händer i luften, skrik och massor av headbang som ledde till en jävla nackvärk när man fortfarande inte fått in rätt tecknik än.

Jag som är så kort for runt som en pingpongboll bland publiken när dom höll på med moshpit, det var jävligt jobbigt innan man fått till teckniken för hur man skulle skydda sig från fallande folk.

Vid kl 2 gick vi och la oss för att sova i några timmar för att sedan kliva upp efter 6-7 timmars sömn och rocka loss igen.

Inte så mycket headbang den andra dagen utan mer moshpit och wall of death, ja precis som det låter "dödsvägg". Publiken skapar två murar och springer fort mot varandra för att sedan mötas på mitten i en ryslig krock. Jag är ju inte så dum att jag är med på det kan jag ju tala om för er.

Det finns både för och nackdelar med att vara kort på sådana här tillställningar. Nackdelen är ju att man inte ser så mycket, men för mig var det inte något stort problem. Fördelen var att det var hela tiden någon som frågade - ser du något? - nej säger jag men var lika glad ändå och log -jag ska hjälpa dig så att du får se något säger dom och lyfter upp en högt i luten :D

En annan nackdel är ju när dom håller på med moshpit, då man lätt hamnar i klämm om man inte kan hävda sitt revir. Men självklar fans det fördelar där med, det fanns hela tiden någon eller några killar som ville spela hjälte och skulle skydda mig. Men det som dom inte trode var att jag kunde försvara mig iom att jag hade presis mina armbågar i lagom höjd för att orsaka mycket obehag för dom som trängde ihop mig. Tillslut höll sig folk undan och jag hade ett utrymme på mer än 2 kvadratmeter runt om mig där ingen kom i närheten. Haha mer späjs än vad någon annan hade att röra sig på.

Jag och en annan kille i min ålder lyckades att skapa ett bra team i moshpiten, det var ju skoj. Fast det finns ju alltid någon hjävel som ska skapa konflikter i moshen och han gick ju på fel tjej kan jag ju säga. Han tyckte ju att jag var så kort och tyckte synd om mig att jag inte såg något så han skulle ju "hjälpa" mig fram. Han tryckte ner mitt huvud och mäjde mig in bland allt folk och det var ju inte så smart gjort. Då åkte han på mycket stryk både från mig och dom andra när han gick på dom. Han gav ju sig inte och skulle gå på mig ännu en gång och men då tog jag i så att han tappade ballansen och även jag. Jag fick hjälp upp men inte han, han kunde ju lika väl ligga där när han hade varit så taskig mot alla. Till slut blev han utsläpad från moshringen av dom andra och det kunde bli lungt. En aning berusad var ju den här killen förstog man ju. En fråga efter det var:
- du gillar inte han va?
-nej inte det minsta
-haha, ja det märks
Efter det bandet då allt hände var det dags för nästa att spela och då ännu mer moshpit och även en del crowdsurfing, självklart ville ju alla skicka upp mig men det ville inte jag det är ju livsfarligt. Självklart är det ju en massa andra personer som gör det som är mycket tyngre än jag och det leder ju till att dom tappar dom personerna i marken och en landade först på min axel och sedan i marken. Det var inte skönt, det har lett till en del smärta.

Och själklart ska ju alla konserer ta slut någon gång och då är det dags att åka hem. Tågresan ledde till 2,5 timmars skratt då vi lyckades att komma in på att prata om getpungar och andra djur hur deras ser ut och en hel det massa andra saker angående det ämnet fråga mig inte hur vi lyckades avsluta samtalet med att heliga Birgitta måste ha varit den fulaste flatan som existerat. Vi hade ju en skön publik iaf under hela konversationen som satt dubbelvikta av skratt. Vi tyckte att det var synd att vi inte hade filmat samtalet för att det hade varit en jävla stor hitt att lägga ut det på yotube. Men men det som är ogjort förblir ogjort. Så är det när man är hårdrockare eller Metallfreak man skämms inte över att prata om några sådana saker högt någon stan fick vi som komentar av en hårdrockare som var en utav våran publik i vårat komikprogram på tåget.

Nu är man hemma iaf, skönt det.

AM I EVIL?
YES I AM!

Skrivet av fashionphoto, 2008-06-29 22:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?