En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Frihetslängtan

Eller ja, något åt det hållet i alla fall

Windows media player spelar upp alla låtar (utom jullåtarna) slumpmässigt, jag har tråkigt, ångest över vad jag är på väg att göra och så spelas denna låt med Aimee Mann och den var träffande för mitt önsketänkande

"Sitting in your father's basement
Waiting for the phone to ring
Still in your pajamas, baby
She made up some excuse to see you
You said you didn't feel a thing
Tired of all the dramas, maybe

But still
The moment you hear
The moment you know
I'm sure you'd come running, baby
Sure
The moment you hear
That she really wants you "

Jag behöver någon att prata med men det finns ingen tillgänglig. Jag håller på att bli tokig men kan inte göra något åt det.

Skrivet av flown, 2007-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

I'm going to tell you a secret.

eller snarare jag har bestämt mig för ett berätta för henne vad jag känner och jag är livrädd.

Suddenly it's hard to breathe

det är bara det här med när och hur

och nästa gång jag ser henne kan bli den sista. jag väntar fortfarande på att hon ska höra av sig för tar jag kontakt med henne nu blir det inte bara för att jag vill träffa henne utan också för att jag ska få möjlighet att berätta något för henne som gör att hon kanske eller förmodligen kommer att tycka... jag vill inte ens spekulera, vet bara att om det var tvärtom så skulle jag ha svårt att hantera det.

så förlåt, men jag klarar bara inte av att tiga längre. jag vill inte ha några hemligheter för dig.

Är jag självisk som förstör vår vänskap för det här kommer att förstöra våran vänskap, eller hur? Eller har jag helt fel... förmodligen inte, jag har en otäck känsla

jag vill inte förlora henne som vän men hon måste få veta... jag gör rätt

Skrivet av flown, 2007-01-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hemma hos mina föräldrar över julen. Det är egentligen helt okej men jag längtar tillbaka hem. Till mitt eget krypin.

Och jag längtar efter henne. Idag räknade jag dagarna tills jag kanske får se henne igen. Kanske eftersom jag verkligen ska anstränga mig för att inte höra av mig till henne. Jag hoppas att hon vill träffa mig så snart som möjligt efter att ledigheten är slut.
jag hoppas.

Hoppas och längtar.

Skrivet av flown, 2006-12-27

Visa hela (0 kommentarer)

Om jag skriver här. Precis efter att hon har farit hem, kommer hon att förstå då. Om hon skulle råka hamna på denna blogg och läsa. Skulle hon då förstå att den handlar om henne. Att det är jag som skriver den. Vi ses nästa år. År 2007, en evighet bort. Jag kommer att sakna henne.

Och det är bara min längtan efter henne, min vilja att röra vid henne som gör att jag känner av en spänning mellan oss när jag diskret försöker närma mig hennes händer så att hon lättare ska kunna röra vid mig, om hon skulle vilja. Men inget händer annat än att jag blir ledsen för att jag vill ha henne och för att hon inte vill ha mig. Jag kommer att leta efter dolda kärleksbudskap i julklappen. Den som jag älskar. Och jag ska lära mig den utantill. Men jag glömde fråga hur hon valde låtarna till en underbar bland-cd. Jag kommer att överanalysera.

Och hur kommer nästa år att bli. Kommer jag att berätta för henne. Kommer jag att tiga och lida eller kommer allt att ordna sig?

Skrivet av flown, 2006-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jag läst en dikt om henne när hon hörde. Jag tror inte att hon förstod att den handlade om henne men en del av mig ville nog att hon skulle förstå. Jag hade föreställt mig hur det skulle bli och var beredd på det värsta men efteråt var allt lugnt och det gick riktigt bra att umgås med henne. Men dagen efter var jag inte alls mig själv, eller jag var mitt deppiga fast ändå inte mig själv. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag orkade ingenting. Sov nästan hela dagen. Gick ut på kvällen men var inte alls på festhumör, ville bara vara med henne. Ville gå nästan så fort jag kom men stannade tills ca 0:00. Grät nästan på bussen hem och kunde naturligtvis inte sova direkt eftersom jag hade sovit under dagen.
Idag är jag mer harmonisk men det är fortfarande svårt. Jag vet inte hur det här kommer att sluta.

Skrivet av flown, 2006-12-17

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av flown, 2006-12-14

Visa hela (1 kommentar)

Insikten kom idag. Det här handlar inte bara om mig. Det handlar naturligtvis om henne också.

Det är inte bara jag som kan förlora något.
Hon förlorar mig som vän. Om jag säger något. Bara för att jag inte klarar av att hålla det för mig själv. Jag vill tro/tror att jag betyder något för henne, som vän. Och det vill jag förstöra? Är jag så självisk eller är det ändå det enda rätta?
Jag får vänta och se.

Skrivet av flown, 2006-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hon gör mig olycklig.

Jag vill träffa henne ofta samtidigt känns det bra att inte träffa henne allt för ofta.

Jag skulle inte kunna klara av att sluta umgås med henne.

Ibland önskar jag att jag kunde läsa hennes tankar. För att veta vad hon tycker hon mig utan att behöva avslöja mig för henne.
men förr eller senare om mina känslor för henne inte förändras måste jag nog låte henne veta hur det ligger till. Har redan börjat fundera på hur.

Klarar jag av att säga det till henne, se hennes direkta reaktion?
Jag vet hur jag inte ska göra ifall det blir aktuellt... inget sms - been there done that, inget telefonsamtal - det skulle jag inte klara av.

Skriva ett riktigt brev, överlämna personligen eller posta.
Vem vet, hon kanske anar och frågar mig.

Jag hoppas att jag slipper, jag hoppas att det går över.

Jag drömmer om att det är besvarat.

Skrivet av flown, 2006-12-10

Visa hela (1 kommentar)