En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Idag har varit en bra dag. Slutade redan kl 3, härligt! Tog en tur ner på stan för att hitta något trevligt att ha på mig till jobbfesten imorgon. Men icke sa nicke. Ingen festblåsa, det slutade med att jag kom hem med ett par pyjamasbyxor och en flaska vin. Alltid något!

På jobbet rullar det på som vanligt. Tog med mig två av mina småttingar till huset mittemot och hälsade på dom stora barnen idag. Det var populärt! I vart fall tills en av dem trillade ner från ett trappsteg och spräckte läppen, OJ vad det blödde! Inte nog med det. Just i samma ögonblick gick barnehagens bästa assistent förbi. Usch, han fick verkligen se mig ifrån min bästa sida, NOT!

Imorgon blir det alltså, som tidigare nämnt här ovan, jobbfest. Vi ska först en sväng till Lene och sedan efter det vidare ut. Kan inte bli annat än bra! :)

Godnatt!

Sara

Skrivet av fossveien11, 2010-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Hej några stycken!

Vi är inte alla gånger så bra på att höra av oss till nära och kära, därför tänker vi använda den här bloggen till att uppdatera er om hur vi har det och vad vi egentligen sysslar med här i Oslo.

Med vänliga hälsningar

Sara & Agnes

Skrivet av fossveien11, 2010-01-26

Visa hela (1 kommentar)