En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gadde

Nakenchock

äntligen

sitter i skolan och väntar på den efter längtade showen som vi har väntat flera månader efter. idag harjag haft prov som jag tror gick ganska bra på och ett tal som jag iaf är nöjd med så idag är en väldigt bra dag. det är skönt för det har varit en ganska dålig vecka hitills.
jag & helen har käkat sibylla det är gött.
nu ska jag nörda mej på lunar.
hej hej

showen va mkt underhållande och bra. tänk va många duktiga nissar de finns i lilla karlskoga.. bäst va ändå malins lillasyster som bara är tolv år och vågade sjunga för alla. de va väldigt modigt tycker jag.
rickard är förövrigt attans bra på att va konfrencier.
om ni undrar varför jag är tönt och skriver attans är det för att jag har nu utmanat mej själv att sluta svära. om jag får säga det själv och det tyker jag att jag får så är jag riktigt duktig faktiskt. kommer inte mkt mer än järnspikar från min mun.

aja jag känner att det inte är många som läser min blogg ändå så nu ska jag sluta och fortsätta tjata om en låt. om ni har live and let die vill jag väldigt gärna ha den förörigt.
tack före mej hej

Skrivet av gadde, 2006-04-07 11:53

äntligen äntligen äntligen!! äntligen var den där. o guu så bra dom va!! faktiskt. o inga skandaler. o tyr va väl de, på ett sett. o nu längtar vi bara barabara till ALANYA

Skrivet av helelala, 2006-04-07 22:48

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.