En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
frajdy

frida youhanna lindberg

Kvinnonamnet Frida är ett nordiskt namn som betyder den sköna, den älskade. Under 1980-talet och första halvan 1990-talet upplevde namnet en modevåg. Som bäst låg Frida på 10:e plats på topplistan (1993). Numera är tendensen något avtagande. 31 december 2004 fanns det totalt 27615 personer i Sverige med namnet, varav 20374 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 613 flickor namnet, varav 444 fick det som tilltalsnamn.

okej, det var väll cirka .. 1 månad sen jag skrev sist? ack. inte för att jag tror att så många går in och läser.. förutom linda då.. men de kunde ni la räkna ut själva.. linda är ju .. linda.

ialf. gymnasiet då.. min klass e super bra. älskar den faktiskt.. förutom nu då när sanja är borta.. EFTERSOM ATT HON BLIVIT MISSHANDLAD OCH ÄR BLÅ I FEJSET OCH HELT SVULLEN. men hon kryar väll på dig.. våran shrek 4. <3

köpt nya skor idag, fräckt. igår sov jag hos linda, rätt trött idag.. men imorgon börjar jag 09.20.. rätt gött. så slutar jag 15.20. SKÖNT! typ tidigaste dagen? :o

på onsdag ska ja kanske träffa johanna, fortfarande R.I.P rosemarie. </3

jag har massa läxor.. men har inte med mig dom hem.. för jag hade ingen nyckel till mitt lås.. aa.. mer då.. inget förövrigt. mer än att jag ska till egypten med rille på sportlovet..
och den 28 oktober ska jag på LARS WINNERBÄCK <3 underunderunderunderbart!
och så kommer pauline den 5 oktober. PUSS PUSS...

Skrivet av frajdy, 2007-09-17

Visa hela (2 kommentarer)

goddagens!

imorn ska jag klippa och färga mitt hår, och det blir skönt eftersom jag har världens konstigaste hårfärg just nu.

gymnasiet går framåt, slutar halv 5 två dagar ialf, det är inte kul.. men det är väll lugnt. (:
har ni bra scheman eller?

ska snart börja söka jobb på olika hotell, rätt kul tror jag :) hotell och cafér.

GODNATT PÅ ER :)

Skrivet av frajdy, 2007-08-26

Visa hela (3 kommentarer)

första dagen i skolan. tyckte det verkade bra, helt okej. FÖRUTOM då att jag & sanja faktiskt hamna i en klass med 32 tjejer!! ENDAST! dom enda 7 killarna går allihopa i A klassen. Men lärarna sa till oss att vi kommer jobba mycket tillsammans med A klassen, och att vi kommer träffa dom mycket. Verkar väll vara en trevlig bunt med tjejer annars, tycker jag ialf.. inte sanja, men jag tror det kan bli bra. Sjukt stor skola iallafall. A hus, B hus & ett C hus. C huset går jag i.. där finns turismgymnasiet, globalagymnasiet & europagymnasiet. efter skolan träffa jag cali, sedan linda. verkade båda nöjda med sina skolor.. förutom linda då som får gå med en bög. FY! stackarn ;/ ordnar sig nog.. följde med linda hem från skolan.. kollat på tv hela tiden. <3

Skrivet av frajdy, 2007-08-23

Visa hela (2 kommentarer)

nu har jag haft fint väder nästan hela sommarlovet, det är ju så skönt! men idag regnar det.. det passar bra en sån här dag, jag är heeeeelt och hållet depp. Lamija har åkt till Brasilien och pluggar där i 1 år, linda är i Malta och har vart borta typ.. 1½ vecka.. kommer hem om 1½ då. Nina är inte i Göteborg, och jag hatar när hon är i Källby för då är det tråkigt, och jag ska till källby på söndag, men tiden går långsamt. Dessutom då, så fick jag veta idag att min kompis, som jag känt sen jag var 3 .. att hennes mamma dog igår, i cancer.. och jag kan inte beskriva med ORD hur mycket jag hatar cancer, och hur många jag känner som dött i det. Det är så otroligt otroligt otroligt orättvist, det finns ur gamla människor som ligger på sjukhuset och bara beeer om att få dö, och så dör någon så ung istället, med halva livet kvar framför sig. Det är sjukt, och det är så jävla tragiskt. Jag har gråtit klart för stunden iallafall, men mamma som ska jobba idag,...

Skrivet av frajdy, 2007-08-10

Visa hela (1 kommentar)

snart kommer nina högman <'3 och vi ska mysa på ett café & gå lite i stan. Ska köpa lite kläder jag kan ha på rilles 17 års fest. (: har hittat en jätte snygg vit typ siden typ .. kofta? och ett par jeans, blir fina grejeer det!

det är sol nu med föresten, ösregnade hela natten och tidigt i morse, men nu skiner solen. Kanske är det för nina kmr! (:

& så åkte linda till MAlta 5 imorse, i 3 veckor. *Jävligt dumt gjort. Va ska man göra i 3 veckor framöver? jaja, det ordnar sig väll.


TA HAN OM ER ALLIHOPA!

Skrivet av frajdy, 2007-07-27

Visa hela (0 kommentarer)

klockan är 10 i 7 på morgonen och jag har inte lagt mig än. har väldigt svårt för att ställa tillbaka dygnet efter en månad i Canada där dom ligger 9 timmar efter. Men snart är det natten där också, så det dröjer väll inte länge till tills jag blir alldeles jätte trött :) hemresan blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. det första flyget gick bra ända tills vi var ungefär 15 min kvar till landing, då fick piloten veta att det var storm nedanför oss och vi fick inte landa förens det lugnat ner sig lite.. planet skakade så mycet så att jag trodde vi skulle flyga av stolarna, och ja, 80% av passagerarna spydde då också. Eftersom vi inte fick landa så fick vi åka runt i en cirkel .. 4 gånger.. och piloten sa "jag ska försöka att landa.. Men om det inte går, så är ni dom första som får veta det" man kände sig så himla säker i planet. Men det gick bra, och när vi landat var det fortfarande storm och ÖS regn. (jag spydde föresten i planet, i en GENOMSKINLIG PÅSE) .....

Skrivet av frajdy, 2007-07-24

Visa hela (4 kommentarer)

halloj alla glada svennar :D

nu ar det inte langt tills det ar dags for hemfard for mig, och jag ar jatte nervos .. tycker inte alls om att flyga .. 9 timmar dessutom .. kan kvitta alltsa .. men ja .. jag langtar verkligen hem!!!

ar vadret fortfarande trakigt hemma eller? :( har ar det iallafall solsken!

ta hand om er!

Skrivet av frajdy, 2007-07-17

Visa hela (1 kommentar)

nu ar det sahar.. att min syster son.. ar sa jakla bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tranaren for Helsingborg ringde linus tranare, och sa att han bara MASTE
ha linus, efter han har sett honom spela med bl.a IFK GOTEBORG osv. Sa linus
har akt ner till helsingborg och tranar nu mera med HENRIK LARSSON, och
blabla. han ar duktig min plutt. :)

och jag ar sa jakla glad for hans skull, eftersom han under typ hela grundskolan sagt att han inte behover gora laxor, behover inte skota skolan.. for han ska anda bli fotbollsproffs.. det har maste ju liksom bara vara drommen for honom! :)


FORESTEN SA HAR LINUS PRECIS FYLLT 15 AR!


Skrivet av frajdy, 2007-07-10

Visa hela (8 kommentarer)