En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gorillaz

Gorillaz: En Blogg med joakim.

HAJE BLOGG!

Helvete! Nu är jag fan här igen, börjar bli ofta nu (naaawt)! Nej, sanningen är den att jag är så in i helvetes uttråkad just nu så jag skriver lite här. Klockan är nu 01:38 och det har blivit Söndag! Söndagar, söndagar, jag brukade hata dom dagarna. Nu hatar jag mest alla dagar för dom får tiden att gå! Kanske dock är bra.. Börjar bli riktigt jävla trisst häromkring! Fast vissa dagar är det fan så jävla bra! Som sagt är jag ledig varje dag och kommer vara det fram tills 16 Augusti eller nåt sånt.. MÅÅÅNGA månader dit! Jag längtar fan lite smått efter skolan! Det har jag fan aldrig sagt förr så nu är ni med om en stor sak! Nej, men seriöst, det blir lite tråkigt att bara sitta på WoW hela dagarna.. ibland, that is. Joey never met a bike he didnt like to ride! Citerat från låten jag lyssnar på. Den kommer från soundtracket till en ball film som heter "Juno", se den!

Jag kom på att jag har så få kompisar! Det är fan bara Elin och Dennis som finns här just nu.. Jävligt tomt. Dennis har dessutom flickvän så det är inte mycket man ser av honom och Elin bor en bra bit ifrån så det är ett problem. Så i stort sätt är det fan bara jag kvar här nu! Jag är ensam i heeeeeeeeeeeela världen! Men jag skiter diamanter ändå!
<Såg en WoW-film men är tillbaka>
Nej, men seriöst. Behöver ni en vän så är jag på! Jag hittar er fan inte någonstans. Jag är dömd till att förbli WoW-spelare.

Aja. Fortfarande sjukt uttråkad. Imorgon kommer morsan och hennes pojkvän hit, vi ska ut och gå. Har aldrig träffat snubben så det ska bli skoj! Återkommer kanske med det senare. Men man vet aldrig när jag kommer tillbaka till bloggen!

Lev vidare så ses vi nästa gång!
PUSS!

Skrivet av gorillaz, 2008-03-09 01:52

Sluta spela WoW så vi kan börja gjöra inbrott i fula gröna hus igen :)

Skrivet av Malte, 2008-03-09 13:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?