En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gorillaz

Gorillaz: En Blogg med joakim.

Guess who's back, back again!

Gissade ni fel på rubriken? Skulle inte förvåna mig! BUT I'M BACK! I några minuter iallafall...

Hur kommer det sig att jag alltid återvänder till denna internetpsykolog som inte säger något utan bara öppnar munnen och sväljer skiten jag producerar? Lång mening, svår att läsa? Ja.

Aja, back in town och bloggen får ett besök. Jag söker mig hit, antagligen, för att (som jag sa ovan) söka ett stöd som inte finns. Men det känns bra, även om ni blir förvirrade av mitt skrivande och fattar nada.

Anledningen till att jag hittade hit idag är p.g.a. att det är Musikdirekt* idag! Vi (Jag, Dick, Dennis, Matte och Emil) kommer lira i svettiga skjortor och snea slipsar i Kristianstad! Staden där tågen alltid slutar gå! Jag har känt av nervositeten någon vecka nu men det blir ju värre, som jag så mycket väl vet! Jag skrattar lite åt mig själv ibland, ja. Har lyssnat på de andra banden som kommer spela och dom låter ruggigt bra. Vi kommer inte gå vidare men det är ju en kul grej och dessutom får man rutin! Tänkte börja min... vad heter det?
*tar rökpaus, brb om 5*
_FASTA_ heter det så klart! Jag brukar "fasta" inför stora saker. Det som inte går in går inte ut heller, är mitt personliga motto! Usch, nu började jag skaka också! Kroppen, eller eventuellt mest huvudet, vet vad som är på väg och reagerar självklart som om det vore världens grej. Grej, grej, grej, jag brukar aldrig använda dig! Nej, jag brukar inte använda det ordet. Lite nervöst också för att massa gamla klasspolare kommer dit. Men ÄVEN(!!!11111) några "guildpolare" från spelet World of Warcraft. Har spelat med dem i ganska exakt 1 år nu och första gången man ska träffa dom! Ska bli skoj!

Meeeeen... Vad har annars hänt? Slutat skolan, blivit arbetslös, fortfarande tillsammans med Elin (<3), spelat lite WoW, sagt fula saker åt Dennis, tagit emot fula ord från Dennis och så vidare. Inte mycket! Hmm. Nämnde kanske inte bandet i förra inlägget? Kanske inte. Here it goes. Nytt band med bara nära polare. Äckligt skoj och blir bra musik! Mi lajk! Vi heter f.ö. Amid Twilight (mitt förslag på "Watery Between" gillades inte av de andra ;().

Jag vill resa bort lite, skaru me lr?

Det var lite skoj att vara tillbaka men nu kallar rösterna i huvudet på mig! Vi hörs kanske tidigare än ni anar! Puss, jag älskar er. Glöm inte det.


*Musiktävling i Sverige. www.musikdirekt.com

Skrivet av gorillaz, 2009-02-06 07:36

Duwd! Ju Rokk!

Skrivet av Itzack Stridsman, 2009-02-06 08:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?