En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kom närmare

Om din katt blir sjuk
Det är viktigt att du snabbt kontaktar en praktiserande veterinär. Snabb diagnos och behandling kan ibland vara avgörande för att djuret ska tillfriskna utan komplikationer. Djursjukhus, djurkliniker och veterinärmottagningar finner du på telefonkatalogens gula sidor.

Jaha och så har man klarat sig igenom ännu en nyårsnatt. Jag hatar att det är sånt jäkla hysteri över vad man ska göra på nyår. Alla måste verkligen ha VÄRSTA festen att gå på annars är man körd. Skönt att det är ett helt år kvar till nästa...

Men jag hade en bra början på året faktiskt. Var hos en klasskompis, typ alla i klassen var där. Det var kul att umgås med dom som jag inte brukar va med också. Hoppas ni hade det bra -alla där ute!

Pussar från agnes

Skrivet av fyracentimeter, 2006-01-01

Visa hela (1 kommentar)

OK. Snart är det jul i vårt hus. Storesyrran kommer ner till Stockholm och Farmor också. Sen ska vi fira allihopa! Tror det ska bli kul... Har köpt nästan alla klappar -fast inte slagit in dem. HEHE, det är väl inte såå viktigt?? Jorå, ska göra det också. Jag är inte så jättebra på det men min brorsa och Farmor är ASBRA. Alltså verkligen. Förra året fick jag en skiva inslagen i typ krossad spegel och fina snören. Och mamma fick en grej med godisbitar på. Men jag tror att jag också skulle vara bra om jag bara tog mig tid, liksom. Fast så är det nog med allt.

Nu har jag bloggat för första gången. Känns bra.

Nä. Nu är det dags att käka någonting... Vörtbröd månne?

Skrivet av fyracentimeter, 2005-12-23

Visa hela (0 kommentarer)