En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Felicia - C'est la vie

Hallooo!

Idag hade jag först av allt karaktäriseringen. Det gick bra =) Det var skönt. Var dock inte lika upprörd som planerad, vilket borde ha gått som smort eftersom jag var på ruskigt dåligt humör.
Sedan hämtade jag min nya telefon. En fin rosa Motorola v3. Me like!
Sedan var vi på Köpmangatan och kikade lägenhet. Den var fin, men lite mindre än tänkt. Och inte i gammal stil...Nu har jag beslutsångest. J är sugen, jag är inte helt 100... Hur gör man då? Är det dumt att byta bort en superfin men alldeles för liten lägenhet mot en inte helt hundra lägenhet?? Ska jag vänta och hoppas på att något bättre dyker upp-vilket är typ mission impossible i denna stad. I allafall med våra krav...
Nu är det alltså bara att bestämma sig.
Tuf choice.

Imorgon är det föreläsning och event. Har panik över hur jag ska hinna jobba den här veckan. Får nog prata med Sara imorgon.

Nej nu ska jag kolla halvsugiga Christine och vänta på att bejbi kommer hem från...

Skrivet av flisan, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är helgen slut. De går alldeles för fort.
Längtar till sommaren nu. Lite mer skidor bara så är jag nöjd så kan solen och värmen komma sen. Uteserveringar, grilla, bada, charter, Gyllene tider, sommarskor... Aaah.

På karaktäriseringen ska jag vara Lenin. Och låna en äkta rysk militärhatt av Jussi. Hihi. Kommer bli sååå hett. Nu gäller det bara att memorera 4 minuter. Panik.

Igår var det mysigt med baby. Vi åt kina, såg Taladega Nights och hade det bara skönt. Första lördan på lääänge då det var lugnt. Men det är ju i och för sig för jag tog det desto hårdare i fredags ;)

Ikväll kommer Jonas kompis o kollar på lägenheten och så kanske vi kikar på hennes på Drottninggatan. Spännande!

Skrivet av flisan, 2007-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hej!
Igår rullade CSN-pengarna in. Det var ruskigt skönt.
Hämtade min telefon på Aircall-och sålde den idag. Blir nog motorolan snart =) Wei.
Åt lunch med Martin & Martin AW på Pacos. Trevligt.
Igår var det ju klassferre också (eller grupp 4-fest). Jag & josse åt gott på Rosalis och hällde i oss lite vin. Sen hem till Micke i muttrarna där det var lek och minttu och föör mycket öl.
Jag blev knökfull. Really. Gick till kåren, åkte hem. Eller till McD. Josse var ännu fullare och tappade sin burgare. Sen träffade jag J som ev firrat en lägenhet på Drottninggatan.Så himla fint hus, lite dyrt, men vore perfa!
Har ioförsig en som kommer o kollar om 10 min, hennes kanske e toppenfin den med!!
Det är skoj o kolla lägenheter, men hoppas på att hitta lägenheten med stort L snart! Är sugen på att inreda riktigt fint-och ha nåt större såklart.
Jaja, måste börja skriva karaktäriseringen-och memorera den. Ångeeest. Och läsa Ad Herennium. Blaj blaj.
Uschhhh försöka att...

Skrivet av flisan, 2007-02-24

Visa hela (0 kommentarer)

Desperate är tillbaka. Men Greys är borta. Jag sörjer.

Idag hade vi debattinlägg på retoriken. Det var skoj, men jag blev mycket nervösare än någonsin förr när jag stod där uppe. Det var mystiskt eftersom jag inte var det innan. Hm. Ska bli intressant att se hur filmen såg ut. Och hemskt.

I morgon är det Alla hjärtans dag. Det ska bli mys. Till La Pampa och äta gott.... Våran tredje allahjärtans tillsammans. Me and my baby.

Och Jakten på den perfekta lägenheten fortsätter.... Får se när den får ett slut;)


Nej imorrn måste jag firra ny dator. För det har chefen på LG sweden lovat J ;)

CIAO

Skrivet av flisan, 2007-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har en helg passerat. Och det har gått alldeles för fort.
Fredagen blev lugn och skön, med kycklingrulle från Milano (som var ruskigt god. Ska du avnjuta en kycklingrulle i Örebro-gör det där!) och allmänt mys med baby.
Igår var jag sjukt allmänt jättetrött och masade mig upp till Systemet strax före stängning. Sedan hälsade jag på hemma hos familjen, länge sen man var där... Åt linslasagne(min familj är till skillnad från mig nästan läskigt hälsosam) och hämtade en gigantisk hög med post som hade trillat in. Sedan när jag kom hem fick jag stå ut med att titta på LG Hockey games med J & Markus. Har man en hockeykarl är det bara att stå ut. Vid sjutiden dök Josse upp och vi kollade lite Melodifestival (Ark var självklara) och lagade schivapshishi (Köttfärsrullar från Lidl, som är ganska så goda men har ett mystiskt namn) och började dricka. När alkoholen slog in slog vi över till Mando Diao för att börja peppa för kvällens spelning. När vi kom till Satin...

Skrivet av flisan, 2007-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hej hallå bloggen!

Jag har inte skrivit på evigheters evigheter. Och nu pratade jag precis med en kompis jag inte pratat med på ungefär lika länge. Intressant. Undrar om det finns en samband....

Just nu pluggar jag Retorik på universitetet. Det är riktigt skoj, roliga kursare o intr. ämne.
Förutom att jag för tillfället sliter med en jättetung inlämningsuppgift. Puh!

Och jag & Jonas är i flyttartankar. En tvåa är målet. Helst i gammal stil och centralt läge. Så är du intresserad av att byte till en supermysig etta på Järntorget så är det bara att höra av sig! Vi har vart på massa visningar, men kraven är höga både från mig & J. För han är det läget-för mig lägenheten. Men vi hittar nog nåt bra så småningom.

Sitter och kikar på VM från Åre. Svenskarna har inte sin bästa dag. Avundas de som är där uppe. Fast vi har ju gott om snö här hemma också. Får nog bli lite åkning på söndag, om jag inte är alltför bakis efter min & Josses...

Skrivet av flisan, 2007-02-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kom in på Svenska språket !!! Så glad är jag. Så om cirkus 3 veckor är det jag som inleder mina studier på Örebro Universitet. Wie.

Och i eftermiddag åker jag till Västervik med Pär, där möter vi upp med Jenna mfl. Ska bli skojigt. Vi ska tälta och festa och ha det trevligt. Rapport kommer efter helgen.

Nu ska jag packa.

Ciao

Skrivet av flisan, 2006-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

Jonas är hemma!
[lyckorus]

Vi hade en underbar kväll igår. Är så lovely att ha min J tillbaka. Tack för att du finns hjärtat. Kikade på "Dark water" (am. versionen) som var rätt scary.

Idag inledde jag dagen med att må piss. Men det blev bättre.. Tack för det. Har spenderat resten av dagen hos Corinne. Hon & Richard håller på o letar ny lägenhet. Var en skum tjej där o kolla på deras lägenhet... Förutom det var det trevligt.

Nu längtar jag tills bebe kommer. I morgon blir det vinpimpling med Jenna.

Ajöss

Skrivet av flisan, 2006-08-01

Visa hela (0 kommentarer)