En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag ville slåss, och gick mot mitt livs nederlag.

gosh, det var längesen detta .__.

anyway, jag lägger ner denna bloggen.
kanske.
vi får se.

jag orkar inte heller skriva om den senaste tiden.
det finns inte riktigt något att skriva.
det har liksom varit som vanligt. nästan.

jag har glidit ifrån vänner, fyllt mig med
alkohol tills jag bara pratat om massa och
dagen efter har en hel del minnesluckor,
träffat nytt folk och några av dem har
sedan blivit mer som vänner för mig och
blablabla.
som sagt; vanliga saker har hänt ungefär.
inget som är värt att skriva väldigt detaljerat
om.

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-04-06

Visa hela (0 kommentarer)

äntligen är praon slut.
det var nog bara tisdagen som var väligt überdålig, resten av veckan var helt okej.
och vecka 19 blir det Ik-form i Värnamo istället :]

äh, nu ska jag titta igenom Ellos/H&M kataloger i jakt på en bikini. även om jag skulle kunna använda förra årets bikini i sommar med, så lite som jag använde den, men jag vill ha en ny ändå.
sen ska jag plugga med. yey, jätterolig dag verkligen .__.

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

någonting som jag kommer sakna med praon är nog mina promenader som jag tar under lunchen. det är faktiskt trevligt att gå runt med musik i öronen och stanna emellan åt och röka. av den anledningen så vill jag inte att praon ska ta slut, men jag vill inte vara på detdär ålderdomshemmet...
"Gaah, dethär stället gör mig sjuk..."

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

första prao-dagen idag då... känner rätt konstigt att ha gått upp vid 4.50 och 1 timme senare sitta och vara klar. jag måste ju typ sitta i nästan 1 timme till och ha tråkigt :o händer inte ofta.
dock har jag inte ätit, och det känns som om magen brinner för att jag är så hungrig... bläh. så det blir en macka eller något nu innan jag går till skolan, hämtar min prao-bricka (om skolan är upplåst vill säga) och sen går ner till bussen och åker till Bredaryd för prao.
sen blir det till att gå den lilla biten hem till Simon efter praon och vara där ett par timmar. sen åker jag nog hem... bläh. kanske borde packa en del saker ändå, i fall i fall jag skulle sova där inatt.
jaja, nu ska jag ha mat i mig innan jag går :]

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

oh, nu funkar internet igen :] det hade blivit någon överspänningen i någon grej som jag inte tänkr försöka stava till så därför internet inte funkade. men det är fixat, bilder är upplagda på bdb och jag kan vara social med folk utan att dem ska behöva slösa upp pengar på mobilerna ;p
ungefär. men Simon och Kenny har varit sociala med mig genom sms och det känns bra :]

aja, veckan i korthet har väl sett ur såhär:
måndag - orkade inte skolan så jag stannade hemma. spelade The Sims och andra spel hela dagen.
tisdag - skolan. dryyyyg -__- sen var Simon här.
onsdag - skolan, och drygt. Simon här sen.
och idag var det skola, men den var rätt rolig. hemkunskapsprovet gick jättebra och själva hemkunskapen gick också bra och var jätterolig :] och så jättegod mat. kyckling med curry, ris, cous-cous eller hur det stavas, också med curry, sallad och massa annat nyttigt. och som efterrätt en paj med hallon, blåbär och jordgubbar :* och så vaniljsås och glass till. mums!
sen...

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

"HAR DU MÄRKT DET!? INTE EN ENDA JÄVLA MÄNNISKA BETER SIG SOM EN MÄNNISKA, INTE ENS DU DIN JÄVLA JUBELIDIOT!!!"
smäll i dörren, nyckeln som vrids om igen för tusende gången denhär veckan, på med datorskärmen och sedan Angelspit på hög volym.

åh, vad jag älskar mina ord mot dig, jävla idiot! älskar dem mer än någonting annat. men det jag älskar mest är att se dig när du känner dig underlägsen och sårad. för så har jag känt mig så in i helvetes äckligt jävla många gånger!
som dendär gången du kom hem full. det är allt jag kommer ihåg, för resten är en svart lucka, inga ord, bara skrik. skrik som var ord, men jag kommer inte ihåg orden, bara skriken. äckliga jävel, gå och dö! det är allt förtjänar, du förtjänar inte min mamma, hon är för bra för dig.
hon är för bra för någon över huvudtaget!

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

huh, gick hem från skolan efter första lektionen i tisdags. mådde hur dåligt som helst. sov typ hela dagen, sen när jag skulle om jag hade feber hade jag 39.1 :o jag var ju inte glad precis...
sen sov jag typ inget på natten heller.
igår mådde jag bättre, hade som mest 37.3 graders feber, ont i nacken och huvudet. men annars inget :>
och idag är jag helt frisk, men som tur var hade vi studiedag med, så det blev en extra dags vila. hade nog blivit det i alla fall.
annars så gick jag upp och sa grattis till mamma på morgonen, även om jag inte orkade. sen öppnade hon sin present från mig och Pelle, och sen åt vi mat med. och jag orkade med det även om jag då inte mådde så bra. resten av eftermiddagen gick åt till matteläxor och The Birthday Massacre :* Gabrijela kom förbi med med lite böcker, men jag orkar inte svenskauppgiften. jag kan säga jag har börjat skriva på den även om jag inte gjort det... äh, skitsamma.
ja, vid 7-halv 8 någon gång nu ikväll kom Simon hit :*...

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

ÄCKELDAG!

jag vaknade klockan 4 idag med, och kunde inte somna om. så jag satte mig och tittade på "Nightmare Before Christmas". oh, sån älsklingsfavorit Jack är :*
sen gjorde jag mig ju iordning och gick till skolan.
första lektionen gick jag på överskottsenergi, resten var liksom åt helt fel håll... jag mådde skit, jätteont i huvudet och jag känner nu att jag måste ha näring. ja, det blir massa apelsinjuice efter detta.
ja, i alla fall. vi fick reda på mer om våra prao-platser, typ när vi skulle jobba, telefonnummer till den vi skulle ringa och blablabla. vi får se hur det går för mig, jag känner redan nu att det kommer gå urdåligt.
idrotten var jag inte med på, sådant orkar man inte med för lite sömn på väldigt länge. jag känner att det är värre än i höstas just nu. alltså, jag är så trött så jag knappt kan gå, och jag gråter för att jag behöver så mycket sömn. men, jag ska till skolan imorgon, ska ju med SysterYsterKarro till stallet...

Skrivet av fuckyoulikeananimalx, 2008-01-28

Visa hela (0 kommentarer)