En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
fridaaa

fridaa.

SPORTLOV

det här är nästan lite för bra för att vara sant. jag har skrivit blogg TVÅ gånger den senaste veckan xD haha

soprtlovet har, hittils, inte varit alltför spännande.

MÅNDAG Första dagen på lovet vill man ju väldans gärna ha en låång och skön sovmorron,men eftersom jag frivilligt valt att va skidlärare gick jag upp runt 8 och åkte till backen halv 10. de va typ 3489081 ungar som ville lärar sej åka sidor och vi var kanske 12 lärare. de va rörigt som satan. på eftermiddan åkte jag runt med anders, matilda och c/o.

TISDAG skidskola igen. idag gick det betydligt bättre :D åkte hem på eftermiddan och funderade på att träna, men halsen känndes fortfarande inte helt okej så jag sket i det och åkte till backen igen på kvällen :D träningen var KUUUL :D johanna hanna maja och hela gänget var där ;) och jag RAMLADE I LIFTEN!!! på en innerskida. hahah xD klantigt!


OCH IDAG DÅ? jo, jag var såklart i backen idag igen ^^ skidskolan börjar bli lite långtråkig, men i morgon är det sista dagen. sköönt. åkte med maja på eftermiddan, de va nice :D idag ramlade jag igen xD på innerskidan i landningen på ett hopp xD klantigt, verkligen! skulle behöva privatlektioner i att hoppa xD haha.

tänkte åka in till gropen nu på kvällen, på VINTERFESTIVALNEN ^^ haha
men allt annat folk var ju upptagna med annat så jag sket det. tror ändå inte att de var så väldans mykcet att se. men i morgon ska jag dit, för då är det skicrosstävling :D:D haha. jag har skit dåligt balans på längdskidor så alla som kommer dit får sej säkert ett gott skratt ;) haha

imorron ska jag färga eller slinga håret, och jag har värsta ångesten. kan inte besämma mej vad jag ska ha för färg ^^ men det löser sej säkert!

hej /F

Skrivet av fridaaa, 2007-02-28 20:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?