En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gadde

Nakenchock

trötttrötttrötttrött

usch va jobbigt det är just nu me skolan. jag läängtar så till alanya och studenten fast nu till lovet för att få slippa allt. att få välja själv vilka man vill umgås med och slippa vara snäll mot puckon! det passar inte mej riktigt.
idag måste jag plugga fast det är sista hemma matchen för hockeyn. det är synd men jag måste verkligen. mitt & nats projekt går åt skogen & de gick bajs på högskoleprovet & jag är allmänt deprimerad. men men.
nu börjar jag iaf om fyrtiofem minueter så jag måste borsta mina gaddar (haha)
sen ska jag vara snäll mot puckon hela dagen tills jag tror jag går hem före massagen orka sluta halv fem. neee
nu ska jag hoppa till skolan!

aja tyck synd om mej hej hej

uppdatering:
för att underlätta för mej själv så bestämde jag mej för att strunta i massagen. jag kände att jag va tvungen att plugga och eftersom jag är en hockey nörd kunde jag inte tillåta mej själv att missa den sista matchen, så förlåt eva.
idag har vi även fått reda på att om fyra veckor ska projektarbetet in och jag & nat ligger rejält efter. vi har inte ens snackat me stället vi ska ha redvisning på så inte ett topp betyg där inte. men skit samma. sen suger det hårt att jag ska ha prov på 220 sidor körkortsteori på fredag när jag redan har körkort.
men om en vecka är det iaf lov det ska bli så skönt.! men mycket plugg. sen tar jag studeenten. jag är snart vuxen.. läskigt men sant.
sen ännu en nyhet är att en diskussion utlöste tydligen en fight som jag inte visste riktigt fanns men de fick jag me reda på i maten idag. att jag är me i den är kankse inte förvånande för vissa men jag trodde att de va färdigdiskuterat? nehe inte det inte.
äsch nu ska jag se på tv.. förresten varför bara ha martha och sånna program nu för? ge mej bra program på eftermiddagen tack.! hej på er

Skrivet av gadde, 2006-04-05 08:49

Vissa dagar är för mycket. Tycker synd om dig.

Skrivet av Diana, 2006-04-05 09:06

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.