En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

fondelius' bloggis

Ledig idag, sen jobbar jag lördag söndag måndag, ledig tisdag, jobba torsdag fredag. Ush ja är inte van att jobba hela tiden. Men man uppskattar tiden man är ledig så mkt mer. Och sen klagar man inte när lönen kommer :) det är en sak som är positivt iallafall..

I kväll blir det grillning hos Oscar, om någon frivillig är sugen på hämta mig ikväll haha. Annars blir det nog soffan för mig ikväll. har fan ont i halsen när jag tänker efter..

Blev överlycklig igår när jag kollade schemat och såg att jag är ledig på midsommar! är ledig hela den helgen :P så sköönt. Jobbade ju trots allt hela sista april.

Varför kommer du alltid tillbaka när jag gått vidare?

Skrivet av fondelius, 2007-05-04

Visa hela (0 kommentarer)

och man jobbar. så jävla typiskt, eller det är okej att jobba idag, men från 8 till 15 imorgon känns vel lite sisådär... men de är bara bita ihop. ja slutar två idag sen måste jag till systemet på gränby eftersom jag är så himla smart å gör allt i sista sekund haha. men men , sen är det upp på jennies tak som gäller.

Nu har jag iallafall sagt det till dig. Nu vet du, allt är upp till dig nu..

FULLTÖSMEDVETSLÖS!!!

Skrivet av fondelius, 2007-04-30

Visa hela (1 kommentar)

Har varit ledig hela helgen, så himla sköönt. Nu dessvärre jobbar jag 8 dar i rad. Vilket inte är lika kul . Kommer va helt slut efter det. Iof är jag ledig fred, men det räknas inte. Kommer endå inte orka hitta på något.
I fredags åkte vi ut till Otto, jäääävlar vilken utsikt säger ja bara. Jag Jennie Otto Oscar och Robin satt och drack & lekte sanning&konsekvens.. Eller kankse ska säga, dom lekte. Ja hade fullt upp med mina cider haha. Hade iallafall jävligt kul åt er :P Oscar strippa och Jennie hitta på ett eget språk,Robin & otto fick skicka massa sms till folk haha. Sen bar de iväg med taxi till Seven.. Beachpartey . Sand i skorna och dyngsur efter poolbadandet. Vid hemgång kom Robins bror och hämta oss och sjussade oss tillbaka till Otto. Ja har aldrig sovit så trångt i hela mitt liv förut. 4 stycken i en bäddsoffa. Tur att man fick bästsa platsen iallafall haha.

Igår var jag allmänt seg så låg typ hemma hela dan.. sen bar de iväg hem till Robin med Jennie och...

Skrivet av fondelius, 2007-04-29

Visa hela (1 kommentar)

Underbar fredag, hade sjukt kul , även fast jag inte var så taggad först. Men me sköna människor på en skön förfest gjorde susen =) gröna fredagar äger. Är inte ett dugg bakis idag heller . U n d e r b a r t.

Grattis mamma på födelsedagen :)

Snart kommer mina älsklingskusiner!

I dina ögon var det lättare att va, I dina ögon. Jag trivdes bättre i dina ögon lalala...

Skrivet av fondelius, 2007-03-17

Visa hela (0 kommentarer)