En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fuck it. It doesn't matter anymore. Whatever you do or say. My heart can't break no more.

Döden

Taggar: död det tomhet mobil saknad människor med hjärta smärta ledsen döden rädsla gråter värsta bekräftelse betong

Den finns där runt hörnet. Väntar. Vakar. Kanske hoppas att ytterligare ett liv ska spillas. Det värsta med döden är vad den lämnar efter sig. Den sårar människor. En mamma gråter över sin döde son. En ung flicka tar självmord för att hon inte hade någon.

Det värsta med döden är vad den lämnar efter sig. Tomheten. Rädslan. Besvikelsen. Det ständiga sökandet efter bekräftelse och frågan varför finns jag? En annan människas död kan alla relatera till. Alla vet hur det är när någon man har i hjärtat dör. Alla vet hur det är att förlora något. Någonting viktigt. Det är ungefär som när man tappar sin mobil i marken. Betonggolv. Den slutar att fungera. Åtminstone ett tag tills man gjort ett val. Ska jag söka hjälp för att reparera mobilen? Ska jag gå vidare och försöka leva utan min kära mobil? Eller ska jag ersätta den med något som aldrig kommer bli, eller ens komma i närheten av min gamla mobil? Det spelar ingen roll vilket val man väljer, för det kommer aldrig bli som det var. Om man lämnar in mobilen för reparation kommer den tillbaka i nyskick, som om du aldrig tappat den. Det är bortglömt, förträngt. Det är en politisk inkorrekt jämnförelse, men den sätter perspektiv på omgivelsen, på livet, ja allt egentligen.

Det värsta med döden är saknaden. Det värsta med döden är tomheten. Det värsta med döden är magont. Det värsta med döden är rädsla. Det värsta med döden är att förlora sig själv. Det värsta med döden är döden.

Skrivet av fuckit, 2012-10-13 22:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?