En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

nu dissar jag bloggis.

fridaerkers.blogg.se

Skrivet av fridaaa, 2007-04-08

Visa hela (1 kommentar)

nu är det påsklov. äntligen!

i morron blir det en vända till Ikea i Gävle, eller egentligen är det väl i Valbo. det ska hur som helst bli riktigt braa ;) JAG MÅSTE HITTA ETT PAR SKOR!! inte på ikea förstås men på köpcentret bredvid xD haha.


TISDAG

5 dagar kvar till Gotlandsresan :D:D LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!! ;)

Skrivet av fridaaa, 2007-04-05

Visa hela (0 kommentarer)

nu är det så att jag längtar otroligt mycket till sommaren. för det är jätte varmt ute, eller just nu är det väl inget super väder, men det har varit hela veckan. jag längtar efter sol&bad. jag längtar efter glass. jag längtar efter att köra moppe. JAG LÄNGTAR EFTER ORIENTERINGEN. jag längtar till sälen. jag läntar till 5-dagars. och jag längtar efter sommarlov x]

om cirkus en halvtimme kommer marie och hämtar mej och sen åker vi till eskilstuna. vi ska bo i nån stuga där och i morron ska vi TÄVLA :D :D , Torfejden tror jag tävlingen heter. äntligen!! det ska bli suuuuper- kul ;D

veckan har varit som vanligt. johanna har varit i abisko men imorron kommer hon hem :D

på tisdag, om exakt 10 daaays åker jag och hela ungdomsgänet+ ledare i klubben till GOTLAND :D:D JAG LÄÄÄNGTAR!! det kommer blir kanon-bra. USM går ju där i höst, och dit ska jag bannemej xD haha.
vi stannar på Gotland till lördan, sen åker vi till Uppsala och...

Skrivet av fridaaa, 2007-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

i helgen var det skogsröjarträff ;D och de va super kul att träffa alla orienterare igen. en hel evighet sen sist juh. :/

iallafall så kom jag lite senare än alla andra och det första jag fick höra när jag kom dit var Michaelas berömda låt xD hahahah. sen var det lite information om jag inte minns helt fel och efter det var gick vi till Domnarvets skola och sprang indoor o-sprint :D:D älska det. fy bubblan var kul det va ;D;D super bra träning för "tänket" och sprint också ;)
på kvällen var det dags för sing star och jag och marie var nästan bättre än michaela och johanna xD nästa gång får ni stor stryk ;) xD
när vi vakande nästa morran var vi för det första inte särskilt pigga och för det andra så snöade det :| jippie. men träningen blev kul ändå :) fast den typ av poker- OL som vi kör i Leksand är mkt roligare ;) haha. innan vi åkte hem han vi med ett besök på Kupolen också ;)

på onsdag ska vi till tuna och snacka gotlandsterräng :D

Skrivet av fridaaa, 2007-03-19

Visa hela (1 kommentar)

i morron är det helg och final i melodivetsivalen som för övrigt är det enda som sveriges befolkning intreserar sej av just nu xD haha. jag har inte hängt med alls och vet inte vem ja ska heja på ^^men i morron ska jag i alla fall titta :P
annars blir nog helgen ganska lugn. på söndag borde jag gå i kyrkan, jag har en hel del gånger att klara av innan den 12 maj :P sen kanske de blir backen en stund på eftermiddan :D
om det finns något mer än vatten att åka på där ^^ GAAAH. allt håller ju på at regna bort nu :|

Skrivet av fridaaa, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

det här är nästan lite för bra för att vara sant. jag har skrivit blogg TVÅ gånger den senaste veckan xD haha

soprtlovet har, hittils, inte varit alltför spännande.

MÅNDAG Första dagen på lovet vill man ju väldans gärna ha en låång och skön sovmorron,men eftersom jag frivilligt valt att va skidlärare gick jag upp runt 8 och åkte till backen halv 10. de va typ 3489081 ungar som ville lärar sej åka sidor och vi var kanske 12 lärare. de va rörigt som satan. på eftermiddan åkte jag runt med anders, matilda och c/o.

TISDAG skidskola igen. idag gick det betydligt bättre :D åkte hem på eftermiddan och funderade på att träna, men halsen känndes fortfarande inte helt okej så jag sket i det och åkte till backen igen på kvällen :D träningen var KUUUL :D johanna hanna maja och hela gänget var där ;) och jag RAMLADE I LIFTEN!!! på en innerskida. hahah xD klantigt!


OCH IDAG DÅ? jo, jag var såklart i backen idag igen ^^ skidskolan...

Skrivet av fridaaa, 2007-02-28

Visa hela (0 kommentarer)

okej, jag är en usel bloggare, har inte skirvet ett ända ord här på en månad ^^

Idag är det kortvasan och jag är S J U K :|
För en och en halv timme sen skulle jag stått på startlinjen i Oxberg. I andra ledet. Men ICKE. AAAAAGH! Jag var taggad till 1000 % och hade laddat med äckel-slem och allt, allt var perfekt ända till i tisdags. Men livet går vidare ändå. Nästa vecka är det sista serieskidtävlingen i Gropen xD Har missat dom två tävlingarna som jag verkligen hade tänkt att åka så nu får det bli TREDJE GÅNGEN GILLT!! xD haha!

Nästa vecka är det äntligen lov och på tisdag kommer Maja hem :D:D

Skrivet av fridaaa, 2007-02-23

Visa hela (0 kommentarer)

I helgen har jag åkt massor med skidor ;)
Slalom med Maja i Bjursås i lördags, kul men kallt xD Endast en rolig backe öppen, så lite långtråkit blev de :S

Igår såg jag först på slalom till typ 12, sen åkte jag iväg till Källan och åkte lite skidoor ;D Bläää va dåligt de gick!! Men jag har ialla fall, trots det usla träningspasset bestämt mej för att åka kortvasan xD Så nu gäller det att jag tänar lite också ;)

På kvällen var Jag Sandra Julia och Johana på ROSA THE MOVIE! :D:D Medleåldern i salongen var extremt låg, men vi gillade filmen! Rosa är grym ;) Och VILLE, riktigt gullig kille de! Tänk om alla var som han... ;)

När bion var slut träffade vi Christoffer Mimmi och Svante utanför. Dom hade vart på hemköp och ätit semlor x] Fråga mej inte vad dom gjorde utan för bion, invecklad story xD höhö ;)


Skrivet av fridaaa, 2007-01-29

Visa hela (4 kommentarer)