En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

för att jag är jag

Snart är det dags att gå och lägga sig, borde ha legat i min säng för ett par timmar sedan med tanke på vilken härlig tid jag ska upp imorgon. Men jag får slänga ett ord här innan!
Hade prov idag, Historia - och Fotoprov vilket inte gick så jättebra. Eller det kändes ganska okej med fotoprovet men fick världens blackout på det muntliga historiaprovet även fast jag kunde alla frågorna jättebra sekunden innan jag gick in genom dörren.
Trött trött och åter igen trött.. men vad gör man inte för att min enda trogna läsare Frida Roysdotter. I love yoooou.. Hon kommer nog få en del sms av mig imorgon på denna härliga tågresa som ska ta mig enda upp till älskade Simon! :)
Nu blir det godnatt för min del.. Och jag kommer ha betydligt mycket roligare, mysigare och bättre än vad någon annan kommer ha denna helgen!

Pilutta dig!

Skrivet av gartzell, 2009-11-12

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag fått lite skäll av Frida att jag inte uppdaterar speciellt ofta så jag får väl ta tag i detta nu.

Förra veckan bestämde jag mig för att jag verkligen måste ta skola på allvar. Detta är ju trots allt sista året och det är väl dags för att man börjar tänka på att man måste visa vad man går för. Detta är inget som jag är speciellt duktig på, men jag vet att jag kan, men orkar bara inte helt enkelt. Gick in förra veckan och kollade på skolans hemsida för att kolla mina betyg. Hade IG i alla ämnen förutom 1 ämne. Sen gick jag in idag för att kolla och vips.. redan ett mindre IG! Och såhär tänker jag fortsätta framöver.
Nu är det snart dax igen för att träffa Simon. Nu är det min tur att åka upp till Gävle och det ser jag fram emot jättemycket! Åker på Fredag klockan 06:00 från Göteborg, härligt!
Idag hade vi också en fototävling i skolan. Temat var "en värld i världen". Jag fick ett "hedrande pris" alltså inget riktigt pris. Michel fick...

Skrivet av gartzell, 2009-11-10

Visa hela (1 kommentar)

Detta lovet kan ha varit det bästa lovet någonsin!!
Simon har varit här från den 25:e tills igår. Hur underbart som helst..
Vad har vi gjort? Vi har myst hur mycket som helst, varit i stan, varit på Sticky, varit med Frido och varit på partaj! Bättre lov kunde man inte ha helt enkelt..

Kändes väldigt jobbigt igår dock när Simon skulle åka hem. Jag är ju ingen höjdare på att säga hejdå.. Men en sak som kändes bra igår var att när vi var i Turkiet så trodde jag att jag aldrig mer skulle få träffa Simon igen, men denna gången de var dags att säga hejdå visste jag att jag snart skulle få träffa honom igen.

Och så blir det! Bokade biljetterna nyss.. Fredag den 13 klockan 06:00 bär det av till Gävle.. Eftersom det är fredag den 13 får vi väl hoppas att jag kommer fram levande!

Det var inte jättekul att komma tillbaka till skolan idag, speciellt inte när man inte sovit någonting i natt. Det känns ganska ensamt nu när man har haft någon som sovit brevid en....

Skrivet av gartzell, 2009-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

För mig blev det skola till klockan kvart över 9 i morse eftersom att det inte var någon i min APU-grupp som var där.. Jag och Emelie åkte därför hem till mig och kollade på film. Det blev tillslut "P.S I love you" och det kan ha varit den bästa filmen jag sätt på väldigt länge! Kan ju bara säga att sminket var inte riktigt som det skulle och det var en stor blöt fläck av tårar på kudden..

Senare bestämde jag mig för att ta ett bad och det var verkligen hur skönt som helst! Sedan när jag skulle gå upp satte jag mig på toalettstolen och väntade på att vattnet skulle rinna ner o.s.v och märker sedan efter en liten stund att jag sitter och plaskar med fötterna..... det har blivit översvämning i heeeeeeela badrummet utan att jag märkt något! Kan man vara klantigare?

Självklart var Frida här på besök en liten stund och jag är otroligt stolt och överraskad över att hon faktiskt har pluggat idag! Duktig flicka, men mindre duktigt av mig..

Sova sova sova!

Skrivet av gartzell, 2009-10-19

Visa hela (1 kommentar)

Äntligen hemma och jag kan nog vara den tröttaste tjejen på denna jord just nu. Är så trött att mina kinder är rosiga och har ont i käkarna för att jag gäspar så mycket. Som alla andra söndagar finns det inte mycket att göra men fick sysselsätta mig på något sätt, så butiken är otroligt fin efter min otroliga städning! Så kul var det.. Nu i veckan drabbades vi också av ett inbrott på jobbet.. det får en faktiskt att känna sig ganska osäker i och med att det var ett rån för inte överdrivet längesedan. Men man kan ju inte gå runt och vara rädd att det ska hända något när man jobbar, men man får sig faktiskt en tankeställare. Här är en länk som ni kan läsa lite mer om vad som hände..

http://www.gp.se/nyheter/halland/1.226331-rififi-kupper-sprider-sig

En annan länk som är värd att kolla på är den här:
http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM&feature=related
Vilket kan vara det gulligaste jag sätt på länge. kolla säger jag bara!

Nu ska jag mysa....

Skrivet av gartzell, 2009-10-18

Visa hela (0 kommentarer)

Eftersom jag är en hårt arbetande kvinna är jag redan uppe och ska till jobbet om en stund. Denna tidiga söndag räddas med varm oboy och hönömacka.

Inte mycket Åsafolk igår inte. Eller jo men betydligt mycket andra folk. Hade väntat mig något helt annat men med omständigheterna var det ganska trevligt. Jag och Frida fick i alla fall dansat våran "cha cha dance". http://www.youtube.com/watch?v=fKNlcwBFfTA Den ser inte exakt ut sådär så var inte oroliga, våran är bättre!

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på Frida från modebilderna jag tagit. Och nu ska jag ta en dusch och piggna till lite innan det bär av till Godisbutiken för arbete. Får förhoppningsvis besök av Frido där också! I like it!

Här har vi snyggingen! Frida Roysdotter

Skrivet av gartzell, 2009-10-18

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var första gången på 2 veckor som jag jobbade. Det kändes verkligen i kroppen att det var ett tag sedan och man kan inte tro det men man glömmer av allt så himla snabbt. Nu ska jag jobba imorgon igen men sedan är jag ledig i 2 veckor till och det ska bli jätteskönt. Jag behöver dock plugga i och med att det inte blev något plugg igår när jag och Frido verkligen bestämt att vi skulle göra minst en uppgift var. Istället kollade vi på Idol och somnade redan runt 22. Grattis till Nicklas som ännu är kvar i tävlingen!

Nu sitter jag och dricker lite vin med mamma och pappa och ska snart mysa till det framför tv:n med hela familjen. Det blir massor av godis och annat gott under tiden vi ska kolla på körslaget. Sedan bär det nog av till Christoffer där det oooootroligt härliga Åsagänget (och några andra) ska mysa och ha det lite trevligt. Det blir en lugn kväll eftersom jag, som sagt ska jobba imorgon.

8 dagar kvar!

ha det

Skrivet av gartzell, 2009-10-17

Visa hela (0 kommentarer)

Frida gör som vanligt min dag. Hon startar den och hon avslutar den vilket gör att man förstår hur lyckligt lottad man är att ha en vän som står en så pass nära som hon gör.

Efter skolan gick jag och Emelie och gymmade... jo faktiskt.. Jag har tränat!!! Detta kommer jag fortsätta med för jag känner redan nu hur pigg och glad jag var efteråt.

Nu är det tänkt att jag ska plugga lite så att allt bli klart innan lovet för nu är det ju trots allt snart 9 dagar kvar. Och jag kan nog vara den lyckligaste tjejen i hela världen just nu! För en liten stund sedan satt jag och Frida och kollade på filmer från Turkiet. Jag kan inte förstå hur en resa kan påverka en person så mycket som denna resan gjorde för i alla fall mig. Att se alla dessa bilder och filmer gjorde att jag fick ont i magen, ont i magen på både ett bra och ett dåligt sätt. Det bra är att det var det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Det dåliga är att jag vill tillbaka och vet att jag inte kommer kunna...

Skrivet av gartzell, 2009-10-15

Visa hela (3 kommentarer)