En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gadde

Nakenchock

klar klar klar
jag är äntligen klar med min projektrapport. även om det inte är det bästa jag gjort och jag är ju inte topp nöjd med den men jag är klar. ingen föreläsning blev de men skit samma. bara jag får godkännt och de tror jag att jag får. för vi har ju arbetat.
förövrigt så tänker killar me sin jävla snopp alltså.. förlt om de är några pöjkar som läser detta men det gör ni faktiskt. och jag blir så jävla trött på de. när man äntligen trodde att jag hittat en karl så nee inge förhållande där bara utnyttning alltså. fan va jag hatar karlar. jag ska bli lesbisk. fast de kan jag inte bara bli sådär så jag får väl bli nunna el nåt ist.
fan va jag hatar karlar.
ska till öret förövrigt på fredag och köpa bikini. jag ska ha en tub eftersom jag inte kan ha ränder nu när jag har tub klänning på studenten,
om 27 dagar så drar vi till alanya. shit va de ska bli kul,
sol & bad & partaj inge mer skola
den 20 maj ska jag & matilda ut och fira att skolan...

Skrivet av gadde, 2006-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

jag vill ha jobb jag vill ha pengar jag vill köpa en ny mobil.
jag vill till alanya jag vill ta studenten jag vill till norge & tjäna kosan.

men men kan ju hoppas på jobbet men jag borde få det för hon frågade när jag kunde gå bredvid och om jag kan före studenten. och det ska jag nog kunna bara för att fjäska till mej lite.
jag vill ha en egen bil oxå men fasen va dyrt bensin är. dom måste ju skämta alltså. jag ska skaffa en bil som går på luft el nåt. eller nåt annat billigt. man måste ju kunna fixa det.. typ ladda upp batteri eller nåt. eller typ springa igång den sådär som dom gör på flintstones.

aja förövrigt så är M en stor idiot. jag är så trött på människan och alla tomma hot och elakheter (hon slår mej i elakhet) att hon kan ta sej i röven och dra typ till pluto eller nån annan jekla planet. IDIOT!

jag hatar oxå när folk som man trodde va nära vän med inte frågar om man vill va me. hallåå är inte de hyfs eller. men ikväll då jedrar så ska...

Skrivet av gadde, 2006-04-21

Visa hela (0 kommentarer)

om bara några ynkla veckor drar vi till alanya, går på balen, har en jekligt bra avslutningshow och springer ut i vitt.
de är det ändå som kretsar runt i mitt krulligtahuvud och jag längtar som tusan till alla dom dagarna.
aja idag så har jag & helen intervjat jehovasvittnen till vårat arbete. spännande men ganska.. hrmm.. konstigt eller va man ska säga.
så har jag även tappat mina nycklar i en brunn idag. alla garva men jag blev lite rädd.. det är liksom mitt liv kan man säga. men jag sprang och hämta en tavel grej med krok på och fick upp dom. GÖTT
sen har jag även tränar de va skönt de oxå och nu vill jag att efterlyst ska börja.
nej nu ser jag inte mer för mina linser torkar.

S3C simply the best!!!!

Skrivet av gadde, 2006-04-20

Visa hela (0 kommentarer)

idag fyller min kvinna helen 20. grattis kvinna! förövrig så va det första skoldagen idag. inte allt för jobbigt. nationella dock men det gick vägen.. tror jag.
idag fick jag oxå ett väldigt bra samtal så jag ska på arbetsinervju på fredag. det känns gött och jag håller tummarna för jag vill verkligen ha det jobbet.
annars är det drama drama. jag vet inte men jag vill veta eller vill jag verkligen veta? ja det vill ja. och jag hoppas jag får veta också. eftersom jag vet att det inte är så många som läser min blogg får jag skriva så här knstigt.. om det är någon så förlåt jag är normal egentligen.
nu snart ska jag åka och inhanlda min student klänning. mums filibbaba säger jag bara för sen är jag klar med mina kläder till studenten och det känns... SKÖNT..
ska bara ha en bikini och nån kjol och toppar till alanya.
förövrigt så är jag glad över vad min klass åstakommit på show fronten.. det blev faktiskt grejt, och ska jag vara ärlig trodde jag inte dte...

Skrivet av gadde, 2006-04-18

Visa hela (0 kommentarer)

sitter i skolan och väntar på den efter längtade showen som vi har väntat flera månader efter. idag harjag haft prov som jag tror gick ganska bra på och ett tal som jag iaf är nöjd med så idag är en väldigt bra dag. det är skönt för det har varit en ganska dålig vecka hitills.
jag & helen har käkat sibylla det är gött.
nu ska jag nörda mej på lunar.
hej hej

showen va mkt underhållande och bra. tänk va många duktiga nissar de finns i lilla karlskoga.. bäst va ändå malins lillasyster som bara är tolv år och vågade sjunga för alla. de va väldigt modigt tycker jag.
rickard är förövrigt attans bra på att va konfrencier.
om ni undrar varför jag är tönt och skriver attans är det för att jag har nu utmanat mej själv att sluta svära. om jag får säga det själv och det tyker jag att jag får så är jag riktigt duktig faktiskt. kommer inte mkt mer än järnspikar från min mun.

aja jag känner att det inte är många som läser min blogg ändå så nu ska jag...

Skrivet av gadde, 2006-04-07

Visa hela (1 kommentar)

idag har vi haft projektarbets redovisning (?). jag & nat sa nog dom bästa råden av dom alla. för bra råd brukar komma från dom som det inte har gått så jätte grejt för. men vi är inte lessna för det inte. vi har ju annat att störa oss på.
igår blev det hockey för mej. bofors förlorade igeen men de va vackert att se skellefteå fansen blev så glada. en doppade till och me snoppen på isen. jag ska aldrig mer åka skriller där iaf. inte för jag brukar det men ändå.
ikväll blir det till att träna sej svettig på spinning före jag ska se fbk spöa hv. de ska bli grejt de.
en dag kvar till lov nu oxå det ska bli såå skönt att få lov förutom allt plugg men de får man försöka klara av i början. jag tror alla måste komma ifrån varann i skolan ett tag för nu börjar man verkligen tröttna på varann. tur att vi har guldlock me sin bästis i klassen för dom lättar upp stämmningen ganska mkt. bara man ser dom garvar man! det är skönt.
det är något så otroligt dött...

Skrivet av gadde, 2006-04-06

Visa hela (1 kommentar)

usch va jobbigt det är just nu me skolan. jag läängtar så till alanya och studenten fast nu till lovet för att få slippa allt. att få välja själv vilka man vill umgås med och slippa vara snäll mot puckon! det passar inte mej riktigt.
idag måste jag plugga fast det är sista hemma matchen för hockeyn. det är synd men jag måste verkligen. mitt & nats projekt går åt skogen & de gick bajs på högskoleprovet & jag är allmänt deprimerad. men men.
nu börjar jag iaf om fyrtiofem minueter så jag måste borsta mina gaddar (haha)
sen ska jag vara snäll mot puckon hela dagen tills jag tror jag går hem före massagen orka sluta halv fem. neee
nu ska jag hoppa till skolan!

aja tyck synd om mej hej hej

uppdatering:
för att underlätta för mej själv så bestämde jag mej för att strunta i massagen. jag kände att jag va tvungen att plugga och eftersom jag är en hockey nörd kunde jag inte tillåta mej själv att missa den sista matchen, så förlåt eva.
idag har vi även fått reda...

Skrivet av gadde, 2006-04-05

Visa hela (1 kommentar)

efter en väldigt jobbig idrottslektion och llite småtjafs så sitter vi nu och diskuterar om jehovasvittnen (inte) och skaffar mej en blogg.. helen hjälper mej så gå in till henne helelala heter den heta kvinnan.
snart drar vi till alanya och solar oss bajs bruna sen springer vi ut i våra vita käder för vi tar snart studenten ( inte du)
puss på era stjärtar

Skrivet av gadde, 2006-04-04

Visa hela (0 kommentarer)