En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gadde

Nakenchock

slappt

idag har vi haft projektarbets redovisning (?). jag & nat sa nog dom bästa råden av dom alla. för bra råd brukar komma från dom som det inte har gått så jätte grejt för. men vi är inte lessna för det inte. vi har ju annat att störa oss på.
igår blev det hockey för mej. bofors förlorade igeen men de va vackert att se skellefteå fansen blev så glada. en doppade till och me snoppen på isen. jag ska aldrig mer åka skriller där iaf. inte för jag brukar det men ändå.
ikväll blir det till att träna sej svettig på spinning före jag ska se fbk spöa hv. de ska bli grejt de.
en dag kvar till lov nu oxå det ska bli såå skönt att få lov förutom allt plugg men de får man försöka klara av i början. jag tror alla måste komma ifrån varann i skolan ett tag för nu börjar man verkligen tröttna på varann. tur att vi har guldlock me sin bästis i klassen för dom lättar upp stämmningen ganska mkt. bara man ser dom garvar man! det är skönt.
det är något så otroligt dött både på internet, msn och tv på eftermiddaganra. det är trist för det är då jag är inne. kanske är det därför alla andra inte är inne by the way. mohaha
ne men sen ska jag önska mej själv lycka till på mitt prov imorn oxå. hoppas jag har kvar lite kundskap nånstans längst bak i huvudet om total vikt & grejer. får försöka strunta i resultatet eftersom jag ändå har körkrt och det är ju det som räknas liksom. fast va dumt det skulle se ut me ett ig i teori då! aja.
nej nu ska jag nog öva på mitt argumenterande tal sen kolla på vänner lite kanske.
hej på er

Skrivet av gadde, 2006-04-06 15:01

woooomen. sooonsoonsoon. är de STUDENTEN!!! o så de där hemliga landet såklart

Skrivet av helelala, 2006-04-07 11:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.