En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hope is a waking dream.....

Första dag... Don't judge a book by its cover...

Jaha...då skaffade jag mig en blogg till slut ändå, vet inte riktigt om nån jag känner har en sådan men tänkte det skulle vara bra att ha en så man kan skriva ner sina tankar osv om man inte vill dela med någon man känner precis. Här inne känner man ju inte varandra så det spela nog ingen roll va dem tycker om en ändå så.
Visst kan jag skriva ner det på en dagbok eller något liknande men det e nog bättre att ligga på sängen med bärbaran och bara låta tankarna flöda medan man hinner skriva ner tankarna.
skulle kanske vara bra om någon oxå vill dela med sig åsikter fast då vill jag inte ha såna taskiga =P..vem vill det liksom hehe..
men ja..på min blogg kommer det väl stå mest om va jag känner innerst...för jag ha lite svårt att dela med mig med de jag känner...känner inte riktig någon förtroende så jag kan öppna mig....det enda sättet för mig att säga verkligen allt jag vill säga är att skriva ner det..o man vill ju ändå förvara det så en blogg passade nog bra för mig...plus att jag e lite anonym här inne =P...
men ja...idag få det väl räcka så här..ska försöka skriva så mkt inte för det finns något intressant för er läsare att läsa men ja..som sagt-...skaffade detta för min egen skull...

Skrivet av forblueskies, 2006-08-10 06:07

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.