En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

NAH,
de är snart jul? Om två dagar? Shiet, jag vill inte. Inte efter den där drömmen jag hade. Hate it!
(Face it, this is what we're up against to (blackout))
Idag ska i alla fall J ringa, gash vad jag längtar! Det var typ en vecka sen sist. Så jävla drygt. Btw har jag fetingtur på julen, jag börjar jobba typ fem så jag är hemma runt tolv ungefär! På morgonen alltså. Det är ju rätt nice, om nu något positivt ska nämnas liksom.
Ne, seriöst, jag har min klaga-på-allt-och-allaperiod nu. Till våren ska ni se! Fast fan vad jag saknar sommaren 05. God i Loved it<3 HN ftw! Åh vilken nostalgikänsla jag fick nu. Jag måste leta upp min gamla laddare till min mobil någongång och se om jag har kvar SMSena från honom. Fattar ni hur modig jag var? Skrev till Sverige snyggaste man va! ;) Och han svarade, sug på den. Och jag har hört honom äta, och prata, och ja usch. Fan vad stalker jag var. Och han var anledningen till min population! HAHA! Åh, vilka minnen alltså. SD<3

Skrivet av furimmerundewig, 2006-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

KAN J KOMMA HEM NU, jag dör?
Jag har drömt om julen och jag drömde att de var så fula och jag fick ingen present, och sen så kommer tomten! OCH TOMTEN VAR J? Seriöst, aldrig vill jag någonsin sova igen om de inte ska vara sanna. Fuck it! Denna julen är fan förstörd nu, damn.

Och H kan dra åt helvete. Hur kunde jag seriöst misstro något med J? Han är underbar! och han har alltid gjort saker för att göra mig glad. H är bara like shit. Roliga är att han alltid skrytit om hur godhjärtad han är, alla är speciella säger han. Du är då visst fan speciell, först fin som fan och sen djävulen själv. Screw you! Du gör mig så fucking less på livet, och du brukade vara enda anledningen för mig att orka förut. Hur kunde du göra så? H a.k.a IDIOT.


top secret
(men jag lyssnar fortfarande på ljudklippet jag spelade in, du har fin röst.)

Skrivet av furimmerundewig, 2006-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

alltså jag fattar inte denna sidan mer än att skriva så jag vet inte hur man svarar på tex kommentarer,

så du som frågade om
"sometimes I feel like I never knew you
Sometimes I feel you in my blood
Sometimes I get home sick and weary
‘Cause I don’t know where you are"

så är de David & The Citizens - are you in my blood.

20:22
dessutom är de över nu, känns både bra och dåligt. nu har i alla fall Han valt bort mig. Kan både tacka och gråta för det. You made my day, honey. (aldrig mer, aldrig mer)
IT'S TRUE - ROMANCE IS DEAD, I SHOT IT IN THE CHEST THEN IN THE HEAD.

jaja, får väl bli som honom då, optimistjävel.

Skrivet av furimmerundewig, 2006-12-06

Visa hela (0 kommentarer)

rawr

Skrivet av furimmerundewig, 2006-10-24

Visa hela (0 kommentarer)

Ovanligt att allt är in och ut och bak och fram numera? Känns konstigt med H, inte lika mycket sådär prat liksom. Har inte varit inne på msn på flera dagar, saknar honom dock.

På bussen finns de en kille som påminner SJUKT mycket om J, de är både + och -, jag får liksom lust och längtan och kommer på alla bra saker med honom samtidigt som de gnager som fan, varför är de inte han som sitter där? Jag saknar honom!

Skrivet av furimmerundewig, 2006-09-20

Visa hela (0 kommentarer)

Alltså allt är megasär med F och upp och ned går de typ jämt, man bara okokokok. K är också uppochned och man bara OKOKOKOK! saknar J så jag dör och fan vad jag hatar moderaterna.

Skrivet av furimmerundewig, 2006-09-18

Visa hela (0 kommentarer)

It's the saddest thing you'll ever see
Have I not been right so far? Tell me;
When the mind collapses and turn to gravy
a thick brown mud is all you see.

I trying to keep up some kind of happy face
in this fucked up place
But the story goes on and on and on.

Idag är allt... dåligt. Okej? But I hang on, hang on, hang on. David & the citizens soundtrackar mitt liv om och om igen och jag vet inte vadjag ska ta vägen. Jaja, hade kunnat logga in på MSN och prata med H. Men på något sett känns de som att jag bara kommer få honom på dålgit humör, eller han få mig på väldigt bra. 50/50 liksom. Orka ta risker.

Like you said:
"You get what you deserve, well I must have been a devil."

Skrivet av furimmerundewig, 2006-09-09

Visa hela (0 kommentarer)

Lala. började tio idag, skönt, somnade vi typ... sex igår? :P Haha, och sov enda till åtta på morgonen. Helt otroligt! :P Hade fett med huvudvärk sen iofs, så blir de när man sover för länge. Jaja, nu är det i alla fall helg, ska man hurra? Gå upp ännu tidigare bara, trevligt... not.

H är finast i världen och jag tvivlar på K ännu mer ikväll. Frågar massa om F hela tiden precis som att de var hon som ville ha bekräftelse. Man bara ok ok. Jag vet inte, pallar inte bry. När jag får se bild så kanske vi kan tala om annat. Hur som helst ja, H är som sagt bäst :) Gör mig så glad! Han vet verkligen hur man gör det. :) Han är ljuset<3

Skrivet av furimmerundewig, 2006-09-08

Visa hela (0 kommentarer)