En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

fonsters bloggis

De flesta av de kunder som jag besöker tror att genom att ha en trasig eller misted dubbelglasade enheten (glas) hela ramen behöver bytas ut. Om inte själva ramen har skadats i ett inbrott eller genom en olyckshändelse glaset kan bytas utan att montera en ny ram.

Identifiera Glassystem:

Det första du bör göra är att identifiera om ramen är externt eller internt pärlstav. Detta görs genom att titta på pärlorna där de möts den inre kanten av fönsterkarmen och utreda om det finns en koppling där. De flesta nya fönster är internt glasade.

Borttagning av pärlor på internt pärlstav fönster:

Sätt i en styv spackelspade i skarven mellan vulsten och ramen vid mitten av den längsta strängen. Du kan behöva skjuta eller trycka på spackel för att separera pärla från ramen. Ta bort alla av pärlorna en efter en och dubbelglasenhet bör vara fri att tas bort och ersättas.

Borttagning av pärlor på Externt pärlstav polska fönster

Det finns några olika...

Skrivet av fonster, 2015-10-29

Visa hela (0 kommentarer)

Ramen för vingarna är gjorda av flera kammare aluminiumprofiler. Aluminium är också en ram fyllningar (isolerade med polyuretanskum, polyamid med kolfiber, polystyren eller mineralull). Metallyta kan anodiserad (aluminium ytbehandling genom kontrollerad oxidation, där du kan få olika färger), målat eller färdig med fanér.

Aluminium dörrar kännetecknas med hög ljudabsorption (bättre än trä vingar), hållbarhet och styvhet. Ändra färg på målningen görs möjligt genom pulverlackering. De är mycket motståndskraftig mot mekanisk skador såsom bucklor. Deras design passar moderna hem snarare än de traditionella.

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Galvaniserat stål kan göras både ramar, ram och armerat nät (säkerhetsdörrar) och hela vingen. Vissa tillverkare anbringa stålplåtar till träram. Dörrarna är isolerade med stela polyuretanskum. Metallyta är oftast belagda PVC-film (med olika färger och texturer), eller målad i valfri färg. Det kan även strängpressade eller belagda HDF.

Denna typ av dörr tack vare sin design är mycket motståndskraftigt mot nedbrytning, balans och andra behandlingar inbrottstjuvar. Styrkan är dock betalar för en betydande börda på dörren.

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Glasfiber - Composite polyesterharts (vanligen kallad glasfiber), är ett modernt material som kombinerar lätthet hållbarhet och motstånd av aluminium, inget behov av underhåll och enklare vård, som erbjuder PVC, och värmen och titta i trä.

Dörrarna är tillverkade av fiberglassu inte torra, de är resistenta mot solljus och fukt, har en mycket bra värmeisolering och akustisk prestanda.

Vingarna kan vara släta eller präglade med en modern design och finish måla i valfri färg (under drift kan fritt målas över). Dörr kan också ge struktur av trä och traditionella oljor, så slående lik trädörrar.

Dörrar med glasfiberarmerad polyester kompositer har hög mekanisk hållfasthet, så att du inte kräver några ytterligare förstärkningar av stålprofiler. De är därför mindre vikt och löv tjocklek än PVC dörrar, aluminium eller trä. Fyllas helt härdad polyuretan skum som kännetecknas av låg vikt, utmärkt värmeisolering och låg termisk töjning. Det bör noteras att...

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Ramen vingen är byggd med flera kammare PVC-profiler, förstärkta med bidrag från galvaniserat stål eller aluminium. För förbättrad termisk och akustisk isolering av enskilda element används polyuretanskum. Inbäddad i ramen är slät eller präglad PVC skivor (även isolerade med skum.) Tillverkarna ska se till att antalet tillgängliga färger och former av dessa paneler så stor som möjligt. Dörr med PVC kan färgas vid tillverkning av materialet eller den färdiga filmen, PVC faner.

Det är värt att nämna att denna typ av dörrar som kännetecknas av de bästa ljudabsorption koefficienter och värmeisolering. Bland fördelarna med förändringen är förvisso i sin lätthet, enkel installation och underhåll av rena och lågt pris. De största nackdelarna som skall räknas, dock att en skadad vinge inte kan repareras. Det är möjligt endast mindre skador eliminera speciell pasta.

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Ramen vingen bör vara av limträ. Faktum laminat förhindrar deformation under påverkan av fukt. För att slutföra svängdörr används mest tall och gran. Men det är också intresserad av produkter från hårda träslag (ek, ask) och exotiska (såsom mahogny), att så många sakkunniga den estetik av design vara mycket intressant.

Tillverkare för tillverkning av vingarna är inte särskilt ivriga att använda träbaserade skivor HDF. De kan vara platta eller präglad och överdragna med fanér, faner, laminat (struktur av trä), målade eller lackerade.

Förstärkning av trä dörren kan en stålplatta dold under kuddar.

De obestridliga fördelar av trädörrar i sina god termisk och akustisk isolering, och en mycket låg termisk expansion. Den största nackdelen är känsligheten för förändringar i luftfuktigheten. Eliminerar den genom impregnering av trä och placera fanér eller färg, vinyl, etc.

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Ytterdörrar ska vara några hinder för tjuven att gå. Därför är säkerheten en av de viktigaste kriterierna för urvalet. Det är dock säker på att dörren till vårt hus var också resistenta mot väder, varmt och ljudisolerade.

Design, färg och storlek på ytterdörrar ska passa byggnadens arkitektur. Designers i det här fallet representerar två radikalt olika synsätt.

Den första av dessa är att harmonisera utseendet på dörren med utseendet på fasaden (i det traditionella utseendet stylade för väggarna i det gamla - effektivare och "cool" för det moderna fasader), den senare på medveten användning av kontrast (om din heminredning domineras av horisontella linjer, är det värt, att dörren hade en vertikal accent.) Utseendet på vingarna kan också väljas på ett sådant sätt att matcha stil och färg på fönster. Dörren ska alltid anpassas till storleken på huset och dess proportioner.

Mått för ytterdörrar är reglerad. De måste ha minst 90 inches bred och minst...

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Vissa människor kommer att tänka på att installera fönsterluckor och jalusier, markiser, eller andra med kapell nadokiennych skydda mot alltför solrum. När möblering, kan det vara en bra idé skulle vara att samla den interna mörkarna. Möjligheterna är många. Det är viktigt att bara välja de du verkligen behöver och matcha dem till byggnadens arkitektur.

Persienner gång i stor utsträckning, eftersom fönstren var ett viktigt komplement. Först av allt, se till ökad säkerhet, minskad förlust av värme - särskilt under kalla vinternätter - överhettning på sommaren skyddade områden, samt buller och starka vindar.

Dessutom var en viktig dekorativ del av en byggnad, ofta specifika för en viss region. För närvarande används de ganska sällan, eftersom de flesta av sina uppgifter väl uppfyller moderna fönster.

Är det värt att spendera extra pengar på saker som ofta inte stämmer överens med modern arkitektur? Ibland är det värt, speciellt i hemmen stylade på...

Skrivet av fonster, 2011-03-13

Visa hela (0 kommentarer)