En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gorillaz

Gorillaz: En Blogg med joakim.

Jaha, då har du kommit in på MITT revir. Ta allt ni behöver och känner för! Ingen Copyright på något. Sanna pirater äter rått kött! Läs, läs och läs allt ni känner för. Jag fortsätter att skriva så ni har något att göra. Arbete ger.. eh.. Arbete tar tid. Och att slösa tid på detta är som att skita utan att torka sej i röven. Lev väl, kära pirater!

Nu är det dags för en intervju med mig själv! (Nej, jag har inga vänner)

Så, Joakim, det var ett tag sen. Hur mår du?

-Jodå, förutom att jag misstänker att jag förgiftat min granne på våningen över mig, pga jag röker en hel del, så är det okej. De senaste dagarna har varit ett helvete.

Jaså, vadå då?

-Lite problem bara. Har aldrig behövt kämpa för något i mitt liv tills nu. Har alltid haft lätt för att lära mig, fått folk på min sida och haft tur i oturen.

Känns som att du undviker ämnet så vi går vidare. Hur går det med World of Warcraft?

-Jag börjar väl tröttna en del på det och ser viktigare saker i livet just nu. Jag spelar fortfarande då och då men det blir mer sällan. WoW har spelat en stor roll i mitt liv och räddat mig från att känna massa känslor, som jag ville då. Så jag är endast tacksam för det! Men som sagt finns det viktigare saker.

Oj, börjar Joakim bli vuxen?

-Jag har lite svårt för...

Skrivet av gorillaz, 2009-04-16

Visa hela (2 kommentarer)

Gissade ni fel på rubriken? Skulle inte förvåna mig! BUT I'M BACK! I några minuter iallafall...

Hur kommer det sig att jag alltid återvänder till denna internetpsykolog som inte säger något utan bara öppnar munnen och sväljer skiten jag producerar? Lång mening, svår att läsa? Ja.

Aja, back in town och bloggen får ett besök. Jag söker mig hit, antagligen, för att (som jag sa ovan) söka ett stöd som inte finns. Men det känns bra, även om ni blir förvirrade av mitt skrivande och fattar nada.

Anledningen till att jag hittade hit idag är p.g.a. att det är Musikdirekt* idag! Vi (Jag, Dick, Dennis, Matte och Emil) kommer lira i svettiga skjortor och snea slipsar i Kristianstad! Staden där tågen alltid slutar gå! Jag har känt av nervositeten någon vecka nu men det blir ju värre, som jag så mycket väl vet! Jag skrattar lite åt mig själv ibland, ja. Har lyssnat på de andra banden som kommer spela och dom låter ruggigt bra. Vi kommer inte gå vidare men det är ju en kul...

Skrivet av gorillaz, 2009-02-06

Visa hela (1 kommentar)

Helvete! Nu är jag fan här igen, börjar bli ofta nu (naaawt)! Nej, sanningen är den att jag är så in i helvetes uttråkad just nu så jag skriver lite här. Klockan är nu 01:38 och det har blivit Söndag! Söndagar, söndagar, jag brukade hata dom dagarna. Nu hatar jag mest alla dagar för dom får tiden att gå! Kanske dock är bra.. Börjar bli riktigt jävla trisst häromkring! Fast vissa dagar är det fan så jävla bra! Som sagt är jag ledig varje dag och kommer vara det fram tills 16 Augusti eller nåt sånt.. MÅÅÅNGA månader dit! Jag längtar fan lite smått efter skolan! Det har jag fan aldrig sagt förr så nu är ni med om en stor sak! Nej, men seriöst, det blir lite tråkigt att bara sitta på WoW hela dagarna.. ibland, that is. Joey never met a bike he didnt like to ride! Citerat från låten jag lyssnar på. Den kommer från soundtracket till en ball film som heter "Juno", se den!

Jag kom på att jag har så få kompisar! Det är fan bara Elin och Dennis som finns här just nu.....

Skrivet av gorillaz, 2008-03-09

Visa hela (1 kommentar)

Oj, jävlars. Bloggen finns kvar, till min stora förvåning. Var lite skoj att hitta tillbaka hit! Har länge funderat på att börja skriva blogg igen, men har inte pallat. Sitter och garvar åt mig själv när jag läser dessa gamla inläggen! HÄRLIGT! Aja, nu skriver jag lite om hur detta gick till!

Jo, jag gick och la mig efter en (som vanligt) hård WoW-kväll! Suttit och lirat utav bara satan och blivit lite förbannad då och då, SÅ KLART! Sätter igång larmet som alltid, klär av mig naken (!) och lägger mig för att somna. Jag börjar komma på att jag hade denna bloggen och att det skulle vara skoj att skriva här igen! Jo, skitbra idé nu när jag ska sova! Som alltid, när jag får idéer, ska det göras NUNUNU! Så jag bestämmer mig för att ta en cigg sen försöka komma på mitt lösenord. Går ut genom dörren i mitt rum och SJÄLVKLART sätter jag igång det jävla larmet! Det börjar tjuta utav bara satan och jag väcker pappa. Får höra om hur glömsk jag är, av honom också....

Skrivet av gorillaz, 2007-12-23

Visa hela (4 kommentarer)

Då sitter jag här igen, hur ofta har jag inte sagt det? Men då ska jag försöka sammanfatta allt på ett bra sätt. Kan börja med att säga att det tog miljoner gånger innan jag klarade logga in. Glömde allt:P.

Igår var jag och åkte bräda iaf. Det gick riktigt bra! Förutom att jag inte satte något + en (två) skitsnygg vurpa! Skrapade upp halva benet, men nikotinen läker alla sår! Jag och 3 andra polers har startat ett band! Vi heter MikroLaks och spelar en genre som heter: " ". Vi vet inte vad vi spelar. Men det låter väl ganska ballt. Är iaf skitroligt att lira!

Sen har det varit bråk på alla håll! Jag har bla. fått höra att jag kommer bli vräkt, polisanmäld och kommer få bo i fosterfamilj. Det går över, men ge mej åtminstone musik! (jag är inte så farlig som det låter. jag krigar för frihet, utan knytnävar)

Förr-förra helgen träffades gamla polare som numera tillhör tre olika "klaner". Det var riktigt roligt. Rökte vattenpipa, kollade på Viva La Bam och...

Skrivet av gorillaz, 2006-04-27

Visa hela (0 kommentarer)

Så har man ju glömt bort sin blogg! Det får man ju inte, mina trognar fans sviker.. Men det ska vi ändra på!:)

Jaha, vad har nu hänt då. Jo, jag har.. eh.. pluggat cracking. Lite problem får man längs vägen, men va fan. Det fixar jag. Sen har jag slitit i skogen som SKOGSHUGGARE, så manligt! Men sen gick jag in och filade naglarna och sminkade mej igen. Eller inte riktigt, men ni fattar?:D

Igår var jag på konsert. Såg Subtitle och Down South Blues. Banden var skitbra! Innan konserten gick vi ner i ett underjordiskt parkeringshus och söp. Eller söp och söp. Vi drack.. Sen åkte jag hem. På TV'n visades det bara porr och det kan man ju inte titta på. Så det fick bli en Vampyr-film där alla blev våldtagna och sånt. Nästan mer sex där än i porrfilmen.

Men men, världen går mot sin undergång. Men håll kvar! Later mates.
[Skriver mer en annan dag. Orkar inte mer nu:)]

Skrivet av gorillaz, 2006-04-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha. Då sitter jag här igen, på sin feta gompfe och ler. Jag känner ingen direkt glädje just nu, fråga mej inte varför. Så detta inlägget kommer suga er mer än ni tror, eller huppas...

Men dagen börjar med att jag cyklar mot stationen och får ont i MEIN öga! MAGAD, skrek jag! Min lins var cepe, men det fixade sej sen. Mötte Micke vid tåget, han skulle ju fråga om praktik idag. Så jag snackade med honom och tog några prillor. Soft, sa jag högt för mej själv. När vi kom fram snackade vi med BOSSEN! Han sa så här till Micke: "Var det du som söker praktik?". Micke bara: "ja". BOSSEN bara: "DU ÄR ANSTÄLLD!". Sen var det slut.

När jag kom hem stack jag till Julia. Hon var jättesocial och satt vid MSN hela tiden, utom en gång. Så jag satt i soffan och.. ja.. tittade på taket. Men tiden for iväg..

Imorgon ska jag jobba med Micke. Hoppas att jag får lära honom hur man gör där. Jag ska skratta och skrika när han tapppar en burk med inlagda bönor på trucken. Truckarna...

Skrivet av gorillaz, 2006-03-23

Visa hela (0 kommentarer)

Idag vaknade jag faktiskt som jag skulle, i stort sätt. Missade första tåget till jobbet, men va fan. På ÖoB i Eslöv hamnade jag iaf, senare än vad jag skulle. Skyllde på att lagerporten inte ville öppnas, och det gjorde den faktiskt inte! Eller jo, sen. För någon råkade trycka på knappen: "ÖPPNA".

Så, jag började med att packa upp lite varor tillsammans med Maria. Det var väl inte skoj, direkt. Men skoj hade vi. Eller nej, men jo. Det var väl trevligt. Lite senare kom "Kungen", eller Marco som han heter, med ett nät med tre gummifotbollar i. Han fnittrade, så där gulligt som han alltid gör, och höll fram bollnätet. Jag fattade inte varför han stod där och glodde, men sen såg jag! I nätet hade två möss hängt sej (Det är tydligen inte bara vi som har problem). Bollnätet hade legat i en låda jättelänge, därmed döda människor (djur).

Sen kom Carina till jobbet. Carina är en härlig gammal 46-årig tant. Hon pratar inte Skånska, så man fattar inte riktigt. En dag...

Skrivet av gorillaz, 2006-03-22

Visa hela (0 kommentarer)