En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

geggvecks bloggis

herregud, toknära på att börja storböla dag. jag menar, då en helt blind snubbe och hans familj får ett jävla slott med alla finesser så kan ingen som kallar sig människa påpeka att deras ögonen inte vattnas LITE iaf.

jag har gjort en shoppinglista över det som ska inhandlas nu dom man får lite cashflow, härligt! extern hårddisk, en massa skivor, bandtishor b.la.
längtar till att man får sitta och sniffa på ett pinfärsk ex. av los natas nya. eller strutta runt i en sleeptisha :):):):)

Skrivet av geggveck, 2006-07-03

Visa hela (0 kommentarer)

jävla tjat om svenskhet hit och svenskhet dit, som om vi vore nån jävla ras. liksom, vad har vi? vad har vi som är unikt svenskt?
jag tror stenhårt på att dom flesta dagarna som vi firar, firas för att vi inte vill framstå som totala idioter för resten av moder jords befolkning. sverige och svenskar ses av dom flesta som fredfulla, harmoniska och resonabla. med andra ord har vi en nationell mentalitet som en högstadiekurator. men som alla kuratorer vill vi ibland leka av oss lite så slänger vi in lite "svenska dagar" i almenackan, super oss asrak och viftar med nån ÖB vimpel.

sen är vi jätteduktiga på språk också.

man kan säga att vi ursäktar vår vänder-kappan-efter-vinden-inställning med att bevisa att vi också kan leva loppan tillochfrån. vi kan också va cool och hipp! ibland.

Skrivet av geggveck, 2006-06-28

Visa hela (0 kommentarer)

Hej, jag heter Jacob och är lurkig

Skrivet av geggveck, 2006-06-12

Visa hela (1 kommentar)